Návštěvník Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Moje pani se taky nesmala, tak jsem ji predved toho tretiho a porad se nesmala. Fakt jsou divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Já to svojí ani nečtu, byla by to marná ztráta energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 "Chalani, ja som to asi dojebal... " Jinak asi za me tady vtip roku. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Jeste porad lovi Japoncici velryby?Obávám se, že ano. Velrybí maso se dá v Japonsku občas koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Velryba by se jim pod ten led asi nevesla, leda by ji naporcovali - no ale to by byl teprve zazitek nad tim bruslit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Pobavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: Duke vtip se fakt povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Chalani....kurnik tohle je mazec, díky moc ! Nepamatuji, kdy jsem naposledy dostal takový záchvat smíchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Tak jsem ten joke rozeslal po kanzlu - zasmali se asi 3 lidi, 5 lidi to vubec nepochopilo... Ja znam mluvenou formu, zkusim sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ventilátor úžasnej, až mi hrkly slzy z očí :-) Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ako veľmi som vadný, ak mi to nepríde vtipné? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Vadny nevim, ale baba podle postu hore urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Vadny nevim, ale baba podle postu hore urcite Neviem, práve som to kontroloval a baba by som nemal byť :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 je to normalni, nekdo se proste na tehle styl humoru nechyta nemyslim to ve zlym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Neviem, práve som to kontroloval a baba by som nemal byť :-).Jestli jsi to musel kontrolovat, něco je špatně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 "Chalani, ja som to asi dojebal... "Souhlasím se Zmizíkem - že to je vtip roku. Už včera jsem se smál jako blázen hodně dlouho.Jen se obávám, že to takhle skvěle vyzní jen ve slovenštině. Nebo máte někdo stejně vtipnou českou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Většinou jsem si říkal, od čeho se tady dá prskat na monitor. Díky. právě se mi to stalo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Jestli jsi to musel kontrolovat, něco je špatně:-) Nj, asi večer oznámim manželke, že je lesba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) nekolikrat jsem nadskocil, nepomohlo... jestli mi to (pointu) hned nekdo nevysvetli, tak se picnu, jeste se mi nestalo, abych nejaky ftip nepochopil, az ted dekuji predem za vysvobozeni, tuto zadost podavam navzdory tomu, ze budu nejspis verejne zesmesnen :-D Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 nekolikrat jsem nadskocil, nepomohlo... jestli mi to (pointu) hned nekdo nevysvetli, tak se picnu, jeste se mi nestalo, abych nejaky ftip nepochopil, az ted dekuji predem za vysvobozeni, tuto zadost podavam navzdory tomu, ze budu nejspis verejne zesmesnen :-D většinou tyhle vtipy postupně gradují a všichni 3 účastnící se postupně víc a víc vytahují. No tady to prostě "dojebal" ten poslední. Čekáš co bude a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky