Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Paní učitelka říká na konci školního roku:"Tak děti, kolik řeknete o prázdninách sprostých slov, tolik donesete kamínků." Je po prázdninách a učitelka se ptá:"Aničko,kolik máš kamínků?" Anička odpoví:"Nula." Paní učitelka jí pochválí a ptá se Honzíka:"Kolik máš ty kamínků?" Honzík odpoví: "Dva." Paní učitelka říká:"To se budeš muset polepšit!" Najednou se rozvalí dveře a Pepíček zařve: "BACHA PÍ_ČO, VEZU ŠTĚRK..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.?

?Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"

?Ale my vyrabime kladiva, ty vole."

:)

To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude:

Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. 

A ještě jeden podobný:

Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru.

Odkaz ke komentáři

:)

To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude:

Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. 

A ještě jeden podobný:

Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru.

Knizni jsem neznal a vybornej :-D
Odkaz ke komentáři

To je "ze zivota". Kolikrat ja takhle tahal zenu do koupelny, zaviral dvere a kdyz uz byla cela dychtiva co ze se tam bude dit, vrazil jsem ji ruku s hodinkama pred oci a cely radostny hulakal divej na to, jak paradne sviti!

Nevim proc, ale obvykle mou radost nesdilela...

Odkaz ke komentáři

Mladý student moravského katolického gymnázia je předvolán k panu představenému biskupovi. Ten se na něj mile podívá a osloví ho:

"Odkaď si chlapče."

Student odpoví: "Ja su z Brna, otče."

Biskup: "Ale já jsem se tě na nic neptal, chlapče."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...