Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Sedm trpaslíků je v Římě a jdou na prohlídku města. Po chvíli zamíří do Vatikánu a setkají se s papežem.

Bručoun je tentokrát nějaký upovídaný, pořád se nejvyššího biskupa vyptává na církev a obzvlášť na jeptišky.

"Vaše Svatosti, máte nějaké opravdu malé jeptišky?"

"Ne, synu, všechny naše jeptišky měří alespoň metr padesát."

"Víte to jistě? Teda, nemáte třeba nějaké, které by, řekněme, byla tak velké jako já? Možná o trochu menší?"

"Bohužel ne. Proč se ptáš?"

"Jen tak." Pauza. "Určitě? Neexistuje žádná v hábitu, která by měřila tak 90,75 cm?"

"Vím to jistě."

"Dobrá."

Bručoun po této zprávě vypadá sklíčeně a papež je zvědavý proč, a tak poslouchá, co si trpaslíci říkají, když opouštějí budovu.

"Co říkal? Co říkal?" vykřikuje ostatních šest trpaslíků.

"Povídal, že žádné nemají," zabrumlal Bručoun a ostatních šest trpaslíků si ho začne dobírat: "Bručoun šukal tučňáka! Bručoun šukal tučňáka! Bručoun šukal tučňáka!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Co řekla blondýnka, když zjistila, že je těhotná? "A víte jistě, že je to moje?"

...

Co nutí muže, aby se honili za ženami, které si nemají v úmyslu vzít?

Stejná pohnutka, která nutí psy honit se za auty, která nehodlají řídit.

...

Jak matka v Alabamě pozná, že má dcera měsíčky?

Synův pohlavní úd má divnou chuť.

...

Jak dostanete jednorukého ze stromu? Zamávejte na něj.

Odkaz ke komentáři

Asi v každé zemi se najde oblast nebo skupina lidí, která je terčem vtipů. Vzpomínám si na jednu svou kolegyni z Německa pocházející z Bádenska - Würtenberska. Vyprávěla mi, že Bádeňané se s Würtenberčany také často popichují. A tak si např. Würtenberčané kladou otázku, proč se jedno z měst v Bádensku jmenuje Baden-Baden? Protože Bádeňanům se musí všechno říkat dvakrát. 

Odkaz ke komentáři

Že je to stereotyp je mi jasné. Spíš mě zajímalo, jak vznikl a čím si ho zrovna Alabama zasloužila.

Mně přijde, že se incestní pověsti těší většina venkovských oblastí Ameriky - stereotypem je izolovan? žijící rodina zemědělce nebo chovatele s nižším vzděláním, s kladným vztahem k alkoholu, holdující lovu, s alespoň jednou incestní aférou v rodině :) . Vzhledem k tomu, že podobnou pověst má i francouzský venkov, mohlo by to mít nějakou (netvrdím, že reálnou) spojitost s Alabamou jako původně francouzským územím.

At nejsem OT, nevím, zda to tu už je, ale pobavilo mě "zakopnutí" ostřelovače při Hollandov? projevu. Obou postřelených je mi samozřejmě líto.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...