kriznik Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Poprvé v životě jsem zapojoval zásuvku. Bylo to jako první milování.Vědět kam co patří, mohlo to být bez křiku a slz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 sa cudujem ze sa ti paci, ved v tom ani neni vidiet picuTo je jako s Bohem...sice ji nevidim, ale verim ze tam je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Poprvé v životě jsem zapojoval zásuvku. Bylo to jako první milování.Vědět kam co patří, mohlo to být bez křiku a slz.Chapu, ze jde o vtip, nicmene mi to pripomnelo mnemotechnickou pomucku:vlevo faze, vpravo nulak, kdo to nevi, to je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 "Měli bychom přestat naše výrobky testovat na zvířatech.""No co? Každá kosmetická firma zvířata využívá, tak proč my ne?""Ty vole, my vyrábíme kladiva!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 toto ma fakt pobavilo, dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Poprvé v životě jsem zapojoval zásuvku. Bylo to jako první milování.Vědět kam co patří, mohlo to být bez křiku a slz.HaHa to u mě milování bylo vždy bez křiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Chapu, ze jde o vtip, nicmene mi to pripomnelo mnemotechnickou pomucku:vlevo faze, vpravo nulak, kdo to nevi, to je ...Nějak tam chybí to zásadní - když je kolík nahoře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 https://motorky.bazos.cz/inzerat/109848676/vespa-125-co-ti-odsroubuje-cecky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 On jeste bejva problem v tom, kdyz to zapojuje nekdo, kdo taky bud nevi, jak to ma bejt a nebo kde je leva a prava... pak jsou ty poucky jaksi na nic. :-) Nějak tam chybí to zásadní - když je kolík nahoře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) No můj známý, nešikovný všeumětel, připojil amatérskou sekačku na trávu a neznaje co znamenají barvy vodičů přívodní šňůry to přehodil a jeho manželka, naštěstí v gumových botkách, sekala trávu a říkala, že jí to nějak brnělo do rukou, ale že to nakonec posekala. Upraveno 23. října 2019 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 clovek by myslel ze v sekci humor... bude humor, no ale asi ne ;] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 clovek by myslel ze v sekci humor... bude humor, no ale asi ne ;]Tak jeste ze si dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Nějak tam chybí to zásadní - když je kolík nahoře!!!Já když mám kolík nahoře, tak nestrkám prsty do zásuvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Tak jeste ze si dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Von to teda není úplně humor, ale do jistý míry to vtipný je.https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/procter-and-gamble-always-vlozky-genderova-neutralita-pohlavi.A191023_114944_domaci_vlc "Zástupci firmy tak vyhověli přáním aktivistů, kteří podotýkali, že ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky