Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...

Takhle se to dělá,když chceš něco prodat.Akorát to musí dělat minimálně půl roku.Ale zase se za tu dobu ukáže jestli ho to fakt baví.No prošli jsme si tím asi všichni.Já ty příspěvky taky honil.Dneska už to nepotřebuju, a přitom se kolikrát namotám do tolika debat,až tomu ani sám nerozumím.A někdy se mi to stane i střízlivýmu.Ale fakt jenom někdy.

Odesláno

Asi jo hele. Na síti se objevuje obojí, zkresluje to, já mám zafixovanou Žlababu, ale je to fakt asi Žlabava. No nic, nikdy není pozdě na korekci životních omylů.

Taky jedu Žlababu celý život  :D

Odesláno

Pánové, já taky strávil dětství v bludu že šlo o "Žlababu" (v době uvedení jsem byl žákem 3.B) - a teprv někdy na gymplu jsem zaregistroval, že i v originále je skutečně snad 5x za sebou (ta) "Žlabava"  :speak_cool:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pánové, já taky strávil dětství v bludu že šlo o "Žlababu" (v době uvedení jsem byl žákem 3. B) - a teprv někdy na gymplu jsem zaregistroval, že i v originále je skutečně snad 5x za sebou (ta) "Žlabava"  :speak_cool:

Tadle Žlabava prostě patří do těch několika málo českejch slov, který se jinak píšou a jinak vyslovujou. Jako třeba STANDARD nebo VÝJIMKA. 

Odesláno

jojo máte pravdu......

Jede chlap v kamionu a veze džem.

Zastaví ho policajt a říká: "Pane, ukažte mi papíry od toho co máte naloženo."
Chlap s radostí ukáže papíry a policajt na to:

"Tak to jsem blázen. V papírech je napsáno jam, vy říkáte, že to je džem a auto máte plné marmelády!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...