lucid Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Společnost určuje míra zákonů nepsaných, víc než těch psaných.Nemám to z vlastní hlavy.V kostce, pokud bude víc věcí fungovat bez dozoru a vymahatelnosti práva, čistě jen na zvykovém právu, o to víc je společnost na výši....To má základy v taoismu, ale v praxi to, bohužel, nefungovalo ani v tradiční společnosti, natož v té současné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Kdepak asi udělali tovaryšči ze země, kde včera již znamená zítra, chybu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 To nikdo nerozporuje, na fízla jsem nikdy nevyjel, nikdy jsem nebyl arogantní, spíše naopak, mlčenlivý a zdrženlivý jakýchkoliv poznámek či komentářů. Už se ti stalo, že po tobě fízl chtěl vyndat rezervu zespod auta, protože se nechtěl ohnout? Kde je v takové situaci slušnost? Vzít hever, vymontovat rezervu zpod auta v noci, ukázat ji fízlovi ... nedostat pokutu či správní řízení ... a pak ji tam ještě 15 minut po odjetí hlídky sám montovat. Ale jelikož to pan policista chtěl, je to přece slušnost. Že se Ti to nestalo? Mě jo ... ... a né, opravdu jsem neměl v plánu lézt pod auto, takže správní řízení ... a už jsem ve škatulce "vocasů" ... děkuju. A proc si nekoupis normalni auto ktery ma rezervu v kufru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Kdepak asi udělali tovaryšči ze země, kde včera již znamená zítra, chybu? to je dost dobre! Nesedi to ani na cas, ani na datum... Kdovi co tam mas nastavene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 to je dost dobre! Nesedi to ani na cas, ani na datum... Kdovi co tam mas nastavene ... čas do exploze ? V zemi kde pozítří znamená předevčírem je možné všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) to je dost dobre! Nesedi to ani na cas, ani na datum... Kdovi co tam mas nastavene A to ještě není vidět, že první číslo se mění po minutách. Vlastně to vychází na 16:38 od zapnutí. Prostě včera vypli štrom a to je standardní chování. Reset pomohl. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Takze se jen prehodily hodiny s minutama. Jeeee, takova blbost a dela se tu z toho kovbojka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 je to dobrej díl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Babička se bude divit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 no hlavě aby tam byl ten Rychlý............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 To je Maxel na dovolené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 To je Maxel na dovolené? Asi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Hoši... Je fakt, že pro dobrej kus žvance bych se kolikrát rozkrájel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 https://www.stream.cz/adost/10012019-tajemstvi-bubble-tea-co-doopravdy-obsahuje Pobavilo tohle. Ne, že by to byl nějaké zázračné objevy typu "bubble tea je zlý", ale spíš chování, vystupování a práce s média gen. manažera Bubbleology. Cringeworthy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 No panáček se moc jako diplomat nepředvedl Tunu teda s tím jeho přístupem moc nemusím, ale myslím, že z tohodle se dalo celkem se ctí vyjít... Ne že sebe udělat arogantního vola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 List od vnoucka:"Ahoj dedecku a babicko, v skole nam rekli, ze se nesmi lhat a meli by jsme se ke vsem lzim priznat, tak pisu. Pres prazdniny jsem potajmu otevrel jednu z tech velkych sklenic se svestkovou marmeladou a temer celou jsem ji snedl. Aby jste na to neprisli, tak jsem do ni nasral a vratil ji na polici."Deda babce vlepi facku:"Ja ti rikal ze je to hovno, a ty porad jenom "zcukernatela, zcukernatela..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tomas 2002: diky, jak dost dobry!! Jsem poprskal tel. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky