Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz vidim toho Carreyho, tak musim rict, ze ho mam rad. Jako decko jsem zboznoval Masku. Nedavno jsem se ale na youtube proklikal k nejakym jeho one man show v NY a musim rict, ze to byla celkem slabota. Obcas povedenej vtipek, ale celkove mi to prislo trapne. Naproti tomu treba Robin Williams, to je jine pokoukani. Vtip, dynamika, doslova to na podiu z nej strika. Kdo vladne anglicky, tak rozhodne doporucuju!

Odesláno (upraveno)

Kdyz vidim toho Carreyho, tak musim rict, ze ho mam rad. Jako decko jsem zboznoval Masku. Nedavno jsem se ale na youtube proklikal k nejakym jeho one man show v NY a musim rict, ze to byla celkem slabota. Obcas povedenej vtipek, ale celkove mi to prislo trapne. Naproti tomu treba Robin Williams, to je jine pokoukani. Vtip, dynamika, doslova to na podiu z nej strika. Kdo vladne anglicky, tak rozhodne doporucuju!

Jj, jeho Live on Broadway z 2002 je asi nejlepší stand-up, co jsem kdy viděl.

Pozdější Weapons of self destructions byly slabý a hlavně tam furt jen fu-ckoval.

A tohle je taky neuvěřitelný :)

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Dobrý :D Teda vlastně ani ne, je to spíš k pláči, hlavně ty pruhy jsou na Rapidu neuvěřitelně hnusný, úplně mi to připomnělo éru tuningu, když do kin přišlo první Fast and Furious, najednou měli všichni obří křídla z čehokoliv ideálně papundekl, nebo dva patníky spojené k sobě, hlavně aby to tam bylo, místo výfuku lešenářskou trubku a nálepky kam to jen šlo :D

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

Dve limitované edície! Škoda Octavia Xdrive a Renault Bush... :frusty:  :lol2: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...