little_w Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vis vo tom, ze za todle by te mohli meli vyhodit? Krome toho, ze to je photoshop, tak mne to teda prijde dost trapny... tudiz ne moc vtipny. No ale 100 lidi, 100 chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) debilni fotoshop Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Mne to vtipny prijde, protoze presne takhle si tady asijske kolegy dobiram. Minule jsem rekl Korejce, ze vypada jak kolega Cinan a bavilo me, jak se durdila. Jdu jim to ukazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 A kdybychom o Andym uz vickrat neslyseli, je jasne jak to dopadlo a Kloubik ma moralni povinnost sebrat Andyho sbirku casostroju a poslat ji dom. Hall of f(l)ame Chronomagu bude timto zmaterializovana na vecnou pamatku ostatnim pacientum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Mne to vtipny prijde, protoze presne takhle si tady asijske kolegy dobiram. Minule jsem rekl Korejce, ze vypada jak kolega Cinan a bavilo me, jak se durdila. Jdu jim to ukazat povedz im, ze nam sa fakt vsetci zdaju rovnaki (tri bodky).. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Tak Cinana, Korejku i Brazilku jsem pobavil Edit: A zuby mam vsechny, jen troska krve tece z nosu Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Brazilka ti to osetri a zase pujdete na pivko, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vis vo tom, ze za todle by te mohli vyhodit?mám kamaráda ve vodmašťovně tak mu to pošlu ať to tam ukáže jestli za tohle propouští. Bude rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Brazilka ti to osetri a zase pujdete na pivko, ne? Jj, uz je to cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 mám kamaráda ve vodmašťovně tak mu to pošlu ať to tam ukáže jestli za tohle propouští. Bude rád. Zvláštní jazyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak Cinana, Korejku i Brazilku jsem pobavil Edit: A zuby mam vsechny, jen troska krve tece z nosu Přečetl jsem si to až teď ráno. No, taky jsi mohl dorazit na pohotovost se střevama v klíně- oni to umí. Měls štěstí. Nedráždi je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Neboj, oni me uz znaji a vazne se pobavili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) U Krtenka nevím, ale u Instantovy verze bych si tipnul, že učitel je ten v těch zahradníkách uprostřed. Mám nějaké body ?P.S. vždycky jsem si myslel, že nejhorší pohled je na ožralou ženskou...po shlédnutí fotky japonských homosexuálů jsem již na vážkách Edit: a to je jen obal !!! Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ty asiati mě pobavili.Pak mi došlo, že je to photoshop, ale i tak zůstala radost.Pak mi došlo, že už jsem to vlastně jednou viděl a že nějak stárnu, že mi ta pamět už tak neslouží.Takže ve finále zůstaly ambivalentní pocity.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Naco ja lezem do tohto vlakna. Sa rehocem az sa mi skoro stehy potrhali?au. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 https://www.youtube.com/watch?v=f62Z8Ev9OXA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tyvoe ten komentář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 To bych zařadil mezi olympijský disciplíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 To bych zařadil mezi olympijský disciplíny Jo, ale musel by uvnitr byt "pilot" :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Trpasličí závody v pnojmatikách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky