mondeo2 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 no některý vtipy musíš číst aspoň s dvěma promilema pod kůží.................což dost dobře takhle po ránu v zaměstnání nejde.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Si tak říkám, jestli skutečně si to člověk někde přečte, sám se tomu zasměje a pak si ještě řekne, jo, to se bude klukům na fóru moc líbit, dám jim to tam... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Si tak říkám, jestli skutečně si to člověk někde přečte, sám se tomu zasměje a pak si ještě řekne, jo, to se bude klukům na fóru moc líbit, dám jim to tam... :D NO A CO ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Pepíček vypadl z 12. patra.Zázrakem se zachytil o balkón v desátém poschodí.Zázrak opuchl a dlouho pak Pepíčka bolel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Pepíček vypadl...To nebyl Pepíček ale Stierlitz... Kam ten svět spěje... Upraveno 22. února 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Potkali se hrbatej s plešatým. Plešatej povídá: "Co to máš na zádech ty blbečku?""Vysílačku ty kudrnatá pyčo!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Stala se mi před pár dny na poště dost divná věc. Není to ani tak vtipný, jako spíš strašidelný. Možná by se tu hodilo vlákno "Co mě dnes vyděsilo"Přebíral jsem na přepážce dopis a musel jsem se na ten útržek podepsat a napsat tam datum převzání a normálně jsem nebyl schopnej, snad několik nekonečně dlouhejch vteřin, si uvědomit co je za měsíc. Koukl jsem na Seika a říkám si pecka mám datum, je osumnáctýho, ale měl jsem regulérní zásek ohledně měsíce. Nikdy se mi to nestalo. Dokonce i pán za přepážkou už trochu koukal co mi na tom trvá tak dlouho. Nakonec mě zachránilo to, že jsem si vzpomněl, že byl Valentýn a ten je přece v únoru. Skoro jsem si pak říkal, že bych potřeboval na hodinkách další okýnko ve stylu SAT 18 2. Marihuanu nekouřím a byl jsem toho času střízlivej.Stalo se vám to už někomu taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Povidláček: Uplne bezne. Sem rad, ze zvladnu sledovat rocni obdobi, mesic a rok jdou mimo mne. A kdyz mam Caymany, tak musim vytahnout telefon a na datum se podivat tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 ...Stalo se vám to už někomu taky?Myslíš tenhle tejden...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Měsíc je ještě dobrej, přijdou roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Já většinou nevím rok... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Stala se mi před pár dny na poště dost divná věc. Není to ani tak vtipný, jako spíš strašidelný. Možná by se tu hodilo vlákno "Co mě dnes vyděsilo"Přebíral jsem na přepážce dopis a musel jsem se na ten útržek podepsat a napsat tam datum převzání a normálně jsem nebyl schopnej, snad několik nekonečně dlouhejch vteřin, si uvědomit co je za měsíc. Koukl jsem na Seika a říkám si pecka mám datum, je osumnáctýho, ale měl jsem regulérní zásek ohledně měsíce. Nikdy se mi to nestalo. Dokonce i pán za přepážkou už trochu koukal co mi na tom trvá tak dlouho. Nakonec mě zachránilo to, že jsem si vzpomněl, že byl Valentýn a ten je přece v únoru. Skoro jsem si pak říkal, že bych potřeboval na hodinkách další okýnko ve stylu SAT 18 2. Marihuanu nekouřím a byl jsem toho času střízlivej.Stalo se vám to už někomu taky?A nenapadlo tě např., koupit si digi, kde to máš komplet? SUN 2017 - 02-19... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 A nenapadlo tě např., koupit si digi, kde to máš komplet? SUN 2017 - 02-19...V neděli na poště nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 V neděli na poště nejsou.aha, na všech ne, to je pravda. Pro ty méně chápavé, byl to jen příklad. Opravím tedy na 15:32:56, MON 2017-02-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jeste ted pisu v praci rok 2016 zcela bezne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jeste ted pisu v praci rok 2016 zcela bezne.a pak to tady má vypadat............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 a pak to tady má vypadat............... Neboj, mam nad sebou cenzuru a ta to hlida :-) a nepusti to dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) To nebyl Pepíček ale Stierlitz... Kam ten svět spěje... facepalm.gifthumbs up http://trolejbus.com/stier/uvodem.html Upraveno 22. února 2017 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ja som pocas Januara presiel na rok 2017 a co February uz som mal 2018... kym ma neupozornil kolega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky