Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žili byli jeden čestný rytíř a čestný komunista. Jsem v poledne malém ani kávu nedopil. :-D

A kolem 14 hod nejmenovaný hypermarket, fronta na sýry předem mnou dva mládí kluci. Stojíme asi dvě minuty fronta roste, paní u řezacího stroje si něco tiše šeptá pod nos. Kluci to nevydrželi a slušně se zeptali, že jestli by je nemohla obsloužit. Prej neee musí to přesně spočítat. :-D Mladíci odešli, já jsem tam čekal vážně dalších 5 min přepočítávala každý plátek sýra, zabalila vše do igelitu, převážila vše na digitální váze a bylo. Fakt nechápu proč to dělala, ale byla to celkem sranda.

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 18:43, Ondoni napsal:

Sami jste si o to řekli

odkaz pro silné povahy

...

Chacha, tak tohle mi ale fakt rozesmalo:)!!

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 19:40, tano napsal:

Chacha, tak tohle mi ale fakt rozesmalo:)!!

Tak čekal jsem něco pikantnějšího,  a rozhodně jsem zklamán nebyl.   Neuvěřitelné,  to je tak blbé až to bobaví.

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 19:27, guzmic napsal:

......, paní u řezacího stroje si něco tiše šeptá pod nos. Kluci to nevydrželi a slušně se zeptali, že jestli by je nemohla obsloužit. Prej neee musí to přesně spočítat. :-D Mladíci odešli, já jsem tam čekal vážně dalších 5 min přepočítávala každý plátek sýra, zabalila vše do igelitu, převážila vše na digitální váze a bylo. Fakt nechápu proč to dělala, ale byla to celkem sranda.

...protoze to pani neumi spravne nastavit...

A vetsina uz nikdy nebude umet, stara garda uz se na to vykaslala a ty "nove" nejdele do tri mesicu vezmou roha...

A on ten narezak zase neni uplne blbuvzdorny...zkratka jak pravi klasik: "Kdyz uz zamestnaji v armade opice, aspon by je mohli cvicit" ...

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 18:43, Ondoni napsal:

Sami jste si o to řekli

odkaz pro silné povahy

...

Woé! Zajímavé pojetí indiánského obřadního tance. Podle přiznaných drnů bych si tipnul, že jde o každoroční jarní tanec plodnosti. :taz:

Odesláno

To mi pripomelo:

"Kolik mrtvych prostitutek je potreba k rozsviceni zarovky?"

"Tezko rict, ale 4 jsou urcite malo, protoze mam ve sklepe porad tmu."

Odesláno (upraveno)
  V 8. 1. 2016 v 7:00, VintageLover napsal:

Dobrý :)

To s tím zabaleným zvonem taky pecka  :lol2: Chudák Leo, přijde mi, že by si tu sošku už docela zasloužil... Revenant jsem ještě neviděl ale jsem na to zvědavej.

Jinak dnes mě na FB pobavilo toto

post-32970-0-15755500-1452257811_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Povidláček
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...