Robero79 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Ahoj, víte někdo, co je to za stroj, to vlevo?je to i trochu videt - svetoznama Invicta... Sent from my iPhone using Tapatalk
Potkan Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Ten stroj se nazyva teleport. Ten te teleportuje rovnou mezi elitu tech nejvetsich frajeru!
Baldic Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 "Omlekuj" je asi ten nejhorsi paskvil, ktery jsem kdy cetl. Ani "zaknihovat" se tomu neblizi.
Potkan Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 "Omlekuj" je asi ten nejhorsi paskvil, ktery jsem kdy cetl. Ani "zaknihovat" se tomu neblizi.Tyjo bez toho nakresu bych vubec nevedel co tim mysli. Jsem myslel, ze omlekovat znamena neco jako podojit.
Tondaa73 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Ahoj, víte někdo, co je to za stroj, to vlevo?...Invicta...model echtgoldmilejzlatej...
milomac Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Tyjo bez toho nakresu bych vubec nevedel co tim mysli. Jsem myslel, ze omlekovat znamena neco jako podojit. Ne ne, podojit by bylo odmlékovat a omlékovat je obdoba jako omočit nebo ochcat (potřísnit močí) ..... .
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 prosím k té Invicte. Jsem hodinářské ucho, takže když jsem to viděl na Pinterestu, tak jsem myslel, že je to nějaký fake. Zkoušel jsem to hledat na netu, ale tento typ jsem nenašel. Jen mě zajímají parametry, když je to pouzdro tak veliký. Díky.
JoyStick Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Invicta Sea Hunter Pro Diver Master of the Oceans A pouzdro je tak velky protoze to je Invicta. Nic za tim nejledej, todle je kvarcova mrdka. Sice slusna vodotesnost, ale pouziti spis jako boxer. Upraveno 7. září 2019 uživatelem JoyStick
Franta Dobrota Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Podle subciferníků to bude spíše tohle:https://www.invictawatch.com/watches/detail/0415-invicta-sea-hunter-men-58mm-stainless-steel-gold-black-dial-8040n-quartz a nejpřesněji podle fotky je to tohlehttps://www.worldofwatches.com/pid/25615/mens-pro-diver-sea-hunter-chrono-18k-gold-plated-black-ion-plated-steel-invicta-10768 Upraveno 7. září 2019 uživatelem Franta Dobrota
JoyStick Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 No vidiš, to zrefajnovali a už to má den nahoře jakože se fofrem blížíš k víkendu
Sarka Farka Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 (upraveno) to by nekoupil ani vozralej cirkusak ! netusite nekdo jaka je cilova skupina takovy bestiality ? apropos nic hnusnejsiho sem dneska jeste nevidel a to sem uz videl srat houmika ve Strasnicich u popelnic .... Upraveno 7. září 2019 uživatelem Sarka Farka
Bert Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Děláte mi radost, chlapci. Diskutovat o hodinkách Invicta ve vlákně HUMOR je opravdu případné. Jen tak dál. Ještě ale dlužím odpověď PPavlovi, který se ptal po parametrech. Milý PPavle, parametry jsou úplně na 3,14ču.
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Díky pánové, protože laik, tak jsem myslel, že jsou určeny pro hloubky 5 km apod. Vše jasné, díky.
eskimak Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Bohuzial, hlbka s ich urcenim nema nic spolocne...
Xenomorfus Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 to by nekoupil ani vozralej cirkusak ! netusite nekdo jaka je cilova skupina takovy bestiality ? ............. Tuším, 150kg cikán v tílku se zlatými řetězy (všude)
Mareka01 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Cílovka je např. jeden můj kamarád - je naprosto rozumný (a není ani kolotočář ani cikán) ale prostě má na ruce rád něco výrazného ve žluté barvě (zlata tam bude 0,0000něco). Před nějakou dobou nosil podobný model (dával jsem to i do jiného vlákna), pak je prodal a koupil si něco menšího a hranatého, ale opět HODNĚ žlutého. Upraveno 7. září 2019 uživatelem Mareka01
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Tuším, 150kg cikán v tílku se zlatými řetězy (všude) asi tenhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Tyhle nepotřebujou žlutou Invictu, ty maj z lichvy na fullgoldy.
Doporučené příspěvky