Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Čéče Duke, čo vedie ľudí byť jadrovým fyzikom? Nikdy som o žiadnom reálne nepočul, iba som čítal o Ďatlovovi z Černobylu :D Vždy ma to fascinovalo a predstavoval som si vás ako riadne mozgové kapacity. Celé to vyštudovať a potom sa zamestnať v elektrárni, v dakej riadiacej funkcii.. Na to nemá hocikto. Pre mňa obyčajného klobúk dole pred vami :)

Jojo...

2d07d6ee-49fc-45c8-81b8-36f74aa60f96_scr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče Duke, čo vedie ľudí byť jadrovým fyzikom? Nikdy som o žiadnom reálne nepočul, iba som čítal o Ďatlovovi z Černobylu :D Vždy ma to fascinovalo a predstavoval som si vás ako riadne mozgové kapacity. Celé to vyštudovať a potom sa zamestnať v elektrárni, v dakej riadiacej funkcii.. Na to nemá hocikto. Pre mňa obyčajného klobúk dole pred vami :)

Nevím, co k tomu vedlo ostatní úchyláky, já jsem normální :-) Néé, dělám si prdel a hlavně nejsem čistokrevný teoretický jaderný fyzik.

Na ZŠ a gymplu jsem se bavil fyzikou a matikou, a kousek od nás začali stavět elektrárnu, tak jsem šel na příslušnou fakultu strojárny a každý další semestr jsem čekal, kdy už to studium začne být náročné  - a ono prd, např. na kvantové fyzice nebylo lautr nic těžkého.

No a kdybych tenkrát v dubnu na pařbě nepotkal jednu slečnu, tak bych dnes mačkal čudlíky v JE Mochovce :-)

Odkaz ke komentáři

Mně hlavně nejde do hlavy, proč si za 30 tis. koupili největší hujdu v okolí a nekoupili děckám zájezd autobusem na sever Itálie, kterej stojí fakt pár korun na hlavu. To jim tohle přišlo jako "levnější"? No asi jo..

Co je tak těžkého si uvědomit, že když dovolená skončí, budou mít dál auto. Když by jeli za stejné celkové prachy kamkoliv, tak se vrátí s holým zadkem. Jasně, dopadlo to jak to dopadlo, to je věc vedlejší. Nechci se nikoho zastávat, ale jako člověk, co přičuchl k opravováním aut, musím uznat, že i servisované auto se může vysypat (vlastní zkušenost). Takže je to celé složitější, než si lidi myslí. Jasně, jsou ti lidi dementi, ale ne zas tak velcí, jak to z nich někdo dělá. Už jenom čekám argument o děckém domovu. V 35 rokách tohle není argument.

Odkaz ke komentáři

Co je tak těžkého si uvědomit, že když dovolená skončí, budou mít dál auto. Když by jeli za stejné celkové prachy kamkoliv, tak se vrátí s holým zadkem. Jasně, dopadlo to jak to dopadlo, to je věc vedlejší. Nechci se nikoho zastávat, ale jako člověk, co přičuchl k opravováním aut, musím uznat, že i servisované auto se může vysypat (vlastní zkušenost). Takže je to celé složitější, než si lidi myslí. Jasně, jsou ti lidi dementi, ale ne zas tak velcí, jak to z nich někdo dělá. Už jenom čekám argument o děckém domovu. V 35 rokách tohle není argument.

Co je tak těžký si uvědomit, že MPV od Fiatu za 30 bude střep a budu do něj jen sypat? Zvlášť když mám hluboko do kapsy a bydlím v řiti s kachnama, tak si asi odpustím vlastnit auto, neb to s sebou nese velké náklady. Za ty prachy si mohli dopřát vysněnou dovolenou u moře a ne si na sebe ušít bič s italským krumplem po smrti. S holým zadkem se vrátili stejně, jen vyhodili 30 tis za věc, která bude stát dalších 50, aby jezdila, nebo bude reznout na dvorku, protože to nikdo nekoupí.

To že to dopadlo jak to dopadlo není věc vedlejší, ale věc podstatná a ta pravděpodobnost byla od začátku vysoká.

Jinak já netvrdím, že jsou dementi. Jenom prostě chybí trocha selského rozumu či racionálního uvažování. Na to nemusí být pastelky zas tak ostrý.

Odkaz ke komentáři

...tak jsem to celý přehodnotil a dnes lidi už nenávidím a když nemusím tak nevycházím ....určitě existují nějaké statistiky s průměrným IQ, EQ atd. a klidně si troufnu říct, že jsme hodně pod průměrem a pro to to v týhle díře vypadá tak jak vypadá...

pravdu díš

Odkaz ke komentáři

Co je tak těžký si uvědomit, že MPV od Fiatu za 30 bude střep

Prodejce říkal, že je auto cajk. A byl to hodnej člověk. Prodal jim ten zahraniční vůz jen za 30.

Stát potvrdil, že je auto cajk udělením technické.

Soused říkal, že má auto pojištěný kdyby něco, tak to udělali taky. Protože kdyby něco, tak pojišťovna to vyřeší.

Neříkej mi, dawe, že nevěříš tomu, že takhle naivně a maximálně v jedný přímý lince jsou statisíce lidí tady schopný přemýšlet.

Mně na tom všem přijde smutný akorát to, že i sto let po revoluci je "moře" tak zakořeněnej etalon úspěchu (asi z dob komára) jako byly auto a chata.

Tahle rovnice mě strašně sere "nebyls u moře = jsi socka". Moře za každou cenu... Přitom jde o úplný hovno. Pokud u toho moře nemáš vlastní bazén, nežereš krevety a nepluješ na jachtě, tak si klidně můžeš máchat nohy na Novejch mlýnech a vyjde to nastejno jako spaní na Baltu v autě.

Odkaz ke komentáři

Můj tata říkal: každý svého štěstí strůjce. Spíš mám problém si zdůvodnit, proč bych měl někoho, kdo si přivodil patálii evdentně vlastní blbostí, litovat. Připadně pod vlivem okolí se jakkoliv podílet na sanaci jeho průseru. Asi jsem mimo, ale ona je svoboda v reálu pak nekdy dost hoňka a gómáčka.

Odkaz ke komentáři

bandi: já jsem možná víc naivní než ti lidé s Fiatem. Uznávám, že žiju v sociální bublině své rodiny a přátel, mezi nimiž je zvykem o věcech aspoň trochu přemýšlet. Bohudíky.

Jj, moře, vlastní Škodovka, chata, mobil, tablet, adidasky...jak nemáš, seš socka. Z dovolené musíš přijet opalenej, jinak to nebyla dovolená.

Na druhou stranu jako otec dokážu pochopit, že děti k moři chtějí a že rodiče jim to chtějí splnit. Akorát podle mého si vybrali tu nejblbejší cestu, jak na to.

Vzhledem k tomu, ze se tam chtějí příští rok vrátit, to vypadá, že ani empirická zkušenost jejich racionální uvažování neovlivnila.

Odkaz ke komentáři

Cestou do práce jsem si říkal, že kdyby někdo udělal sbírku pro ty nešťastníky, tak bych přispěl... IQ jim to sice nezvýší, ale ...

.. a pak jsem si cynicky nastínil scénář, kde je tato epizoda pouze součástí palebné přípravy Prchala a vůbec týmu kolem Bureše,

který pak vjede do manéže na bílém koni a slavnostně zavede státní příspěvek na pobyty u moře pro jistou cílovou skupinu

a to by to bylo, aby z toho nebyly další hlasy pro ANOfert

Odkaz ke komentáři

To uvažování celkem chápu, pro většinu lidí co znám je počítač krabička co ukazuje obrázky, a zapíná se tím velkým čudlíkem. A všichni z nich se diví, že se to rozbilo tak najednou.

Vůbec se nedivím že se někdo stejně dívá i na auta, je to prostě pixla co jezdí a stojí víc než jiné pixly protože má víc kol / je větší / méně odřená / novější. A když jede tak by to přece musela být extra smůla kdyby přestala jet zrovna když v ní jedu já. Prostě tam nesepne ta spojitost že staré auto neznamená jenom že je staré, ale že to má konkrétní dopady na spolehlivost a další náklady na servis.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, ze se tam chtějí příští rok vrátit, to vypadá, že ani empirická zkušenost jejich racionální uvažování neovlivnila.

Naopak, dopadlo to přece skvěle. Místo karimatky v autě dostali bonusem postel v hotelu a nemuseli nic platit. Auto je v lepším stavu než při koupi a opět grátis. Proč by se nevraceli? Dokud se někdo jinej postará, není přeci nejmenší důvod chovat se zodpovědněji.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...