Horhe Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 A byls někdy u babičky na svíčkový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Jestli chcete, já to sním, ale pak se pob.iju.. Autor:můj bratr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Jestli chcete, já to sním, ale pak se pob.iju.. Autor:můj bratrhm to jsem prej řekl v mateřský školce, když do mě chtěli nacpat krupicovou kaši...........a jak jsem řekl tak se i stalo....... a vot tý doby jsem měl k obědu vždycky něco jinýho........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tohle právě frčí v brněnské MHD! Brno je prostě originální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Ale chtělo by to zapracovat na angličtině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Stacilo by: Knives are for cutting balls....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) To by ale cizinci v šalině seděli jak zařezaný . . . Upraveno 8. července 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Chuck Norris řekl babičce, že si dá jen 3 knedlíky.A dostal jen 3 knedlíky.SUPER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Príde frajer do posilovne za trénerom a hovorí: Za tri dni mám rande a musím na ňu zapôsobiť ! Ktorý prístroj mám použiť ? Tréner : Skús bankomat pri vchode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tohle právě frčí v brněnské MHD! Brno je prostě originální Mně to teda přijde trapně sexistický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 todle je zas vod nás z práce (stížnosti): - venku pršelo a řidič málo pouštěl stěrače .... neviděla jsem pořádně ven- na předním okně se kýval plyšák a dělalo se mi z toho špatně- po mém dotazu řidič drze mlčel- řidič se za jízdy díval na televizi .... neviděla jsem co vysílají tímdle se tam zabývá metrák lidí .... von to vlastně humor není tak soráč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Chuck Norris řekl babičce, že si dá jen 3 knedlíky.A dostal jen 3 knedlíky.Nejsem Chuck Norris Žena mi vždycky řekne: "To sníš..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já vím , ku*va se neříká ... Upraveno 10. července 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Deti majú v škole tvoriť vety, kde sa objavujú slová "keďže" a "zrejme". Prihlási sa Anička:"Keďže je vonku zamračené, zrejme bude pršať."Ďalšie deti sypú z rukáva podobne geniálne nápady, až sa prihlási Janko: "Babička ide po dvore a nesie si pod pažou New York Times." "Ale, Janko," namietne učiteľka, "tam nie je ani keďže, ani zrejme." Janko: A ?keďže? nevie ani hovno po anglicky, ?zrejme? sa ide vysrať.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Cm5_1vpWIAAzSb9.jpg A tady ještě ruská varianta: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Chuck Norris běžel závod s časem,....a ten čas stále běží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Přijde cikán k trafice a ptá se trafikanta: "Znáš Deža Kykolku?" Trafikant odpoví: "Neznám." - "A Eržiku Kykolkovou znáš?" - "Ne." - "A Laca Kykolku znáš?" - "Taky ne." - "Tak proč tady máš napsáno: ZNÁMKY KOLKY?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tvl to sme si povídali už na základce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky