Moty Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Zlomili jim košťátka https://www.google.com/amp/s/nationalpost.com/news/canada/boozing-before-game-leads-to-teams-ejection-from-world-curling-tour-event/amp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Demogracije je jenom módní vlna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Cca 15 příspěvků přesunuto do žumpa, kam IMHO věcně patří. Pokračujme klidně tam, ale vlákno humor ponechme humoru. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tak co, majitelé koček, už se těšíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ,Vegetarián' je staré, původem indické slovo. Znamená ,mizerný lovec'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Tyhle dvě vlákna u sebe teď celkem dávají smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 A na třeba spíš, co mě dnes potěšilo? Můžou levně dokoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 "Honzo, nestojis mi ani za pohled, ale zkus proti me hlasovat..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Nedokázal by mi někdo bezbolestně najít tu původní verzi obrázku, co sem dal o pár postů výš Povidláček? Nemožu to najít.A abych jen nekecal : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Nedokázal by mi někdo bezbolestně najít tu původní verzi obrázku, co sem dal o pár postů výš Povidláček? Nemožu to najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Jojo, díky - chci ten s kočkou ukázat ženě a bez původního by to nedávalo smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Z podobného soudku už jsem to sem kdysi dával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Mezitím v Rumunsku... Dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Sejde se Slovák, Japonec a Pirát. To by mohl byt začátek pěkného vtipu, ale bohužel je to záběr z Poslanecké sněmovny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Mezitím v Rumunsku... Dokonalost. Malem jsem se pochcal ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky