Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Slováci vyrobí jadernou zbraň. Kiska říká: "Tak ji někde vyzkoušíme. Pošleme ji na USA, ti se rychle ozvou..."

Vystřelí tedy na Ameriku a čekají na odezvu.

Nic. Kiska tedy povídá: "Asi to spadlo někam do pouště, Amerika je přeci jen velká. Vystřelíme tedy na New York, toho už si určitě všimnou."

New York je tedy srovnán se zemí, ale opět žádná odezva. "To není možný. Zaměříme tedy přímo Bílý dům, to už nemůžou přehlídnout," povídá Kiska a vystřelí tedy třetí raketu.

Zase nic.

Nechápavě tedy volá Kiska Trumpovi: "Nazdar Donalde, jak se máš? Vysvětli mi, jak je možný, že jsme na vás poslali tři atomovky a vy jste si toho vůbec nevšimli?"

A Trump odpovídá: "Jen počkej ty zmrde, až vás najdeme na mapě!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde tlustá ženská ke gynekologovi a říká mu: "Pane doktore vážím 150 kg, manžel 180 kg. Nemohl byste mi přešít vaginu někam jinam? My se kvůli těm břichům k sobě ani nedostaneme! "Doktor se otočí na sestru a soucitně si poklepe na čelo. Žena vykřikne: "Tam ne! To by mi manžel rozbil koulema brejle!"

Odkaz ke komentáři

Sedi Cech a Slovak v kupe prazskeho rychlika. Cech je klasicky hlucny zovialny exemplar svojho druhu, slovacisko naopak utiahnuty tichy zivotom trapeny a este k tomu triezvy, no proste ako kazdy. Cech sa nudi a celu cestu vymysla, ako si skratit dlhu chvilu, cim samozrejme vsetkym lezie na nervy. Napadne mu spolocenska hra:

Hele, mam napad. Pojdme si zahrat takovou hru. Kdo vymysli lepsi rym na prijmeni toho druheho. Jo?

Slovak otraveny dlhou cestou suhlasi.

Tak hele, hovori Cech, jak se jmenujes?

Karol Kočiš. Odpoveda Slovak.

Hmmmm.. Kočiš.. hmmm.. mam to! Hovori Cech. Kočiš, Kočiš, pro pivo mi skočíš! A zacne sa smiat az sa po stehnach placa. Jo dobry - ted ty! Ja jsem Petr Novák.

Slovak sa zamysli a hovori: Mám. Novák, Novák, si ty ale kokot.

Odkaz ke komentáři

Tri chlapi si jdou zasukat se zenskou.
První vleze do loznice. Po chvili se ozyva au au aaaaau! Kolega vyleze a kamaradi se ho ptaji, cos delal, ze tak nakonec zarvala, ale sukam sukam a nakonec jsem ji natrh picu!
Vleze tam druhy, rika si, budu ji sukat zezadu. Po chvili se ozyva z loznice au au aaaaau! Kdyz skonci vyjde a chlapi se ho ptaji, cos delal, ze tak nakonec zarvala. Ale tak jsem ji mrdal zezadu az jsem ji natrhl rit!
Treti vleze do loznice, mrda zenskou zezadu, zepredu. V tom se opet z loznice ozve au au aaaaau! Vyleze z loznice a chlapi se ho ptaji, tak co? Ale, kdyz uz mela natrzenou picu i rit, tak jsem ji aspon zlomil ruku!

Odkaz ke komentáři

Sedi Cech a Slovak v kupe prazskeho rychlika. Cech je klasicky hlucny zovialny exemplar svojho druhu, slovacisko naopak utiahnuty tichy zivotom trapeny a este k tomu triezvy, no proste ako kazdy. Cech sa nudi a celu cestu vymysla, ako si skratit dlhu chvilu, cim samozrejme vsetkym lezie na nervy. Napadne mu spolocenska hra:

Hele, mam napad. Pojdme si zahrat takovou hru. Kdo vymysli lepsi rym na prijmeni toho druheho. Jo?

Slovak otraveny dlhou cestou suhlasi.

Tak hele, hovori Cech, jak se jmenujes?

Karol Kočiš. Odpoveda Slovak.

Hmmmm.. Kočiš.. hmmm.. mam to! Hovori Cech. Kočiš, Kočiš, pro pivo mi skočíš! A zacne sa smiat az sa po stehnach placa. Jo dobry - ted ty! Ja jsem Petr Novák.

Slovak sa zamysli a hovori: Mám. Novák, Novák, si ty ale kokot.

Vzpomněl jsem si na vtip, jak potká ježek jelena: Jezku, jezku, mas na hlave plesku!

Jelene, jelene, ty jsi ale debil!

Vzdyt se to nerymuje!

Ale je to pravda!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...