Lynx12 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) To nevymyslíš.... https://www.studenta.cz/life/fun-chill/patecni-bizar-harry-mizi-ze-skolni-knihovny-pry-obsahuje-sku/r~31fd6c82cfdb11e9b259ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsfeed&utm_content=default&utm_term=position-7&utm_campaign=Studenta Upraveno 6. září 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 www.hodinkyjaromirasoukupa.cz tak ukeca prezidenta, ktery mu domluvi exkluzivni spolupraci s Prim NMnM a zacnou zas vyrabet hodinky pro vsechny... :-) Cina k Cine seda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Ty radiátory tam musí zůstat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Taký zo života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Němci měli už dávno před FB kouzelné slůvko ?jein? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ahoj, víte někdo, co je to za stroj, to vlevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ahoj, víte někdo, co je to za stroj, to vlevo?je to i trochu videt - svetoznama Invicta... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ten stroj se nazyva teleport. Ten te teleportuje rovnou mezi elitu tech nejvetsich frajeru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 "Omlekuj" je asi ten nejhorsi paskvil, ktery jsem kdy cetl. Ani "zaknihovat" se tomu neblizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 "Omlekuj" je asi ten nejhorsi paskvil, ktery jsem kdy cetl. Ani "zaknihovat" se tomu neblizi.Tyjo bez toho nakresu bych vubec nevedel co tim mysli. Jsem myslel, ze omlekovat znamena neco jako podojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ahoj, víte někdo, co je to za stroj, to vlevo?...Invicta...model echtgoldmilejzlatej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tyjo bez toho nakresu bych vubec nevedel co tim mysli. Jsem myslel, ze omlekovat znamena neco jako podojit. Ne ne, podojit by bylo odmlékovat a omlékovat je obdoba jako omočit nebo ochcat (potřísnit močí) ..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 prosím k té Invicte. Jsem hodinářské ucho, takže když jsem to viděl na Pinterestu, tak jsem myslel, že je to nějaký fake. Zkoušel jsem to hledat na netu, ale tento typ jsem nenašel. Jen mě zajímají parametry, když je to pouzdro tak veliký. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Invicta Sea Hunter Pro Diver Master of the Oceans A pouzdro je tak velky protoze to je Invicta. Nic za tim nejledej, todle je kvarcova mrdka. Sice slusna vodotesnost, ale pouziti spis jako boxer. Upraveno 7. září 2019 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Podle subciferníků to bude spíše tohle:https://www.invictawatch.com/watches/detail/0415-invicta-sea-hunter-men-58mm-stainless-steel-gold-black-dial-8040n-quartz a nejpřesněji podle fotky je to tohlehttps://www.worldofwatches.com/pid/25615/mens-pro-diver-sea-hunter-chrono-18k-gold-plated-black-ion-plated-steel-invicta-10768 Upraveno 7. září 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No vidiš, to zrefajnovali a už to má den nahoře jakože se fofrem blížíš k víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) to by nekoupil ani vozralej cirkusak ! netusite nekdo jaka je cilova skupina takovy bestiality ? apropos nic hnusnejsiho sem dneska jeste nevidel a to sem uz videl srat houmika ve Strasnicich u popelnic .... Upraveno 7. září 2019 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Děláte mi radost, chlapci. Diskutovat o hodinkách Invicta ve vlákně HUMOR je opravdu případné. Jen tak dál. Ještě ale dlužím odpověď PPavlovi, který se ptal po parametrech. Milý PPavle, parametry jsou úplně na 3,14ču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky