Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Společnost určuje míra zákonů nepsaných,  víc než těch psaných.

Nemám to z vlastní hlavy.

V kostce, pokud bude víc věcí fungovat bez dozoru a vymahatelnosti práva,  čistě jen na zvykovém právu,  o to víc je společnost na výši....

To má základy v taoismu, ale v praxi to, bohužel, nefungovalo ani v tradiční společnosti, natož v té současné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nikdo nerozporuje, na fízla jsem nikdy nevyjel, nikdy jsem nebyl arogantní, spíše naopak, mlčenlivý a zdrženlivý jakýchkoliv poznámek či komentářů. Už se ti stalo, že po tobě fízl chtěl vyndat rezervu zespod auta, protože se nechtěl ohnout? Kde je v takové situaci slušnost? Vzít hever, vymontovat rezervu zpod auta v noci, ukázat ji fízlovi ... nedostat pokutu či správní řízení ... a pak ji tam ještě 15 minut po odjetí hlídky sám montovat. Ale jelikož to pan policista chtěl, je to přece slušnost. Že se Ti to nestalo? Mě jo ... :) ... a né, opravdu jsem neměl v plánu lézt pod auto, takže správní řízení ... a už jsem ve škatulce "vocasů" ... děkuju. :)

A proc si nekoupis normalni auto ktery ma rezervu v kufru? :lol2:

Odkaz ke komentáři

:D to je dost dobre! Nesedi to ani na cas, ani na datum... Kdovi co tam mas nastavene ;)

A to ještě není vidět, že první číslo se mění po minutách. Vlastně to vychází na 16:38 od zapnutí. Prostě včera vypli štrom a to je standardní chování. Reset pomohl. :)

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

To je Maxel na dovolené? :D

Asi :) .

Odkaz ke komentáři

List od vnoucka:
"Ahoj dedecku a babicko, v skole nam rekli, ze se nesmi lhat a meli by jsme se ke vsem lzim priznat, tak pisu. Pres prazdniny jsem potajmu otevrel jednu z tech velkych sklenic se svestkovou marmeladou a temer celou jsem ji snedl. Aby jste na to neprisli, tak jsem do ni nasral a vratil ji na polici."
Deda babce vlepi facku:
"Ja ti rikal ze je to hovno, a ty porad jenom "zcukernatela, zcukernatela..."

Odkaz ke komentáři

Tomas 2002: diky, jak dost dobry!! Jsem poprskal tel. :) .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...