Eman2208 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Nic bych za to nedal, ze to je reklama na Elton Hodinarska....jako že unikla fotka z vývoje prvního Elton solárního kalibru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 no, u mě plus za ty oranžový brejle na kolo. To mě na ženských vždy rajcovalo...:-)A ano, jako vyučený mechanik-elektronik potvrzuji, že se pájí ze spoda... :-))) I elektronikou nepolíbený musí poznat, že takhle se pájka nedrží. Zaměstnanci reklamní agentury zřejmě neměli nejmenší tušení co mají fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireg_san Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Může tam být nějaké SMD osazení a mohlo by se pájet i seshora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 přitom je to stock/promo foto a tolik povyku, jsem zvědav co nastane až se dozvíte že na promo fotkách jídla se používá místo zmrzliny bramborová kaše a falešnej led a že pěna na reklamním fotu latéčka je pěna na holení . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Bramborová kaše je mi fuk, ale jestli ty holky v péčku jenom předstírají, že se jim to do zadku líbí, tak sním svůj klobouk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 No nemajte to dievcine za zle, vzhladom k tomu, ze v pozadi je zjavne chemicky lab, tak je celkom pravdepodobne, ze nejaka chemicka laborantka toho o spajkovani moc vediet nebude. Inak vrchol toho co sa da "rukou" preletovat na takej doske je vyteceny kondik, aj to len v ojedinelych pripadoch, ked chces mermomoci zachranit nejaky muzelany kus.... a ano ten kondik sa bude letovat urcite z druhej strany. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Nic bych za to nedal, ze to je reklama na Elton Hodinarska.Oddělení renovaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Tak ta holka za to nemuze, kdovi jestli vubec vedela ze drzi pajecku, spis mi prijde divny, ze to pak zadavatel pusti do sveta, ale stane se no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Pekne nasackovany naboj! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Jakožto zbraňový analfabet se ptám. Ty náboje jsou vloženy obráceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Jakožto zbraňový analfabet se ptám. Ty náboje jsou vloženy obráceně?Možno to tak chceli. Takto si každý pekne naštuduje aký je to typ zbrane, aký má zásobník, ako sa tam vkladajú náboje a koľko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Vojnu na vas, chasko civilni! :-)Anebo klystyr a chinin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Vojnu na vas, chasko civilni! :-)Anebo klystyr a chinin.No neviem. Zbroják mám už 22rokov a zbrane opravujem 15rokov ale pri dnešných podmienkach nosenia zbrane a nutnej obrany budem radšej civil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Prekvapivo velke mnozstvo ludi, ktori to drzia prvy krat tam napaskuje tie patrony prave takto. Vdaka tomu zkoseniu strely sa im tam asi lepsie pchaju alebo co ja viem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Na střelnici jsem zažil člověka, který takhle napáskovaný zásobník dal do zbraně, natáhl a nacpal tak náboj do komory. Nechtějte slyšet jak střelmistr pi*oval, když se potom náboj snažil vypreparovat ven :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 No neviem. Zbroják mám už 22rokov a zbrane opravujem 15rokov ale pri dnešných podmienkach nosenia zbrane a nutnej obrany budem radšej civil.Tady nejde o to nosit zbrane.Ale ta ZVS tady chybi. V pripade potreby zjistis, ze 3/4 ceskeho naroda je nepouzitelna. To se bude slimakum libit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Na střelnici jsem zažil člověka, který takhle napáskovaný zásobník dal do zbraně, natáhl a nacpal tak náboj do komory. Nechtějte slyšet jak střelmistr pi*oval, když se potom náboj snažil vypreparovat ven :-)A teď kdyby to zmáčkl a náboj vystřelil na druhou stranu a prostřelil mu hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 A teď kdyby to zmáčkl a náboj vystřelil na druhou stranu a prostřelil mu hlavu...:-) Ty seš dobrej ftipálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Vždyť to píšu o dva příspěvky výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky