Jsilver Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Stary, ale opet, jako kazdy rok, aktualni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 39D07ACA-6F02-4C31-9B97-2A59500FBC56.jpegV patek jsem byl u AD Rolexu... Mi ten jejich bodyguard ani nechtel otevrit dvere, asi kdyz otipoval moje obleceni, tak jsem mu tam nejspis moc nepasoval :-o) ... A zatimco jsem cekal na servise, tak mezitim nakupovali 2 nacancane cinanky... Lamanou anglictinou se dozadovali slevy, nakonec dostali 5%, byla jim slibena vratka dph na letisti, ale furt jim to bylo malo, tak si normalne rekli, ze by chteli nejakej darek.. a kdyz dostali zelene cestovni pouzdro, tak se vofrnovali, ze by radsi zdarma pasek.. ja valil voci, jak se to dela :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 No a dostali to pozdro na pepsiny i k tem ocelovejm daytonam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Podle mě by se tak dal léčit i průjem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Nebo deprese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Nebo tchyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Jak bych jí tam dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 kde je vola, tam je cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Bez diakritiky v češtině to dává také smysl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 u nas sa aj hovori, kto chce psa bit, palicu si najde.. ale to by som ta uplne zacyklil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Alex Honnhold na římse Thank God Ledge ve stěně na Half Dome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Doporučuji kouknout na celý dokument. Free Solo. Pokud tpíte závratí, strachem z výšek, nikdy jste nevylezli víc jak 6+, a nevíte, co je to maglajz, nekoukejte na to. Osobám se sklonem k sebepoškozován naopak doporučuji, naleznete zde spooooustu inspirace. (Spooousta smajlíků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Doporučuji kouknout na celý dokument. Free Solo. Pokud tpíte závratí, strachem z výšek, nikdy jste nevylezli víc jak 6+, a nevíte, co je to maglajz, nekoukejte na to. Osobám se sklonem k sebepoškozován naopak doporučuji, naleznete zde spooooustu inspirace. (Spooousta smajlíků)Pripadne The Fourth Phase (2016) nebo Dirtbag: The Legend of Fred Beckey (2017). IMHO oboje lepsi jak Free Solo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Díky. Rád na to kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 https://teespring.com/shop/if-you-see-me-collapse-pause-2#pid=373&cid=100035&sid=back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Pripadne The Fourth Phase (2016) nebo Dirtbag: The Legend of Fred Beckey (2017). IMHO oboje lepsi jak Free Solo.Přesně tak!! Free solo se dostalo nečekané pozornosti a nechápu proč (nesnižuju tím výkon Alexe Honnolda) - přitom už před lety tady bylo několik skvělých počinů ze stejné dílny - zejména série Reel Rock (legálně jde streamovat na redbull TV) - je tam několik free solo projektů Alexe Honnolda (sólo přelez stěn Mt. Watkins, El Cap a Half Dome v čase pod 19 hodin - masakr), pak tam nemá chybu epizoda s Deanem Potterem (t.č. už na onom světě...) a ze mě nejlepší epizoda "The Swiss Machine" - dech beroucí Ueli Steck (t.č. taky už na onom světě), který si dává Eiger jako nedělní vycházku - 2h 22min - naprosto nepochopitelný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Lebo je to celovecerny film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky