VintageLover Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Pro chronomagora je to humorný záběr, to už bys mohl vědět.
jhonzatko Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Tak urcite to neni neco, u ceho bych se smichy lamal v pase ... ale prislo mi, ze tohle vlakno by to sneslo.Pokud se to nekoho dotklo, tak se omlouvam a priste budu vice zvazovat ...
petr_cha Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Manzelka kouka na StarDance, mne tam vcera zaujalo tohle Nahodou dobry, taky jsem na to koukal.. akorat az dneska rano na netu.. kdyz chtela režie ukazat, ze uz fakt neni rano, jak kucharicek hudruje, ze rano se prece neda trenovat, tak kameraman nacpal svoji ruku s hodinkama do obrazu.. :-)
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 A co je na tom humorného?jsi si jist, že jsi na tom správném fóru? Čsfd a diskuse o úrovni seriálů je jinde. Je jasné, že včerejší díl stardance je pro nás jeden z nejvýživnějších...
Effe Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Majka z Gurunu,spadla z oblakov ?
Oliver333 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Majka z Gurunu,spadla z oblakov ?dík, právě jsem si poprskal klávesnici a monitor
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Už se asi stalo.Buď strašáku v klidu,rupne Ti cévka a budeš tahat nohu za sebou :-)
straspol Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 To už se stalo- ukrutně ně bolí noha už 14 dní, asi mám regma, platfus, artrózu a dnu dohromady.
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Potom jedině doktor Grunstein :-) Když už jsme v sekci humoru.https://www.youtube.com/watch?v=j_t8dfHBcXM Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem bohus76
straspol Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Ceska fójak - tópra fójak...?
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Ceska fójak - tópra fójak...?Ale spátná šidič obrněná vosidla . .
martar Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Ale spátná šidič obrněná vosidla . . :D Nahodou dobry, taky jsem na to koukal.. akorat az dneska rano na netu.. kdyz chtela režie ukazat, ze uz fakt neni rano, jak kucharicek hudruje, ze rano se prece neda trenovat, tak kameraman nacpal svoji ruku s hodinkama do obrazu.. :-)Teď jsem to zkouknul, výborný. Tohle je další level - wristshoty dělá dneska kdekdo, ale wristclip nebo wristmovie, a hned před půlkou národa, to teda klobouk dolů Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem martar
Frostie Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Ceska fójak - tópra fójak...?A na cestu dvojitej klystýr, abyste neřekli, že jsme se o vás tady nepostarali!!!
Baldic Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 To už se stalo- ukrutně ně bolí noha už 14 dní, asi mám regma, platfus, artrózu a dnu dohromady.Musis se mazat Opodeldokem.
Lobber Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 kdo to dokáže vylustit cely :0)))?!?!?!
Doporučené příspěvky