Tomas_2002 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 To bychom museli stejně nazvat i Gotta a mnoho dalších. No tak to každopádně https://g.cz/4-hlavni-zrudni-komunisticti-pohrobci-jako-idoly-soucasnosti/ A zrovna se to i hodí do sekce HUMOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Souhlas. Michal David a "komunistické prase"? Proberte se, nikdy nebyl v KSČ, i z Pionýra ho vyhodili. A málokdo má ke komunistům dál než rodina Kludských. Že byl populární za minulého režimu? To bychom museli stejně nazvat i Gotta a mnoho dalších. Naopak skladatel je vynikající, vyrostla na něm minimálně jedna generace včetně hokejistů z Nagana. Teda ne že bych jeho muziku poslouchal. Teda ne že bych si myslel, že má dostat státní vyznamenání. Kamile, zase z něj nedělej druhého Mejlu...S Janečkem prolezli ne jeden Festival politické písně.Spojovat s ním genereci hokejistů z Nagana?! To je taky hodně přitažené za pačesy.Je to umělec pro ožralé davy na zábavě po druhé hodině noční...A vepřovka ho navrhla, aby zase všechny normálně uvažující nasral.Roman to shrnul nejlépe za všechny. Morální úpadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Minimálně se za nich měl jak prase v žitě. Jaká doba takový prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Hele, jak moc zpetne lze vlastne dat vyznamenani in memoriam? Me treba napadl takovej Žižka... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 No jo, ale zas jestli ho ještě nemá Cyril a Metoděj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 A co teprve Adam? Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Co Adam, ale co Adamec- jeho odvážný, státnický postoj přispěl k sametu a zabránil krveprolití, to nemůže nikdo popřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Tak na speedu není fízl, ale Hauser s Jitkou Zelenkovou=D. Tohle jsem neznal! Kašlete na Davida a pusťte si Vanessu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Ty jsou skvele! Prej glutentág Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Gluten tág je výbornej, ale já mám rád Karkulku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Když už jsme u těch komiksů, tak jeden z nejlepších. Náhodná ukázka:http://pbfcomics.com/comics/matched/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 :-) Glutentag je delo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Původně jsem mířil do vlákna "co mě dnes naštvalo", ale ono je to vlastně k smíchu.Člověk čeká na hodinky, celej den čekuje zásilku na webu a když už čeká, že by teda hodinky mohly dorazit, tak zasáhne výšší moc. Čekal jsem od pošty leccos, ale tenhle status vidím poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Nic nového, nestíhají pořád http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/co-je-vyssi-moc-ceska-posta-kvuli-tomu-nedorucila-pres-70-zasilek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Když už jsme u těch komiksů, tak jeden z nejlepších. Náhodná ukázka:http://pbfcomics.com/comics/matched/ Skoro vsechny hodne dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 A dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Nic nového, nestíhají pořád http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/co-je-vyssi-moc-ceska-posta-kvuli-tomu-nedorucila-pres-70-zasilek.htmlSe mi zdá, že je pošta už fakt před totálním kolapsem. Když už teď jsou tak v prd*li, tak fakt nevím, co budou dělat o vánocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky