Baldic Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Taky nechapu, co na tom je vtipneho. Stary jesita siri lzi, ale zapomnel, ze na rozdil od sveho nejlepsiho kamarada senila uz neni v uradu a nic ho tudiz nechrani. Upraveno 28. června 2019 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 https://twitter.com/mouse_mp/status/1144648315402956800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) A čemu přesně se tam mám zasmát?Mne to pripada tak trapny, az je to k smichu... Tvl, jit dat trestni oznameni na PČR... to musi byt zoufalec, a jeste se tim chlubi... Upraveno 28. června 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Jo tak to už je tak zvaný ovčačovský level humoru........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 To neni fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) borp18: Pravila pravda a laska... Upraveno 28. června 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Zoufalec je starej Kikina...ale to vlastně taky už k smíchu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 borp18: Pravila pravda a laska... Jj přesně tak, pravda, ono chápu, že se to některým nelíbí. Ale je to pořád důležitá hodnota mimochodem nedávno se vzpomínalo na Miladu Horakovou, tak dej ještě něco vtipného o ní Trapné je si vymýšlet a lhát. Podobně jako jeho lidé šíří nesmysly o 11.září atd atd. A junior je důkaz toho, že se dá počít análnim sexem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Chlape, nemel bys pit hned poranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 mimochodem nedávno se vzpomínalo na Miladu Horakovou, tak dej ještě něco vtipného o ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 JN7c4af1_horakova.jpg:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Uhodni slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 to je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ať dělám, co dělám, pořád mi tam nic na podzemnice olejná nevychází ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ať dělám, co dělám, pořád mi tam nic na podzemnice olejná nevychází ..... :-)Tak to udělej jak já, začni od konce a pak příjdeš na to, že to vlevo dole je burák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Tak to udělej jak já, začni od konce a pak příjdeš na to, že to vlevo dole je burák :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 A junior je důkaz toho, že se dá počít análnim sexemTvl a prej že sekce humor. Trochu žlučovej, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Říká jedna baba druhé:"Manžel mi říkal, že spal u kamaráda.Obvolala jsem pět jeho kamarádů: u dvou spal a u tří ještě spí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Manželka přijde domů až ráno v 9, odpotácí se do koupelny a mezi zuby procedí, že spala u nejlepší kamarádky...Manžel okamžitě obvolá 5 jejich nejlepších kamarádek a samozřejmě zjistí, že ani u jedné z nich nespala.O týden později se role otočí, ráno přinesou manžela a ten se taky vymluví na to, že spal u nejlepšího kamaráda.Manželka volá 5 jeho nejlepším kamarádům a výsledek?U 3 z nich spal, a u 2 z nich dokonce ještě spí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 (upraveno) To Boris: Ten vtip je tady uz asi potřetí.. ale nejvic mi vadi, ze je ho jenom pulka! Tak znovu a poradne.. :-) Manželka přijde domů až ráno v 9, odpotácí se do koupelny a mezi zubyprocedí, že spala u nejlepší kamarádky...Manžel okamžitě obvolá 10 jejich nejlepších kamarádek a samozřejmě zjistí, že ani u jedné z nich nespala! O týden později se role otočí, ráno přinesou manžela a ten se taky vymluvína to, že spal u nejlepšího kamaráda.Manželka volá 10 jeho nejlepším kamarádům a výsledek?U 8 z nich spal a u 2 z nich dokonce ještě spí... Edit: az ted jsem si vsim, ze uz to korigoval McStinger.. takze uz to tu je asi popadesate.. sodoma.. :-)) Upraveno 29. června 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky