Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 15:04, Micey napsal:

Já myslim že Hasňa byl nějakej velkej nepřítej tědletěch podpisů.. ne? Nebo naopak, nevim:)

Přesně tak. Musím přiznat, že jsem se nad tím obrázkem taky zprvu škodolibě usmál. Asi si koupil nově železo :D
Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 15:31, siwi napsal:

Přesně tak. Musím přiznat, že jsem se nad tím obrázkem taky zprvu škodolibě usmál. Asi si koupil nově železo :D

Asi som debil, ale tiež som sa po dlhšom čase na niečom zasmial :)

Odesláno

Ne ze bych se zastaval hasny ale myslim ze nevadil automaticky podpis ale to jak ho nekdo menil na /odeslano z tapinecky/ /namackano v jablicku/ /vytukano v tydlifonu/ a podobny infantilni zvasty kterych tady bylo docela dost

Odesláno

Ale pozor, pane kolego,dulkovou korozi trpime my seikokoti... Na Damasko přece útočí damaskoroze! Tedy echt zrezle celé pouzdro ;-)

V 8. 1. 2016 v 18:10, SCIFI napsal:

Tak v tom případe dulkovou korozi na něj

Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 18:23, mAra_ napsal:

Ale pozor, pane kolego,dulkovou korozi trpime my seikokoti... Na Damasko přece útočí damaskoroze! Tedy echt zrezle celé pouzdro ;-)

Ne ne, celé pouzdro ne. Jen hezky po vrstvách :lol2:

Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 22:11, nividic napsal:

Hasno, gentleman tveho kalibru se neomlouva.

Ale pobavils! :-)

Já naopak Hasňovu omluvu vnímám jako chování gentlemana :D

Odesláno

Ale jo, to byla jenom parafráze na lidové rčení "gentleman si užije, a mlčí". Asi to není tak známý, no. Každopádně fór dobrej a Hasňův přístup příkladný.

Odesláno

Že zdejší pacienti utrácejí desetitisíce navíc jen kvůli nablblé "limitkové" malůvce na ciferníku všichni tušíme - ale co povýšit utrácení na nový level a skutečnými penězi platit za 100% recyklovatelnou "limitku" tvořenou elektrony v paměti smartwatch? A vida - Korejci už lidskou blbost testují... 

post-18308-0-36777000-1452297089_thumb.png

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...