Radek124 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Díky za připomenutí - když si připadám že už nemůže být hůř, pustím si právě něco jako tuhle scénu z robota Endhirana... pak koňské dostihy s hopkajícíma indickýma gázikama: ...ještě výš skákající indické bojové traktory:https://www.youtube.com/watch?v=6QZ8o25u3Xo ...no a ve finále samozřejmě nesmí chybět megadrsný bouchač Singham: Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Pro Móňu bych měl jeden návrh, co dát starýmu pod stromek...za 39 kaček hodně muziky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ja sveho casu nakoupil x dvdcek á 5/10 Kc a nektere jsem ani nedokoukal. Nedalo se. Zlomyslne je pak nechavam u nas v praci v kuchynce, kde se po nich vzdy zaprasi :-) K Vanocum by to chtelo ale neco lepsiho, treba komplet Okres na severu nebo tak neco... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ona: Ty jsi na mě milý jen, když chceš sex! On: Co kecáš, jsem na tebe milý pořád. Ona: No právě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tak ten sednul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Počkej, Bureš už konečně sedí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 taký výbornej Bollywood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 ja to teda cely nedal, i kdyz mam Salmana rad, ale RC vrtulnik v killer modu je fakt narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 najdi v sobě dostatek síly a dej to celý, budeš mít výtlemy:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Počkej, Bureš už konečně sedí??Bureš nesedí, ale mladého vyhnal na Krym a nechal ho tam hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Bureš nesedí, ale mladého vyhnal na Krym a nechal ho tam hlídat To já vím, jen jsem chtěl hodit do placu rádoby vtipnou hlášku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 No vtipná hláška - mít duševně nemocné dítě není nic, z čeho by se měla dělat legrace, nic, co by se mělo tzv. novináři politicky zneužívat. Je to osobní tragedie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 No vtipná hláška - mít duševně nemocné dítě není nic, z čeho by se měla dělat legrace, nic, co by se mělo tzv. novináři politicky zneužívat. Je to osobní tragedie... A nejhorší je když má takhle vážně duševně postiženej člověk papíry na Boeing 737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Což ale už pak v reálném životě je spíše tragédie, viz. havárie Germanwings březen 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 No vtipná hláška - mít duševně nemocné dítě není nic, z čeho by se měla dělat legrace, nic, co by se mělo tzv. novináři politicky zneužívat. Je to osobní tragedie...Vidíte? TAKTO se píše vtipná hláška, nee jak ten můj mdlý pokus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Mám čtyři děti,ale duševně mi připadá,že mám jen dvě a půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 A nejhorší je když má takhle vážně duševně postiženej člověk papíry na Boeing 737 a dokonce lital pro Travel Service... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Zejtra pri navratu budu peclive poslouchat jmena posadky s kdyztak vystoupim. Taky letim pres Alpy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Last call:odlet linky AB02 společnosti TVS z Krymu do krimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky