utrejch Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Drexxy napsal: prvni jsem se tomu zasmal, ale pak jsem si uvedomil jak je to smutne, nejhorsim stupnem znamky nekomu defacto odebrat pravo na vzdelani kvuli tomu, ze jeho rodice jsou socialne slabi a dite tak nema kalkulacku.(muze byt i zapometlivy, rodice mu ji nemusi chtit koupit atd, ale to uz neni dulezite) Zakladni vzdelani by melo byt bezplatne, a to uplne bezplatne.. Do 15 si nikdo na brigadce nevydela... druha otazka, jestli nemajitel kalkulacky spravne zapsal zadani, je gama = pi - alfa - beta u prvni otazky stacilo udelat graph naznacit na y 0.3 a kolmici za hur jak dva by to urcite nebylo ... takze nez zacit nadavat na socialni nespravedlnost, staci zacit myslet (pricemz se oslim mustkem dostavame k filozofickemu problemu pojmu socialni spravedlnost, protoze vetsina obhajcu moc nepremysli ...) Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem utrejch
Drexxy Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) tohle je spise na diskuzi u piva, prijde mi ze tady spousta lidi klouze po povrchu popr. argumentuje proti necemu, co jsem nerikal a nevidi to hlavni Tak nekdy... :-) Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem Drexxy
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Drexxy napsal: tohle je spise na diskuzi u piva, prijde mi ze tady spousta lidi klouze po povrchu popr. argumentuje proti necemu, co jsem nerikal a nevidi to hlavni Tak nekdy... :-) Ty sám argumentuješ něčím, o čem nic nevíš. Ta učitelka by asi nebyla tak ironická, kdyby se jednalo o sociálně slabou rodinu, nehledě na to, že 40 Kč za kalkulačku pro dítě snad může dát každý. A jak ty to víš podle fotky, že jsou sociálně slabí? EDIT: Já bych spíš předpokládal, že dítě je drzý lempl (jako jsem byl já ) a učitelka mu to dala vtipnou formou sežrat. Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem Kamil
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Kamil napsal: Ty sám argumentuješ něčím, o čem nic nevíš. Ta učitelka by asi nebyla tak ironická, kdyby se jednalo o sociálně slabou rodinu, nehledě na to, že 40 Kč za kalkulačku pro dítě snad může dát každý. A jak ty to víš podle fotky, že jsou sociálně slabí? EDIT: Já bych spíš předpokládal, že dítě je drzý lempl (jako jsem byl já ) a učitelka mu to dala vtipnou formou sežrat. Podle mě je to fejk
idaho.cz Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Policajt zastaví Porsche, v něm sedí úžasná sexy blondýna. "Vaše doklady, prosím." Blondýna mu je podá a policajt ověřuje vysílačkou, jestli není auto kradené. Kolega mu povídá: "Hele, nesedí v tom autě taková úžasná sexy blondýna?" "Jo, to sedí." povídá policajt. Kolega: "Víš co, jdi k ní, rozepni poklopec a vyndej HO!" Policajt: "Cože? To přece nemůžu udělat!" Kolega: "Líbí se ti, ne? Tak udělej, co ti říkám a neboj se!" Policajt tedy přistoupí k autu, otevře dveře, rozepne poklopec a vyndá ho. Blondýna si povzdechne: "Ježíši, už zase dechová zkouška...?!"
Radimk Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 filo-boxer napsal: No....nevím, ale slovo ateista pochází z řeckého ἄθεος (átheos) = bez boha, bezbožný. S jízdním řádem nebo čímkoliv jiným to tedy IMO nemá nic společného. tak to kecáš, Bůh má co do činění s jízdním řádem: Včera mě zklamalo u Olomouce auto. Po peripetijích se servisem jsem odešel na autobus. Po cca hodině čekání, se slovy pane bože, ať už jede- jsem byl vyslyšen..
filo-boxer Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Radimk napsal: tak to kecáš, Bůh má co do činění s jízdním řádem: Včera mě zklamalo u Olomouce auto. Po peripetijích se servisem jsem odešel na autobus. Po cca hodině čekání, se slovy pane bože, ať už jede- jsem byl vyslyšen.. Tyjo!! ?
bandicoot Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 idaho.cz napsal: nevěří nikdy ničemu to je nihilista
Hasňa Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Neni nihilista ten, ktery neveri v moznost ovlivniovat vlastni osud a nejevi tedy zajem o interakci s vnejsim svetem?
bandicoot Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Hasňa napsal: ten, ktery neveri v moznost ovlivniovat vlastni osud to je fatalista
Kalifx Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 bandicoot napsal: to je fatalista On je to v této formulaci: "ten, ktery neveri v moznost ovlivniovat vlastni osud" spíš oxymoron. Osud jako definitivum nelze ovlivnit ani když ho nazveme vlastním...
911 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 asi by to chtelo nejaky filozoficky vlakno, jak to tak ctu
Hasňa Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Kolikrat me trapi otazka, jaky ma zivot vubec smysl, kdo jsme a kam kracime. Pak si naliju odpoved a je mi zase veseleji.
idaho.cz Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Hasňa napsal: Kolikrat me trapi otazka, jaky ma zivot vubec smysl, kdo jsme a kam kracime. Pak si naliju odpoved a je mi zase veseleji. Ano, to je spravny filosof!!
PepaSFI Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Radimk napsal: tak to kecáš, Bůh má co do činění s jízdním řádem: Včera mě zklamalo u Olomouce auto. Po peripetijích se servisem jsem odešel na autobus. Po cca hodině čekání, se slovy pane bože, ať už jede- jsem byl vyslyšen.. Bůh zpožděného autobusu! Připomělo mi to pantheon malých bohů na Zeměploše v knihách Teryho Pratchetta. Mnozí jistě znají. Je to magický svět a tak pokud se v nějaké situaci lidé dovolávají boha, tak příslušné božstvo prostě existuje. Takže tam mají například boha kocoviny nebo bohyni věcí vzpříčených v šuplíku a mnoho dalších.
Návštěvník salamio Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 PepaSFI napsal: Bůh zpožděného autobusu! Připomělo mi to pantheon malých bohů na Zeměploše v knihách Teryho Pratchetta. Mnozí jistě znají. Je to magický svět a tak pokud se v nějaké situaci lidé dovolávají boha, tak příslušné božstvo prostě existuje. Takže tam mají například boha kocoviny nebo bohyni věcí vzpříčených v šuplíku a mnoho dalších. Případně taky chudák nic netušící bůh deště v So Long, and Thanks for All the Fish .
Jakubisko Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 idaho.cz napsal: Ano, to je spravny filosof!! Pan zrejme netrpi zytofobii
Ciferník Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 MÁTE PROBLÉMY S PITÍM? Symptom: Pivo přestalo chutnat a přinášet uspokojení, obsah sklenice je nezvykle světlý a čirý. Příčina: Sklenice je prázdná. Řešení: Najděte někoho, kdo vám koupí další pivo. Symptom: Pivo přestalo chutnat a přinášet uspokojení, přední část vaší košile je mokrá. Příčina: Zavřená ústa při pití nebo sklenice přiložená k nesprávné části obličeje. Řešení: Kupte si další pivo a trénujte před zrcadlem. Pijte tak dlouho, dokud si nevypracujete perfektní techniku. Symptom: Studená a mokrá noha. Příčina: Sklenice držená v nesprávném úhlu. Řešení: Pootočte sklenici tak, aby otevřený konec směřoval ke stropu. Symptom: Teplá a mokrá noha. Příčina: Nedostatečná kontrola močového měchýře. Řešení: Postavte se vedle nejbližšího psa. Po chvíli si začněte majiteli stěžovat na psův nedostatečný domácí trénink a požadujte pivo jako odškodnění. Symptom: Podlaha je rozmazaná. Příčina: Díváte se skrz dno prázdné sklenice. Řešení: Najděte někoho, kdo vám koupí další pivo. Symptom: Podlaha je zvířená. Příčina: Vzdušná turbulence způsobená pravděpodobně provozem hry Air Hockey. Řešení: Zavěste se rozparkem saka na kliku u dveří. Symptom: Podlaha se pohybuje. Přičina: Jste vynášen z baru. Řešení: Zjistěte, jestli vás odnášejí do jiného baru. Pokud ne, hlasitě si stěžujte, že jste byl unesen. Symptom: Zeď proti vám je pokryta pruhy světla. Příčina: Upadl jste na záda. Řešení: Pokud je vaše sklenice plná a nikdo vám nestojí na ruce, ve které ji držíte, zůstaňte jak jste. V opačném případě někoho požádejte, aby vás zvedl a opřel o barový pult. Symptom: Všechno, co vidíte, je špinavé, ústa máte plná cigaretových nedopalků. Příčina: Upadl jste na břicho. Řešení: Viz předchozí případ. Symptom: Všechno potemnělo. Příčina: Bar zavírá. Řešení: Panika. Symptom: Probudil jste se s pocitem, že vaše postel je tvrdá, studená a mokrá. Nikde nevidíte vaši ložnici. Příčina: Strávil jste noc v příkopu. Řešení: Zkontrolujte hodinky, jestli už otevírají bary. Pokud ne, udělejte si pohodlí.
Baker Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 YPO napsal: HUMOR pro tombeda Musim se priznat, ze jsem to taky zkousel, dokonce i ten mesh z BSOH, oboji vypadalo priserne
Doporučené příspěvky