Liqid Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 ten watch freak je moc hezkej steam punk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 ..ten kříž mi připomněl ...co vidí optimista, když přijde na hřbitov? Samé plusy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Lol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Duke: :D Upraveno 28. února 2017 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Krásné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 EU nejvíc připomíná soulož impotenta s frigidní ženskou: Nahoře neschopnost, dole nezájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Sedm trpaslíků je v Římě a jdou na prohlídku města. Po chvíli zamíří do Vatikánu a setkají se s papežem.Bručoun je tentokrát nějaký upovídaný, pořád se nejvyššího biskupa vyptává na církev a obzvlášť na jeptišky."Vaše Svatosti, máte nějaké opravdu malé jeptišky?""Ne, synu, všechny naše jeptišky měří alespoň metr padesát.""Víte to jistě? Teda, nemáte třeba nějaké, které by, řekněme, byla tak velké jako já? Možná o trochu menší?""Bohužel ne. Proč se ptáš?""Jen tak." Pauza. "Určitě? Neexistuje žádná v hábitu, která by měřila tak 90,75 cm?""Vím to jistě.""Dobrá."Bručoun po této zprávě vypadá sklíčeně a papež je zvědavý proč, a tak poslouchá, co si trpaslíci říkají, když opouštějí budovu."Co říkal? Co říkal?" vykřikuje ostatních šest trpaslíků."Povídal, že žádné nemají," zabrumlal Bručoun a ostatních šest trpaslíků si ho začne dobírat: "Bručoun šukal tučňáka! Bručoun šukal tučňáka! Bručoun šukal tučňáka!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Co řekla blondýnka, když zjistila, že je těhotná? "A víte jistě, že je to moje?" ... Co nutí muže, aby se honili za ženami, které si nemají v úmyslu vzít?Stejná pohnutka, která nutí psy honit se za auty, která nehodlají řídit. ... Jak matka v Alabamě pozná, že má dcera měsíčky?Synův pohlavní úd má divnou chuť. ... Jak dostanete jednorukého ze stromu? Zamávejte na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 To je už několikátý incestní vtip, který jsem slyšel, mající souvislost s Alabamou. Ví někdo USA znalý proč zrovna Alabama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Treba sa tam ist pozriet a zistis.. je to proste americky stereotyp - kazdy redneck hillbilly southern trash vtip je o Alabame. Btw Forrest Gump bol odkial..? Z Alabamy. Je to proste tak. U nas mame Zahorie, amici maju Alabamu. Ale jedlo, jedlo je tam najlepsie na svete.. bez hanby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Že je to stereotyp je mi jasné. Spíš mě zajímalo, jak vznikl a čím si ho zrovna Alabama zasloužila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 U nás jsou to "tarahůni" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Asi v každé zemi se najde oblast nebo skupina lidí, která je terčem vtipů. Vzpomínám si na jednu svou kolegyni z Německa pocházející z Bádenska - Würtenberska. Vyprávěla mi, že Bádeňané se s Würtenberčany také často popichují. A tak si např. Würtenberčané kladou otázku, proč se jedno z měst v Bádensku jmenuje Baden-Baden? Protože Bádeňanům se musí všechno říkat dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Že je to stereotyp je mi jasné. Spíš mě zajímalo, jak vznikl a čím si ho zrovna Alabama zasloužila.Mně přijde, že se incestní pověsti těší většina venkovských oblastí Ameriky - stereotypem je izolovan? žijící rodina zemědělce nebo chovatele s nižším vzděláním, s kladným vztahem k alkoholu, holdující lovu, s alespoň jednou incestní aférou v rodině . Vzhledem k tomu, že podobnou pověst má i francouzský venkov, mohlo by to mít nějakou (netvrdím, že reálnou) spojitost s Alabamou jako původně francouzským územím. At nejsem OT, nevím, zda to tu už je, ale pobavilo mě "zakopnutí" ostřelovače při Hollandov? projevu. Obou postřelených je mi samozřejmě líto. Upraveno 1. března 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 No jo, to by mohlo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Ta "prdýlka" mi připomíná podobně vnadnej "dívčí dekolt", nafocenej s pomocí podprdy přes prdýlku malýho klučiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky