Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ad1) toto je Azeppelin a jeho spanilá žena Ingeborg, která mu povila pět hrdých a silných blonďatých chlapců, se kterými společně v potu tváře obdělávají pole svých předků hrdé a prastaré moravské země. Jsou to MORAVÁCI!

Ad2) toto je Pcho a jeho homosexuální přítel Tano, kteří místo polí, živíc se polévkou Pho, chtěli obdělávat lůna hrdých bílých krásných moravských chlapců. Jsou to MORAVÁCI!

CHACHA CHA

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toť ukázka vrcholu intelektuálního humoru. Hle, azeppelin v plné síle, sice tomu nerozumím, ale chápu, že na to můj intelekt ostravského drna nestačí. Asi málo chodím do kavárny. Zřejmě bylo večer moc červeného vína či bowle, nebo co to ty intelektuální elity s noblesou pijí ;o)

Odkaz ke komentáři

Toť ukázka vrcholu intelektuálního humoru. Hle, azeppelin v plné síle, sice tomu nerozumím, ale chápu, že na to můj intelekt ostravského drna nestačí. Asi málo chodím do kavárny. Zřejmě bylo večer moc červeného vína či bowle, nebo co to ty intelektuální elity s noblesou pijí ;o)

Hele ty jelito s boulí, nic si z toho nedělej. Mírně snížené kognitivní a intelektové schopnosti nejsou překážkou v takřka plnohodnotném a naplněném životě.

Odkaz ke komentáři

To stastne video je cele zajimave, ale nejvic jsem kulil oci, jak toho potapece malem posnidala rybicka! Srazi te auto, zajede vlak, vybouchnes...pohoda, lup a mas to za sebou. Sezrani medvedem teda asi nic moc nebude. Ale predstavte si, ze skoncite v takove tlame!

Odkaz ke komentáři

To stastne video je cele zajimave, ale nejvic jsem kulil oci, jak toho potapece malem posnidala rybicka! Srazi te auto, zajede vlak, vybouchnes...pohoda, lup a mas to za sebou. Sezrani medvedem teda asi nic moc nebude. Ale predstavte si, ze skoncite v takove tlame!

Rybička? Já vůbec nepoznal co to vlastně bylo... taková potvora...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...