14titi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Promyslet a Mesárošová se nemůže vyskytovat ve stejné větě...
geometr Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Hmm... No já ji neznam, ale asi jsem to teda přehnal.
OndraTce Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 No jo, hoši. Tři prdele chytrých keců, ale Daytony polozlata má na ruce ta obtloustlá počmáraná hujda=). A to tu někdo v jednom kuse pláče, o jakýže pak se to jedná nedostatkový zboží s čekačkou někdy do začátku příštího století. NĚCO asi dělá dobře...
Radek124 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 ...a nebo jsou ty pohádky o "čekačkách" spíš večerníček pro chronomagory, aby si majitelé mohli zdůvodnit proč "nutně museli" uvalit takovej nesmysl. Protože kdokoliv ze zdejších je skutečně chtěl a prachy měl, tak už ten krám dávno má (sorry za nehumorný offtopic)
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 No jo, hoši. Tři prdele chytrých keců, ale Daytony polozlata má na ruce ta obtloustlá počmáraná hujda=). A to tu někdo v jednom kuse pláče, o jakýže pak se to jedná nedostatkový zboží s čekačkou někdy do začátku příštího století. NĚCO asi dělá dobře...Polozlaty daytony nejsou nedostatkovy zbozi, jen ocelovy
straspol Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Já jedny a taky nejdou. No- a našel jsem doma flašku co se jmenovala stejně. Po ní zase nejdu já... Edit : Asi je to prostě blbej název pro cokoliv. Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem straspol
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondras69 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Tvl... haha ta Mesarošová je ale blbá, haha. Ta být ještě blbější, tak haha. Já si myslím,že blbí jsou spíše ti co čtou ten bulvár a zaplatili jí ty daytony Já třeba do teď nevěděl kdo to je a teď to nevím pořád, jen vím, že má vytetovanou samu sebe A berte to vklidu je to vlákno humor :-D
Lobber Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 http://sport.tn.nova.cz/clanek/fanynka-se-fotila-zavodnik-delal-ze-ji-soulozi-vyhodili-ho-z-vuelty.html Kde je vyšpulíno, tam je dovolíno ne ... :0D Jí bych zažaloval za ten abnormálně vyzívavý postoj ... Inho, slečna to nedomyslela.... Když ho vyhoděj z clubu, jak ji bude platit tučné odškodné :0? :0D
dr.sphinx Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Měl holt smůlu, že ten vyzívavý postoj neodzíval.
tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Andrejko na wecku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lynx12 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Do plného autobusu nastoupí skinhead.Sedící babka vstane a pustí ho sednout se slovy:?Pojď si sednout, chudáčku.Takový mladý, po chemoterapii a ještě i ortopedické boty musíš nosit?!?
financ Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 něco z FB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky