Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, hoši. Tři prdele chytrých keců, ale Daytony polozlata má na ruce ta obtloustlá počmáraná hujda=). A to tu někdo v jednom kuse pláče, o jakýže pak se to jedná nedostatkový zboží s čekačkou někdy do začátku příštího století. NĚCO asi dělá dobře...

Odesláno

...a nebo jsou ty pohádky o "čekačkách" spíš večerníček pro chronomagory, aby si majitelé mohli zdůvodnit proč "nutně museli" uvalit takovej nesmysl. Protože kdokoliv ze zdejších je skutečně chtěl a prachy měl, tak už ten krám dávno má (sorry za nehumorný offtopic) :smoke:

Odesláno

No jo, hoši. Tři prdele chytrých keců, ale Daytony polozlata má na ruce ta obtloustlá počmáraná hujda=). A to tu někdo v jednom kuse pláče, o jakýže pak se to jedná nedostatkový zboží s čekačkou někdy do začátku příštího století. NĚCO asi dělá dobře...

Polozlaty daytony nejsou nedostatkovy zbozi, jen ocelovy :)
Odesláno (upraveno)

Já jedny a taky nejdou. :cheers:

No- a našel jsem doma flašku co se jmenovala stejně. Po ní zase nejdu já...

Edit : Asi je to prostě blbej název pro cokoliv.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Tvl... haha ta Mesarošová je ale blbá, haha. Ta být ještě blbější, tak haha. Já si myslím,že blbí jsou spíše ti co čtou ten bulvár a zaplatili jí ty daytony :)

Já třeba do teď nevěděl kdo to je a teď to nevím pořád, jen vím, že má vytetovanou samu sebe ;)

A berte to vklidu je to vlákno humor :-D

Odesláno

Do plného autobusu nastoupí skinhead.
Sedící babka vstane a pustí ho sednout se slovy:
?Pojď si sednout, chudáčku.
Takový mladý, po chemoterapii a ještě i ortopedické boty musíš nosit?!?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...