tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Kájínek evidentně ještě není ve formě.Moc to nerozstřelil.
wizard-ov Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Asi začnu taky lepit pytlíky - vypadá to, že to na kafe hodí ;o)
Roland Sands Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Ten je super, hned to jdu poslat vsem arabum co znam
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 A super na něm taky je,že se to dá použít i na Slováky...
Peto86 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 A super na něm taky je,že se to dá použít i na Slováky... A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-))
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-))Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo...
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 ?Stevene Seagale, vyzývám tě k souboji jeden na jednoho. Budu boxovat, ty můžeš dělat cokoliv. Deset kol ve Vegas," https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/clanek/922626-mayweather-zapomente-legenda-boxu-vyzvala-k-bitve-hvezdu-bojovych-filmu.html#hp-sez
Peto86 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... Dal som tam smajlík, tak je tá moja pripomienka snáď dostatočne jasná :-).
Tomak Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Máslo se krade víc než zlato https://www.novinky.cz/krimi/451060-podnikatelka-zaplatila-za-maslo-50-tisic-naletela-podvodnikovi.html
instant Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... Je nam to tu vsetkym absolutne jasne
cali Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Segal sa mu na to vykasle to je jasne,.... mal vyzvat napriklad Lungrena, Van Dammeho alebo co ja viem Taktarova.
tommas4 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tato houba není nijak vzácná a jmenuje se pestřec. Foto jsem si půjčil od kolegy.ještě jednou, pro jistotu, je to pestřecpro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle
VS Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 ještě jednou, pro jistotu, je to pestřecpro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle To mi roste na zahradě.
Doporučené příspěvky