nickolas Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Bylo mi to prd platne...pak prisel, vyuzil me chvilkove indispozice a zase mi je sebral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Břínek to vidí takhle ...... myslím, že na to káp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Jeden aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Něčím mi to připomíná asiatku co chtěla žalovat pražskej mekáč, že jí napsali na kelímek její jméno foneticky "ŠULIN"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Letos jsem to opravdu nečekal - Karel Gott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tak už je jasný, kdo je ta Zubatá...bacha na ňu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Letos jsem to opravdu nečekal - Karel GottTak jsem čekal kdy se co objeví, ale ...jo, dobrý, pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Letos jsem to opravdu nečekal - Karel Gott "V Praze bylo včera v noci možné zpozorovat vzácný přírodní jev: Slavík zakukal." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Kua tohle už je černější, než Pomeje se slavíkem...huh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 No tak něco jinýho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Letos jsem to opravdu nečekal - Karel Gott Sice černý, ale tak dobrý až to kradu. Když jsme u těch barev: Život je jako šachy - všichni nemůžou být bílí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 "V Praze bylo včera v noci možné zpozorovat vzácný přírodní jev: Slavík zakukal."fejsbuk je toho plnej, ale tohle hodně pobavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Hlavne bacha na vtipy o Grete... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/autismus-pas-psychiatrie-deti-jaroslav-matys.A191002_122304_domaci_linv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Nojo- řekneš pravdu a končíš... už je to tu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky