Waya03 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 To děláš chybu, já jsem to pročetl a ještě tam figuruje i klokan, nosál, poník a tygr co chcípnul u cesty. Ted clanek na Novinkach. Necetl jsem to, staci nadpis - nemohl by to nekdo, idealne Zmizik, namalovat??Honila hluchého psa, zasedl ji velbloud. Žena v USA si pomohla kousnutím do varlat?https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/honila-hlucheho-psa-zasedl-ji-velbloud-zena-v-usa-si-pomohla-kousnutim-do-varlat-40297525 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Jednou bude z Gréty pěkná baba (a na rozdíl od vás to někam dotáhne ). No, z Gréty možná jednou bude pěkné leccos, ale baba nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Nebude z ní pěkná baba - v zájmu stanoveného marketingově-propagandistického plánu firmy "We Don?t Have Time a.b." i za 20 let bude muset vypadat stejně, tak jako svého času jistý Hitler... Upraveno 24. září 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Co se jí, chudákoj, musí honit v šišce... Ty její rodiče, to je asi dobrá špína. Upraveno 24. září 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Nebude z ní pěkná baba - v zájmu stanoveného marketingově-propagandistického plánu firmy "We Don?t Have Time a.b." i za 20 let bude muset vypadat stejně, tak jako svého času jistý Hitler... produkt zivej marketingovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak ja se taky přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak ještě jednou Greta https://twitter.com/euronews/status/1176376136441487361?s=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tvl serte už na to... Mě nepřijde vtipný, že se svět totálně posral.... To je snad ještě horší, než plechový GMT za čtyři kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 A ten produkt funguje fuckt vyborne, kouknete jak jen tady se po jednom labilnim vystupu(dle me perfektne pripravenym) strhne vlna ... to je oč tu bezi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 No nevím, tady zatím spíše všichni řeší, že je to nemocná puboška. Takže vlnu ekoterorizmu na chronomagu nepředpokládám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ale ten Trump ji dobře převálcoval ;o) Ne, vážně - té holky je mi líto...Asperg a takové divadlo dohromady, to jí musí udělat v hlavě solidní bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Holka chudák. Klasická oběť ambiciózních rodičů. Nicméně... je to prdel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Sice nesdilim tu davovou psychozu, at pozitivni nebo negativni, ale todle mi prislo ftipny. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190924/1e2139863d21a1f37c15a89799e53cb9.plist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Sice nesdilim tu davovou psychozu, at pozitivni nebo negativni, ale todle mi prislo ftipny.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190924/1e2139863d21a1f37c15a89799e53cb9.plistTak tohle je top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Mi se libi jak se tyhle věci vždy stočí k osobní rovině místo věcné diskuzi. Fotky s hitlerem atd.. no rekneme, ze je to stejne imbecilni jako slogan "flakaci z kavaren do dolu a tovaren".Prirovnavat nekoho k diktatorovi a delat to hnusnou podpasovou a urazlivou cestou, ve stylu totalitni praxe. Ale jo vlastne je to vtipne, takze tady asi spravne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Snad jí někdo brzy naplive do gramofónu a bude mít jiné starosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Chtěl bych znát toho odvážlivce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Já nevim, kdo to je, to jsem asi uplně out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Mi se libi jak se tyhle věci vždy stočí k osobní rovině místo věcné diskuzi. Fotky s hitlerem atd.. no rekneme, ze je to stejne imbecilni jako slogan "flakaci z kavaren do dolu a tovaren".Prirovnavat nekoho k diktatorovi a delat to hnusnou podpasovou a urazlivou cestou, ve stylu totalitni praxe. Ale jo vlastne je to vtipne, takze tady asi spravne :-DA viděls začátek toho jejího projevu? Kdyby házela rukama, je to celej Áda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky