Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A super na něm taky je,že se to dá použít i na Slováky...

A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-))

Odesláno

A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-))

Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... :)

Odesláno

Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... :)

Dal som tam smajlík, tak je tá moja pripomienka snáď dostatočne jasná :-).

Odesláno

Je nam to tu vsetkym absolutne jasne

Odesláno

Segal sa mu na to vykasle to je jasne,.... mal vyzvat napriklad Lungrena, Van Dammeho alebo co ja viem Taktarova.

Odesláno

Tato houba není nijak vzácná a jmenuje se pestřec. Foto jsem si půjčil od kolegy.

ještě jednou, pro jistotu, je to pestřec

pro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle  :goof:

Odesláno

ještě jednou, pro jistotu, je to pestřec

pro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle  :goof:

To mi roste na zahradě.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...