Frostie Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Todle na mě teď kuklo na netu - Jolana je kůstka k zulíbání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lynx12 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Povídá černošská maminka svému synkovi:" A neplav daleko od břehu... Nebo tě vyloví a odvezou do Itálie!!!"...
VendoL Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 (upraveno) Jdou dvě cikánky podél stavby a v tom na jednu spadne pytel cementu."neee sem celá bílá co já budu dělat???" Druhá "neee ty si bílá a už bys chtěla dělat" Upraveno 2. července 2019 uživatelem VendoL
M.K. Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 No, možná k bubákům angažujou i párek brýlatých asijských lesbiček a na kriplkáru posadí hodně vyuzenýho Mexičana, aby to bylo "rasově vyvážené a genderově korektní"...
pandice73 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 bílej cement je gut.... Jdou dvě cikánky podél stavby a v tom na jednu spadne pytel cementu."neee sem celá bílá co já budu dělat???" Druhá "neee ty si bílá a už bys chtěla dělat"
wizard-ov Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Já myslím, že je to cajk...nejmenuje se to přece White Hole, ne ?
odjinud Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Dobry, ale mam jednu technickou - cement je sedy. Priste pis vapno, to je bile. :-) Jdou dvě cikánky podél stavby a v tom na jednu spadne pytel cementu."neee sem celá bílá co já budu dělat???" Druhá "neee ty si bílá a už bys chtěla dělat"
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Ale kdyby to vapno bylo nehaseny, byl by to rasistickej vtip a to se mne nelibi.
odjinud Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 To me taky napadlo... takze dame mouku?
nickolas Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Ja bych nechal to nehaseny...holt to bude rasistickej vtip, co se nelibi Zmizikoj no.
VendoL Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Znám to s cementem,mouka se na stavbu moc nehodí a vápno už zavání albínem
Doporučené příspěvky