Hasič Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nekažte mi tím xichtem stb vychodňársko večer! Nechame si my češi od tohodle dělat na šišky! Sorry, ale musel jsem. Vim Kamile, politika né ! A davam si sám ban do zitra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Chuck Norris: kolko mas rokov, chlapce?Chlapec: 14, ujoChuck Norris: v tvojom veku som uz mal davno 15.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 To je z filmu Hot Rod to vypada zajimave, u nas to vyslo jako Pirat silnic kdyby nekdo hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Že Babišovi nesedí příjmy celkem chápu. Co ale nechápu, že nesedí Babiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 @clockyclockTo je ten drahej českej národní humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Článek co na mě vykouknul na seznamu, je to potvrzeno, hliník rules!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tvl to je logika hodná králů .. když funguje octan hlinitý, tak bude fungovat i hliníková fólie... OK tak já si místo antibiotik přečtu antichartu, to musí fungovat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Anticharta negunguje. Místo antibiotik zásadně antikoncepci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Misto antikoncepce zasadne anopyrin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Článek co na mě vykouknul na seznamu, je to potvrzeno, hliník rules!!! Screenshot_2017-02-03-11-50-46.pngTipuji autorku na nějakou ekoteroristku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ze budoucnost patri aluminiu vedel uz Jara a neskor sa to len potvrdilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Článek co na mě vykouknul na seznamu, je to potvrzeno, hliník rules!!! Dobrý, ještě bys sis pod ten alobal mě nastříkat deodorant. Kam se hrabe octanová mast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 No tak ono je to v principe termodeka takze nejaky efekt to asi mat moze ale nie vacsi nez teple ponozky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tak hlavně hliník se odstěhoval do humpolce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 ))) https://mobile.twitter.com/synch_on/status/827518598197424130/video/1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Při nákupu v e-shopu doporučujeme prostudovat tabulku velikostí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Sedi na cernosi na brehu Nigeru a okolo jde bilej tlustej misionar. Koukaj na nej, ulovi ho a sezerou. Po obede se vali na brehu, stouraj se paratkem v hubach a jeden rika druhymu: konecne poradny zradlo, ne jako ty blafy v na Karlovce v menze, co doktore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky