Povidláček Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Jeden trochu šovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem se dneska ráno vzbudil, vylezl před barák a začal si ometat auto (první letošní pořádnej sníh, smetáček jsem si nesl z domu). Ometl jsem si to a chtěl jsem nastartovat, zatopit atd. Jenže, ouha...přimrzlý dveře. Všechny. Vyzkoušel jsem i kufr, že bych v nejhorším do auta prolezl zadem. Nic. Tak jsem tam okolo toho tancoval asi 5 minut a rozvažoval co a jak budu jako dělat, ranní stres, čas běží, mimořádná situace. No...poradil jsem si: vytáhl jsem z kapsy klíče, odemkl si auto, nasedl, nastartoval a v klidu oddrandil do práce... edit: pravopis Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem OndraTce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 To se mi stává celkem pravidelně, když přesedám z auta s Key-less Go (bezklíčový přístup). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Mne pravidelne primrzaji dvere, za kteryma mam smetacek. Jako jediny. Nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Mne pravidelne primrzaji dvere, za kteryma mam smetacek. Jako jediny. Nechapu. To je jednoduchý: ty jediné otevíráš, když ještě nemáš auto ometené od sněhu, takže ti sníh padá mezi dveře a rám. No a pak se tam hezky rozmrazí a pak to zase zmrzne a držííííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Chce to ideálně vždycky před zimou očistit těsnění u dveří, jak tam naleze přes rok vlhkost a špína, tak přimrzá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Mně pomohlo parkování v garáži :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Mně pomohlo parkování v garáži :-DNeke, tomu říkám zlepšovák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Neke, tomu říkám zlepšovák :-)Zabralo to snad už od prvního dne! Navíc mi na to o dost míň sněží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Ty společné hajzly je strašlivý nápad. Jednou jsem šel na dámský v Blesku v Ostravě a to co jsem viděl mne přesvědčilo, že už se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Ty společné hajzly je strašlivý nápad. Jednou jsem šel na dámský v Blesku v Ostravě a to co jsem viděl mne přesvědčilo, že už se mi nechce...A teď sám se sebou bojuji, zeptat se, nezeptat se... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 A teď sám se sebou bojuji, zeptat se, nezeptat se... :-)Neptej se. Co jsem viděl na VŠ kolejích na dívčích záchodech, mě poznamenalo na celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 A teď sám se sebou bojuji, zeptat se, nezeptat se... :-)Taky odhaduju, ze fronta to nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 A to budte radi,ze nevite, jak to vypada v zenskem kriminale. I kdyz tam sou zachody asi z tech lepsich ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 https://m.youtube.com/watch?v=DwIIDLXg_Us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak to je z tech lepsich adolfu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 https://m.youtube.com/watch?v=DwIIDLXg_Us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak pravda spolocne hajzliky nie su uplna Sodoma na koleji Podoli boli spolocne aj sprchy a mrtvola sa tam nasla pokial viem za poslednych par rokov iba raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky