Horhe Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ty tepláky mi k němu nějak seděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 To jo, ale klasika je klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) neco ze zivota v Ceske kotline... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191116/a25a141f6809efb658e500ec2905d385.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191116/30ccff2dcee7119be471dfb1f017be6e.jpg Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Robero79: ty wole, tak tohle je hodne slusny Dik!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Chtěl bych vidět, co byste napsali na cedulku, kdybyste prodávali psí medajlónky v číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 neprstit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Chtěl bych vidět, co byste napsali na cedulku, kdybyste prodávali psí medajlónky v číně. BÓBIKA ~ 50CNY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Chtěl bych vidět, co byste napsali na cedulku, kdybyste prodávali psí medajlónky v číně. Přesně, zvlášť když dneska rodilí Češi dělají hrubky v článcích coby profi novináři v celostátních denících Na těch Roberových fotkách oceňuju snahu pisatelů, to je jak z pana Kaplana Mi to normálně přijde roztomilý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Přeji si soucit :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 vzhledem k jejich pracovitosti a snazivosti jim to take odpoustim, aspon se clovek pres den zasmeje... koukam, ze mi jedna fotka vypadla - tak doplnuji, nechci kolegy z Moravy ochudit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Přesně, zvlášť když dneska rodilí Češi dělají hrubky v článcích coby profi novináři v celostátních denících Na těch Roberových fotkách oceňuju snahu pisatelů, to je jak z pana Kaplana Mi to normálně přijde roztomilý Filipe, tak krásně jsi to napsal, až jsi MI to pohřbil tou poslední větou. Já neustále dokola, furtundfurt přemýšlím nad tím, proč vy používáte místo správného skloňování vaše mi. O koncovkách -oj místo -ovi ani nemluvě. Nic ve špatnym, ale mně (mi) to zní prostě strašně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Celkom srandovný príspevok o treťom páde. Vy v tom "mě/mně/mne/mi" budete mať navždy hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Filipe, tak krásně jsi to napsal, až jsi MI to pohřbil tou poslední větou. Já neustále dokola, furtundfurt přemýšlím nad tím, proč vy používáte místo správného skloňování vaše mi. O koncovkách -oj místo -ovi ani nemluvě. Nic ve špatnym, ale mně (mi) to zní prostě strašně.Na oj misto ovi jsem uz tady jednou reagoval, mala ukazka vychodocestiny:Jdu k doktoroj,Burty s cibulejPojedeme rouně a víš o tom hounoS klucima deme venA moje oblibene: pestujeme zajce Co je na tom prosim nepochopitelne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ještě doplněk k východočeštině.Jedu do votáčkyDám si vokurekRožhni - zahžniJdu na besedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Je to normální...... vyrostl jsem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Pěstujeme kapři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Motýle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Neee, jenom ne motyle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Máme tu motýle, máme tu včele, máme se jak chceme, tak tedy Andreji táhni do prdele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 já když občas vidím tyhle popisky, tak se mi automaticky vybaví tohle: https://www.youtube.com/watch?v=D2VSPHKF9rA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky