zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Dnes ve spamu mi píše "Jarmil Hovorka" I Bond by chtěl takové: chytré náramkové hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Na sítnici mi teď kvůli tobě roste tumor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jsi mě s tím tumorem připomněl Baumaxu.. karcinomatika pipula luzing deir humora bikos of tumora.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Boli to teda dosť, ale sak si zavtipkujme. Absolvoval som znackovu operáciu Adidas. Kto uhádne o čo šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 operacia hernie ? ... cim viac PRUHov, tym viac adidas, nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Boli to teda dosť, ale sak si zavtipkujme. Absolvoval som znackovu operáciu Adidas. Kto uhádne o čo šlo?kámoš se jednou připosral a říkal že měl pořádnej adidas pruh na trenkách potom,ale o bolesti nepadlo ani slovo,tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 operacia hernie ? ... cim viac PRUHov, tym viac adidas, nie ? bingo, trojitý pruh/hernia (kyla). Kamoš mi vraví v telefóne že ty sa mas, trocha bolesti ale si značkový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 ale trojity naraz? to je sila... ozaj budes znackovy tak prijemnu rekonvalescenciu zelam, nech to mas bez problemov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) ale trojity naraz? to je sila... ozaj budes znackovy tak prijemnu rekonvalescenciu zelam, nech to mas bez problemov dakujem No je to troska náročné ;( pôvodne to bol obojstranný slabinovy pruh, tretí pruh objavili až počas operácie. Edit: snáď "to nebude mit vlyv na funkcii" Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Strašlivě pomalý zabiják je legenda Dík, žes mi to připomněl, Thomasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jeden starej kolem mě teď proplul a pobavil: - najal jsem si za 100 litrů měsíčně chlápka, kterej řeší moje problémy a je to super- ty vole, kde na to vemeš prachy- to je jeho problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jeremy, na problémy je přeci Winston Wolf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jeremy, na problémy je přeci Winston Wolf!...který je v utajení členem CHMG ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Mně zase kámoš po sto letech připomněl ten politicky nekorektní: "Víš proč je kokain bílej a ne černej? Protože by nic nedělal." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Kokes dobrej jako!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 syčák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 omg, Plavec, Jan ... https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3449281517&feature=iv&src_vid=OyPO4yQITm4&v=aMixO2U9lu4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 To je co za uchyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky