JaRooN Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Jedna nepríjemná skúsenosť:Neuveriteľné, že niekto dokáže pred Vianocami spraviť niečo podobné!Prídem domov, všetky okná pootvárané a všetko je preč!Ľudia sú hyeny! Teraz tu čakám na políciu, ale aj tak tomu nedokážem porozumieť- Kto vám len tak z ničoho nič dokáže bezcitne vyžrať adventný kalendár??? Vole!!! Už jsem tě chtěl začít litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Není náhodou možné, že to zlo bylo zaparkováno tehdy, když bylo parkoviště plně obsazené? jasne. a vyskakalo z toho 12 beznohych vojnovych veteranov na vozikoch.. dalsi expert. v autickarskom vlakne maju fanklub, skoro by som povedal ze vznika nova "Strana za neposkvrnene dvere". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Mě tydlety velký auta přes dvě místa sice taky serou, ale na druhou stranu to celkem chápu.. mezi dvě auta se prostě nevejde, když je volno tak se do jednoho místa sice trefí, ale stejně vedle něj nemůže nikdo zaparkovat. Tak co má vlastně dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Klotzman dobrej. :-) Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ani se mu nedivím, když se podívám jak parkuje ten vedle něho, tak kdyby to měl zaparkovat do čar, tak vedlejší řidič nenastoupí a ještě je riziko, že se mu tam nasere nějaký magor a to by pak beztak ani nevyjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 ja viem co je to parkovat velke auto, ale toto by mi nikdy nenapadlo. proste parkujem v garazach kam sa s autom zmestim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 No a když tam potřebuje ten člověk zaparkovat a nemá čas hodinu hledat větší garáž, tak by měl dělat co? Dyk se to auto prostě na jedno místo nevejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) na tom mieste je garaz kazdych 50m.. a lepsie miesta boli aj o 15m vedla. a ver mi, ze ten co riadi to auto to vie velmi dobre a ani sa tam tym autom nepotreboval priviezt. edit: tu ich mas pokope, chudakov. ved polutovat by sme ich mali. sa ponahlaju vsetci.. http://www.parkujemakodebil.com/ btw, ked mas bentley continental a nemas cas, tak ti zostava uz len povedat si "chalani, asi som to dojebal" Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 btw, ked mas bentley continental a nemas cas, tak ti zostava uz len povedat si "chalani, asi som to dojebal" :lol2: Toto by som dal medzi pamatihodnosti a este do vlakna Humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 okopirovane z netu ale zasmial som sa s chuti :-) ..nieco o nasich polovickach ! ?Prezerala mi telefón a nič tam nenašla tak začala zúriť, lebo určite som to musel vymazať.?Ivan, 24?Zobudil som sa na facku priamo po tvári. To bolo za to, že som ju podviedol v jej sne.?Peter, 26?Navrieskala na mňa, lebo som skončil školu skôr, než ona. (Som od nej o rok starší.)?Martin, 25?Nahnevala sa kvôli situácii, ktorú si sama vytvorila v hlave a nikdy sa nestala. Bola z toho trojdňová hádka.?Lukáš, 26?V jednu noc spala u mňa. Keď sme išli do postele, zbadala náušnice na mojom nočnom stolíku. Spustila scénu, že ju podvádzam. Boli to jej náušnice, ktoré tam ona pred pár hodinami položila.? Andrej, 29?Jej najlepšej kamarátke som ponúkol kávu, ale jej som sa neopýtal, či si tiež dá. Vedel som, že nemá rada kávu a preto som jej ju neponúkal. Ale mýlil som sa a dostal som za to poriadne vynadané.?Jaro, 27?Moja bývalá sa so mnou pohádala, lebo povedala, že potrebuje priestor počas víkendu. V pondelok na mňa nakričala, že som jej dal priestor. Nechápem, ako sa so mnou mohla pohádať kvôli tomu, že som jej dal presne to, čo odo mňa chcela.? Marián, 28?Rozčúlila sa, pretože som sa s ňou nechcel hádať.?Kamil, 29?Vadilo jej, že som si kúpil nové tričká. Všetky moje staré tričká boli vyťahané a mali diery, ale podľa mojej drahej som chcel baliť iné ženy.?Matúš, 25?Zo žartu som v obchode chytil figurínu za prsia. Priateľka má menšie prsia, tak sa nahnevala a začala mi vyčítať, že sa mi páčia veľké prsia a mám si hľadať dievča s veľkými prsiami ak chcem. Iba som na ňu nechápavo pozeral.?Janči, 22?Nesmierne ju vytočilo, že keď som prišiel domov z práce som pozdravil skôr nášho psa a až potom ju.?Braňo, 28?Neuštipol som ju za zadok, keď mala na sebe tangáče a tak sa na mňa nahnevala. Deň predtým na mňa kričala, že jej vadí, keď ju štípem za zadok.? Daniel, 27?Rozčertila sa na mňa, lebo som prišiel presne na čas.? Ľubor, 32?Ziapala po mne, pretože musela vynášať odpadky, kým som bol na služobnej ceste.?Adam, 28?Odskákal som si jej spackanú skúšku v škole.?Jakub, 23?Nie je si istá, ale má podozrenie, že som urobil niečo zlé.?Miňo, 21?Rozčúlili ju moje nohy, lebo smerovali od nej. Podľa nej to v reči tela znamená, že ju už neľúbim. Spal som.?Erik, 27?Moja bývalá sa ma pýtala, či sa rozčuľuje kvôli malichernostiam. Viete, kto sa rozčúlil??Adrián, 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 U Mina to vyzera, ze ma pred sebou skutocne den blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 btw, ked mas bentley continental a nemas cas, tak ti zostava uz len povedat si "chalani, asi som to dojebal" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Stejne uvidi leda picu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 některý ženský jsou všechny úplně stejnýokopirovane z netu ale zasmial som sa s chuti :-) ..nieco o nasich polovickach ! ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dva chlapici vezmou stoparku.. Asi po hodine spolecne cesty, kdy uz spolujezdec davno usnul, se ridic podiva zrcatkem na zadni sedacku a vidi, jak si slecinka s roztazenyma nohama pekne dela dobre. Nenapadne drcne do kamose, aby se probudil a taky se kouknul.. Borec rozlepi oci, zadiva se do zrcatka a rika: "Ty vole nemas hreben? Vypadam jak pica!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Tohle snad muze byt jenom sranda ... https://www.kickstarter.com/projects/zaffirewatchco/high-school-student-launching-a-watch-company Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 No ty kraso. Takhle nejak vzniklo MPM ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Prosím vás řekněte mu že ho už někdo předběhl a nějaký čas už to vyrábí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Prosím vás řekněte mu že ho už někdo předběhl a nějaký čas už to vyrábí Jestli von to treba nevi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky