Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ja myslel ze levnejsi majoranka je kapitanka, ale ono hned porucanka, no proc ne :) Ale jednou sem videl vazne minenej recept z mimibazaru na italskej hamburgr a to dve mrazeny pizzy a mezi ne mlety. Manza si prej cvachtal :))

Tak sem nasel uz jen vysledek veledila, bez receptu :)

http://cilichili.cz/wp-content/uploads/2013/12/j1152351.jpg

Teď jsem málem vyhodil tu kachnu, co jsem měl k obědu.

Odesláno

Tak...dřív byla jistá sorta děvčat schopna jít za polévku....tento posun směrem ke zdravé stravě nelze nekvitovat. :)

Jo a jina sorta polykat jenom aby mely ten den vubec neco teplyho v zaludku ;-)

Odesláno

90te roky, BBC, tinky-winky.. to ze jeden z teletubisov bol bukvica je vlastne tazko cool.. a dnes sa cuduju preco je cela jedna generacia posahana

Instant, ty kokos, já už na to čumím podruhé po sobě - tohle jsi mi neměl dělat  :death:

Odesláno

Ja delam cesnecku, ze zaleju horkou vodou nakrajeny cesnek...

Jinak Mimibazar, to je kulinarska studnice. Pamatuju na recept na upotrebeni starych houskovych knedliku od obeda - pry minipizza... :-)

Odesláno

Ja delam cesnecku, ze zaleju horkou vodou nakrajeny cesnek...

Jinak Mimibazar, to je kulinarska studnice. Pamatuju na recept na upotrebeni starych houskovych knedliku od obeda - pry minipizza... :-)

To je česnekovej čaj.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Já třeba tohle taky nejdřív moc nechápal a teď mam celkem radost když se mi povede sežrat aspoň 60% toho co nakoupim. Buď nemam čas nakupovat, no pak si ho udělam a pak zase nemam čas to všechno sníst, občas mam pocit že ty bezdomovci prolejzaj kontejnery v mý ulici jenom kvůli mě. No a pak mam fakt upřímnou radost když se mi povede nákup 100% spotřebovat, ale to je tak jednou za 3 měsíce. Mit na to čas tak si tu minipizzu udelam taky, vzdyt v tom nic spatnyho neni a prijde mi lepsi to spotrebovat nez vyhodit.

Odesláno

2Tomas2002: Je to spíš k pláči, ale v každé větší skupině lidí se holt najde aspoň jeden zhulený a nebo rodilý magor. Že dnes takovým hovádkům málokdo dokáže ukázat dveře je jen ukázkou fatální společenské předposranosti, na kterou naše "sluníšková" civilizace brzo dojede...  <_<

2qoyi: Místo sjíždění sraček na mimibazáru doporučuju nenakupovat potraviny hladový - budeš se divit ale dost to pomáhá...  :whistling:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...