spineshank Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 tvl ta česnekajda docela by mě zajímalo jestli to někdo fakt vyzkouší
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Tvl to snad ne... Horká voda s rozblemcanýma (rozpuštěnýma) brambůrkama na kaši?
tommas4 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 To není blbej nápad, ze solených by se dala dělat bramborová kaše . . .
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Stačí hodit do teplýho mlíka. A pak že se v tý gastronomii nedá ušetřit. Mlíko samozřejmě odtučněný nejlevnější. Upraveno 24. října 2017 uživatelem geometr
mondeo2 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Měli by jste založit Kulinářské peklo.Už schází jen pár receptů z mimibazaru..............jo a taky vod Hrušky ..................... :lol2:
Gres Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 (upraveno) A ja myslel ze levnejsi majoranka je kapitanka, ale ono hned porucanka, no proc ne Ale jednou sem videl vazne minenej recept z mimibazaru na italskej hamburgr a to dve mrazeny pizzy a mezi ne mlety. Manza si prej cvachtal )Tak sem nasel uz jen vysledek veledila, bez receptu http://cilichili.cz/wp-content/uploads/2013/12/j1152351.jpg Upraveno 24. října 2017 uživatelem Gres
siwi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Ježišmarjá! Mně se tady z těch receptů začíná dělat nevolno. Aspoň dneska ušetřím za oběd...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 A ja myslel ze levnejsi majoranka je kapitanka, ale ono hned porucanka, no proc ne Ale jednou sem videl vazne minenej recept z mimibazaru na italskej hamburgr a to dve mrazeny pizzy a mezi ne mlety. Manza si prej cvachtal )Tak sem nasel uz jen vysledek veledila, bez receptu http://cilichili.cz/wp-content/uploads/2013/12/j1152351.jpg No to je nářez
Povidláček Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Jeden halloweenový pro angličtináře [emoji3][emoji316] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 A ja myslel ze levnejsi majoranka je kapitanka, ale ono hned porucanka, no proc ne Ale jednou sem videl vazne minenej recept z mimibazaru na italskej hamburgr a to dve mrazeny pizzy a mezi ne mlety. Manza si prej cvachtal )Tak sem nasel uz jen vysledek veledila, bez receptu http://cilichili.cz/wp-content/uploads/2013/12/j1152351.jpgTeď jsem málem vyhodil tu kachnu, co jsem měl k obědu.
Maxmillian Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Tak...dřív byla jistá sorta děvčat schopna jít za polévku....tento posun směrem ke zdravé stravě nelze nekvitovat. Jo a jina sorta polykat jenom aby mely ten den vubec neco teplyho v zaludku ;-)
wizard-ov Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 90te roky, BBC, tinky-winky.. to ze jeden z teletubisov bol bukvica je vlastne tazko cool.. a dnes sa cuduju preco je cela jedna generacia posahana Instant, ty kokos, já už na to čumím podruhé po sobě - tohle jsi mi neměl dělat
odjinud Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Ja delam cesnecku, ze zaleju horkou vodou nakrajeny cesnek... Jinak Mimibazar, to je kulinarska studnice. Pamatuju na recept na upotrebeni starych houskovych knedliku od obeda - pry minipizza... :-)
Traveller Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Instant, ty kokos, já už na to čumím podruhé po sobě - tohle jsi mi neměl dělat Tak se rekrutují dobrovolníci, kteří se pak někde v davu odpálí...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Ja delam cesnecku, ze zaleju horkou vodou nakrajeny cesnek... Jinak Mimibazar, to je kulinarska studnice. Pamatuju na recept na upotrebeni starych houskovych knedliku od obeda - pry minipizza... :-) To je česnekovej čaj.
SCIFI Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Kamarád Slovák mi poslal vtip který jsem nepochopil ale asi místní politik ale má super kerku borec. Doufám že to není fotosop Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hedonista Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Kamarád Slovák mi poslal vtip který jsem nepochopil ale asi místní politik ale má super kerku borec. Doufám že to není fotosop Pokud se nepletu, tak to patří Rytmusovi
Tomas_2002 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Teď nevím, jestli je to úplně humor, ale asi jo https://www.youtube.com/watch?v=2vQdN6z9_W8&feature=youtu.be
Návštěvník qoyi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Jinak Mimibazar, to je kulinarska studnice. Pamatuju na recept na upotrebeni starych houskovych knedliku od obeda - pry minipizza... :-) Já třeba tohle taky nejdřív moc nechápal a teď mam celkem radost když se mi povede sežrat aspoň 60% toho co nakoupim. Buď nemam čas nakupovat, no pak si ho udělam a pak zase nemam čas to všechno sníst, občas mam pocit že ty bezdomovci prolejzaj kontejnery v mý ulici jenom kvůli mě. No a pak mam fakt upřímnou radost když se mi povede nákup 100% spotřebovat, ale to je tak jednou za 3 měsíce. Mit na to čas tak si tu minipizzu udelam taky, vzdyt v tom nic spatnyho neni a prijde mi lepsi to spotrebovat nez vyhodit.
Radek124 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 2Tomas2002: Je to spíš k pláči, ale v každé větší skupině lidí se holt najde aspoň jeden zhulený a nebo rodilý magor. Že dnes takovým hovádkům málokdo dokáže ukázat dveře je jen ukázkou fatální společenské předposranosti, na kterou naše "sluníšková" civilizace brzo dojede... 2qoyi: Místo sjíždění sraček na mimibazáru doporučuju nenakupovat potraviny hladový - budeš se divit ale dost to pomáhá...
Doporučené příspěvky