clockyclock Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Paní učitelka říká na konci školního roku:"Tak děti, kolik řeknete o prázdninách sprostých slov, tolik donesete kamínků." Je po prázdninách a učitelka se ptá:"Aničko,kolik máš kamínků?" Anička odpoví:"Nula." Paní učitelka jí pochválí a ptá se Honzíka:"Kolik máš ty kamínků?" Honzík odpoví: "Dva." Paní učitelka říká:"To se budeš muset polepšit!" Najednou se rozvalí dveře a Pepíček zařve: "BACHA PÍ_ČO, VEZU ŠTĚRK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 ?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.??Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"?Ale my vyrabime kladiva, ty vole." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 ?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.??Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"?Ale my vyrabime kladiva, ty vole."to je hnusný.................. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 ?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.??Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"?Ale my vyrabime kladiva, ty vole."To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude: Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. A ještě jeden podobný:Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude: Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. A ještě jeden podobný:Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru.Knizni jsem neznal a vybornej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Všemu rozumím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Gres: nejlepší vtip za poslední dobu. Řežu se jak blbec a tečou mi slzy Martě Kubišové, Zdenkovi Srstkovi a ostatním se tímto omlouvám P.S. Ještě omluva krtenkovi. Upraveno 1. září 2017 uživatelem Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 To by šlo aplikovat i na hodinky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 To je "ze zivota". Kolikrat ja takhle tahal zenu do koupelny, zaviral dvere a kdyz uz byla cela dychtiva co ze se tam bude dit, vrazil jsem ji ruku s hodinkama pred oci a cely radostny hulakal divej na to, jak paradne sviti!Nevim proc, ale obvykle mou radost nesdilela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Ženská se prostě neumí nadchnout, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 https://www.mackasmihada.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Tvl co to je? Domácí hádka u Tombedů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Mladý student moravského katolického gymnázia je předvolán k panu představenému biskupovi. Ten se na něj mile podívá a osloví ho: "Odkaď si chlapče."Student odpoví: "Ja su z Brna, otče." Biskup: "Ale já jsem se tě na nic neptal, chlapče." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Milé Bravíčko, jsem dvanáctileta romka a jestě nejsem těhotná. Není můj otec nějakej divnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Mondeo: Díkes - konečně něco hezkého milého tuto neděli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky