Waya03 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Tak Česká pošta dělá to samý ne? Mě třeba dávaj balíky za vrátka a pamatuju že tu někomu na fóru nachali rolády v balíčku na prahu před vchodem do bytu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Tak pošta ti dokáže i do schránky narvat/procpat cokoliv si usmysli ... Těm je to u řiti ... služby nevyužívam x let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Jo, Patek ma na Nautily novyho ambasadoga :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Som posielal hodinky do Maďarska a príjemca ma požiadal, nech na balíček napíšem, že doručovateľ dostane pri osobnom doručení určitú sumu. Lebo že inak mu to iba hodia cez plot do záhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 V US jsem si na to zvykl velice rychle a bylo to navykove a pohodlne. Clovek nemusel nikam na postu. Ale teda bydlel jsem v bytovem dome. Vstup do domu byl na klic, veslo se a tam teprve byl prostor pro schranky. A tam postaci nechavali ty balicky. Takze ne primo na ulici. Prisel jsem vecer domu, vesel jsem do domu, vzal ze schranky dopisy, u dalsich dveri prosel baliky, jestli neni nejakej muj a pokracoval dal k bytu.Za tri roky se mi neztratil ani jeden balik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Trochu té předvánoční moudrosti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Hráči AC Sparta Praha navštívili v předvánočním čase dětský domov."Tolik zoufalství a smutku jsem dlouho neviděl," prozradil nám šestiletý Josef. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Treba skvelej humor je ted ve vlakne prazskych srazu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Námluvy ...ŘEKL JSEM SYNOVI, "OŽENÍŠ SE S DĚVČETEM KTERÉ TI NAJDU."ODPOVĚDĚL MI, "NE." NA TO JSEM MU ŘEKL, "JE TO DCERA BILLA GATESE."ODPOVĚDĚL, "ANO ZAVOLAL JSEM BILLU GATESOVI A ŘEKL JSEM MU, "CHCI ABY SE VAŠE DCERA VDALA ZA MÉHO SYNA." BILL GATES ODPOVĚDĚL, "NE." NA TO JSEM BILLOVI GATESOVI ŘEKL, "MŮJ SYN JE ŘEDITEL SVĚTOVÉ BANKY." BILL GATES ODPOVĚDĚL, "OK." ZAVOLAL JSEM PRESIDENTOVI SVĚTOVÉ BANKY A POŽÁDAL JEJ ABY UDĚLAL Z MÉHO SYNA ŘEDITELE SVĚTOVÉ BANKY. ODPOVĚDĚL, "NE." NA TO JSEM MU ŘEKL, "MŮJ SYN JE ZEŤ BILLA GATESE." ODPOVĚDĚL, "OK" A PŘESNĚ TAK PRACUJE POLITIKAA takto začala praxe ustanovování blbců do vlivných vládních pozic. Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Bakina Tajna....dobar pinďur dobar momacnafoť i s tím textem obsahu ať si můžu v klidu vychutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 https://tv.idnes.cz/usa-amerika-pes-dildo-hracka-kost-d4j-/lifestyle.aspx?idvideo=V181217_152928_idnestv_vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Ještě něco k D1, starší ale dobrý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 nevite kde se da tato apka stahnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 To je reklama na bitcoin z minuleho roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Letos mají stejnou...akorát puštěnou pozpátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Ale ved Beeman, Ty si to uz hackol a mas taku appku s fotkou Bondoviek, nie? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Když byla řeč o Spartě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Nestíháte předvánoční úklid??? Včera jsem na tento problém slyšel dobrou hlášku. Na Štědrý den chodí Ježíšek, né hygiena!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky