geometr Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jasně je to součet členů posloupnosti dané vzorcem pro n-tý člen an=2n-1, kde n je od 1 do 9 plus čtverec 5x7. Vzorec pro součet členů posloupnosti s=n.(a1+an)/2 Snad to mám dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 já to nepočítal, ale chytáte se moooooc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Hajzl.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 já to nepočítal, .... To bylo prvni, co me napadlo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 116... stačí spočítat nohy a vydělit dvěma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Myslíš rohy a vydělit čtyřma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jestlize podobny vzorec, jako pri rozpoznavani krav a byku, pouzivate take u muzu a zen, musite mit zajimave sexualni zkusenosti rohy/vlasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Rohy těch tabulek, ne nějakého skotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 No ve vedlejsim vlakne to zrovna slo s tim skotem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 No ve vedlejsim vlakne to zrovna slo s tim skotem...ano patřilo to tady , já se uklepl .... Sedí dva v kupé ve vlaku a ten jeden se dívá z okna a přitom si pořád mumlá: "Dvacet, dvacet pět ... třicet ctyři! - Patnáct, třicet, padesát, osmdesát ... devadesát pět!" Druhý pán ho poslouchá, nedá mu to a zeptá se: "Prosím vás, co to pořád počítáte?" "Ale, vždycky, když projedeme kolem nějakého stáda, tak si spočítám počet kusů dobytka," odpoví ten první. "To není možné, abyste to stihl spočítat za tak krátkou dobu," diví se ten druhý. "Víte co, za chvili budeme projíždět kolem našeho statku, schvalně, jestli spočítáte přesně, kolik mám krav," navrhne. Když projíždějí kolem toho statku, první pán se dívá a mumlá: "Dvacet, padesát, osmdesát ... sto dvacet čtyři!" "To je úžasné, to je uplně přesně!" žasne druhý pán. "Jak je možné, že to spočítáte tak rychle?" "No, víte, je v tom takový fígl," svěřuje se první pán. "Ja jim nějprve spočítám nohy a pak to vydělím čtyřma." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Nová Škoda Scala.A příští rok Škoda Srala! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Teď si nejsem úplně jistej, jestli se mi to jenom nezdálo ... https://www.facebook.com/184887295735497/videos/173883773520601/ Sry těm co nemají FB, jinde jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 (upraveno) .. edit: omluvam sa ze v case obeda, ale neodolal som Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Je to ta, která si myslim, že to je? Pomoooc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 tak ona je obluda synteticka odjakziva.. ale toto je oficialna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Hmm, vypadá jak americká tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Kurňa napište kdo to je - já to nevím. Jediný, čeho jsem si všiml, je že asi drži fakt těžkej nákup v pravý ruce (podle výrazu obličeje a polohy ramene). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 je to v popisku obrázku, taky jsem si to musel vygooglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Tak tuhle pani neznám, ale opět jsem si ( v článku Prvé kočíkovanie s anjelikom) potvrdil, že když se začne ve slovenštině psát (nebo mluvit) roztomile a zdrobněle, je to pro český oko (nebo ucho) zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky