Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

no, u mě plus za ty oranžový brejle na kolo. To mě na ženských vždy rajcovalo...:-)

A ano, jako vyučený mechanik-elektronik potvrzuji, že se pájí ze spoda... :-)))

73f99a70ffabfd6c2822c86a2d84b325.jpg

I elektronikou nepolíbený musí poznat, že takhle se pájka nedrží. Zaměstnanci reklamní agentury zřejmě neměli nejmenší tušení co mají fotit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nemajte to dievcine za zle, vzhladom k tomu, ze v pozadi je zjavne chemicky lab, tak je celkom pravdepodobne, ze nejaka chemicka laborantka toho o spajkovani moc vediet nebude.

Inak vrchol toho co sa da "rukou" preletovat na takej doske je vyteceny kondik, aj to len v ojedinelych pripadoch, ked chces mermomoci zachranit nejaky muzelany kus.... a ano ten kondik sa bude letovat urcite z druhej strany.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jakožto zbraňový analfabet se ptám. Ty náboje jsou vloženy obráceně?

Možno to tak chceli. Takto si každý pekne naštuduje aký je to typ zbrane, aký má zásobník, ako sa tam vkladajú náboje a koľko. :flex: :)

Odkaz ke komentáři

Vojnu na vas, chasko civilni! :-)

Anebo klystyr a chinin.

No neviem. Zbroják mám už 22rokov a zbrane opravujem 15rokov ale pri dnešných podmienkach nosenia zbrane a nutnej obrany budem radšej civil.

Odkaz ke komentáři

Na střelnici jsem zažil člověka, který takhle napáskovaný zásobník dal do zbraně, natáhl a nacpal tak náboj do komory. Nechtějte slyšet jak střelmistr pi*oval, když se potom náboj snažil vypreparovat ven :-)

Odkaz ke komentáři

No neviem. Zbroják mám už 22rokov a zbrane opravujem 15rokov ale pri dnešných podmienkach nosenia zbrane a nutnej obrany budem radšej civil.

Tady nejde o to nosit zbrane.

Ale ta ZVS tady chybi. V pripade potreby zjistis, ze 3/4 ceskeho naroda je nepouzitelna. To se bude slimakum libit!

Odkaz ke komentáři

Na střelnici jsem zažil člověka, který takhle napáskovaný zásobník dal do zbraně, natáhl a nacpal tak náboj do komory. Nechtějte slyšet jak střelmistr pi*oval, když se potom náboj snažil vypreparovat ven :-)

A teď kdyby to zmáčkl a náboj vystřelil na druhou stranu a prostřelil mu hlavu...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...