montemar Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 bída.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 V 9. 5. 2016 v 10:07, MJ. napsal: díkyVyhráváš cenu za prokrastinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 V 9. 5. 2016 v 10:23, azeppelin napsal: Vyhráváš cenu za prokrastinaci někdo si zajde na cígo, emdžej místo toho párkrát klikne na myšku (ikdyž já to hrál na klávesnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x2t127k9ENg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 To muselo bolet jako kurwa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 V 9. 5. 2016 v 8:05, Honza.manta napsal: Testík postřehuPři klikání myší mi to tiplo asi 25, klávesnici jsem byl schopen mačkat výrazně rychleji, takže jsem najednou nebyl human being.: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 (upraveno) V 9. 5. 2016 v 10:52, Hasňa napsal: To muselo bolet jako kurwa. Neměla paruku? Protože ani nemrkla holčina. Co všechno dneska pro youtube člověk neudělá. Upraveno 9. května 2016 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Mně ten test rychlosti reakce na věku ubral dost, ale i tak si myslím, že je dost špatně srovnatelné klikání na myš nebo ťukání do klávesnice oproti reálu, kdy je potřeba během těch pár milisekund poslat do brzového pedálu na noze většinu svojí tělesné váhy - pokud teda jde fakt o průšvih... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 V 9. 5. 2016 v 10:58, Kamil napsal: Kamile nebreč, nejdřív 73, potom 40, potom 35... holt už to čekáš, co nečekáš je tvůj brácha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Jednou se mi naskytla příležitost a nedalo mi to, tak jsem taky tak zaparkoval... V 9. 5. 2016 v 15:41, bobi napsal: Vvm.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 V 9. 5. 2016 v 16:40, tombed napsal: Kamile nebreč, nejdřív 73, potom 40, potom 35... holt už to čekáš, co nečekáš je tvůj brácha To bylo jen pro pobavení ctěného publika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Manželka se rozhodne koupit manželovi netradiční dárek k narozeninám a tak jde do Zverimexu,ale tam se jí všechna zvířata zdají moc drahá. Ptá se tedy prodavače, jestlinemají něco levnějšího."No, měli bychom tady žábu, za 500,- Kč" říká prodavač.Paní se podivuje...."Žábu??? Co je prosím Vás na obyčejné žábětakového, že tolik stojí? Ptá se překvapeně .Prodavač vysvětluje: "No jak bych Vám to řekl, no prostě, ta žába umíúžasně orál."Žena si to promyslí a s vidinou, že by se zbavila jedné z"povinností", žábu nakonec koupí.Večer manželovi poblahopřeje a předá mu dárek s patřičným vysvětlením.Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet.V noci manželku probudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedypřikrade do kuchyně a vidímanžela a žábu jak listují v kuchařských knihách, kolem všude rozložené pánve ahrnce apod.Nechápavě se obrátí na muže: "Co tady proboha vyvádíš a ještě k tomu s toužábou???"Manžel odpovídá: "Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!!!":)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Super, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 : ))kourici zaba prave oddelala kolegyni na skoleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Paní Jágrová volá z kuchyně: "Jaroušku, chceš vylízat misku?" Jágr: "Jasně maminko, a která že to letos vyhrála?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Lenin dobry!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ten je dobrej. U me zabodoval vic, nez predchozi zabka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jágr rulezzz ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky