Zlý Jabko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 A upřednostňujou kvalitu nad kvantitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Tak ještě.. Což o to, tu pravou jsem už našel dávno.....Už by to ale chtělo ženskou A: "My jsme se na střední bavili hlavně šukáním."...B: "My jsme se o tom na střední hlavně bavili." Rady ohledně seznamování se s ženami, jako třeba "Buďte přirození" mi to moc neulehčují. Minule jsem budil přirození tak moc, až žena odešla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 A upřednostňujou kvalitu nad kvantitou Přesně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Prihodim jeden hodinkovej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 4x denně odklízím sníh... Myslím, že tam někde v garminu operátoři onanují radostí, že ten náramek zaznamenal po dvou letech něco jako fitko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Starý, ale pořád skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jezisi!! Co to je za hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Jezisi!! Co to je za hnus To bude určo C.M.L.( Centrální Mozek Lidstva) ale jinak tam píše něco vo dízlu a 1000 kusech jen, ...................... Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 To bude určo C.M.L. ale jinak tam píše něco vo dízlu a 1000 kusech jen, ...................... Aha dizl znam od nas z vylohy ale C.M.L to ne . Fuj certe ale to jsou fakt oslive kreatury. Bych se opravdu stydel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Prej "bez hodinek nedam ani ranu"....Zrejme znalec :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Ten sedmicentimetrovej čtyřquartzkovej podšálek už tady před pár lety proběhl - je to Dýzl "Grand Daddy", jednou jsem to dokonce u jakéhosi vyzáblého šampónka viděl na pazouře a in natura to bylo opravdu zoufalé...https://www.youtube.com/watch?v=NyxEqVcVjkU&ab_channel=XiaoYu Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Take jsem to uz videl nazivo, ale myslel jsem si, ze je to nejakej smuk z trznice a ty cifry jsem bral za nakresleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 hodinkova obdoda BFG z Dooma - BFW, zde v akci : https://www.youtube.com/watch?v=NyxEqVcVjkUmarne ted premejslim, jestli sem letos uz stacil videt neco zbytecnejsiho a hnusnejsiho ..? NE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 hodinkova obdoda BFG z Dooma - BFW, ......... Spojovat BFG z legendy s timhle hnusem?Fuj!Styd se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 tak jeden lehce romantickej a na pivo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky