Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se líbí to,že pro upozornění na zabíjení kaprů vystaví na půlt maso zabitých zvířat! :suicide_anim:

Protoze nejde o jestli, ale jak jsou ti nebozi kaprici vrazdeni ... a hlavne co predtim musi prozit ...
Odesláno

Přijde 85letý děda k doktorovi na pravidelnou prohlídku,všechno v pořádku,

doktor se ho ještě ptá, jestli mu něco nezchází, děda že ne, ale že jeho

stará je hrozně hluchá.

Tak doktor povídá, že než si ji zavolá na vyšetření, ať děda

udělá takovej test, jak moc je hluchá. Děda se ptá jak a doktor na to,

ať si stoupne 10 metrů od ní a normálním hlasem se na něco zeptá a když

neodpoví, tak ať jde na 8 metrů, 6 metrů atd. až úplně k ní.

Děda jde domů a babka vaří večeři.

Stoupne si teda do rohu druhé místnosti a zeptá se : "co bude dneska k

večeři ?", žádná odpověď. Tak popojde blíž a zase, "co bude dneska k

večeři ?", nic, už je v kuchyni, zase se zeptá "co bude dneska k večeři ?",

žádná odpověď. Přijde tak na dva metry, opakuje se stejná otázka,bez

reakce.

Tak přijde úplně blízko a do ucha jí zařve "co bude dneska k večeři?" a

babka na to: "ku.va dědku neřvi, říkám už popátý že kuře !" . . .

:D

• Dát hlas 4
Odesláno

No já se přiznám, že kapra jím rád, ale velmi mi vadí zacházení s nimi během výlovu, přepravy, umístění v kádích, atd. Tady bych se jednoznačně přidal k manifestujícím. Vadí mi to stejně, jako ustájení krav v kravínech na roštech, jako chov slepic v klecích, kde se ani nemohou postavit a protáhnout křídla, atd. Něco jíst musíme, ale přesto se k těm zvířatům můžeme, než je zabijeme, chovat slušně.

A to si jako myslíte, že sardinky a sledi jsou humánně zabíjeni ihned po vytažení z moře? Treska, kterou vytáhnu na udici ze 60 m hloubky, vybleje žaludek díke změně tlaku. I kdybych ji chtěl sebevíc zachránit, bylo by z ní jen žrádlo pro racky na hladině a jiné tresky pod hladinou. Ryba má paměť cca 90 vteřin a její mozková aktivita jí diriguje jen ke žrádlu a rozmnožování. Srovnání výlovu rybníku s ustájením krav na roštech je stejně relevantní, jako výraz "highend china watches" na tomto foru.
  • Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)

........ Ryba má paměť cca 90 vteřin a její mozková aktivita jí diriguje jen ke žrádlu a rozmnožování..........

Nevím, rybou jsem zatím nebyl, ani jsem se s žádnou o jejích pocitech a zájmech nebavil. Když ale sleduji rybičky v akváriu, tak bych řekl, že Ti informace poskytla nějaká prostoduší ryba. Rybičky v akváriu si zcela plánovitě spolu hrají, nechají se masírovat bublinkami vzduchu, vozí se opakovaně v proudu vody z filtrace, atd., atd., stačí je jen dlouhodobě pozorovat a člověk je začne brát najednou docela jinak a více si jich vážit. Podle mého je většina živočichů s inteligencí daleko výše, než si člověk myslí a hlavně než si člověk chce připustit.

Upraveno uživatelem pavča
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Mým cílem nebylo dát vzniknout diskuzi, která do sekce humor nepatří.

Mně tam prostě přišla vtipná ta absurdita viz: " "Mně to taky přijde jako týrání kaprů, když je vidím v těch kádích," říká třicátnice Renata Burgerová. Zavalitého šupináče v pátek večer na talíři mít nebude. Už několik let totiž rodině servíruje mořské ryby." :eek:

Protože paní musí být velmi naivní, pokud si myslí, že její mořská ryba na talíři se měla lépe než jihočeský kapr.

Zdroj: idnes.cz

Upraveno uživatelem Chorche
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Kdyby jste nevěděli, jak zalichotit ženě :D

zdroj: novinky.cz

Nejúspěšnější lichotky v jednotlivých zemích

Svět - Máš krásné rty

Německo - Máš krásnou pleť

Rusko - Máš krásný nosík

Velká Británie - Máš hezké nohy

Španělsko - Máš krásné vlasy

Francie - Nádherně se oblékáš

Itálie - Nádherně se oblékáš

Portugalsko - Máš krásná ouška

Švédsko - Máš skvělou postavu

Nizozemsko - Máš krásná ouška

Turecko - Máš hezké nohy

Polsko - Máš krásné paže

Evropa celkem - Nádherně se oblékáš

Jižní Amerika - Máš krásné vlasy

Spojené státy - Nádherně se oblékáš

Kanada - Máš krásnou pleť

Hned je to jasnější :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Kdyby jste nevěděli, jak zalichotit ženě :D

zdroj: novinky.cz

Nejúspěšnější lichotky v jednotlivých zemích

Svět - Máš krásné rty

Německo - Máš krásnou pleť

Rusko - Máš krásný nosík

Velká Británie - Máš hezké nohy

Španělsko - Máš krásné vlasy

Francie - Nádherně se oblékáš

Itálie - Nádherně se oblékáš

Portugalsko - Máš krásná ouška

Švédsko - Máš skvělou postavu

Nizozemsko - Máš krásná ouška

Turecko - Máš hezké nohy

Polsko - Máš krásné paže

Evropa celkem - Nádherně se oblékáš

Jižní Amerika - Máš krásné vlasy

Spojené státy - Nádherně se oblékáš

Kanada - Máš krásnou pleť

Hned je to jasnější :D

Česko: Mám spoustu peněz :-) (z diskuze)

• Dát hlas 2
Odesláno

Hledal jsem na Loveckém foru informace o kulovnici Howa . No a jeden z diskutujících tam píše tyto perly: "Tak spoušť mám odlazenou, je teda pravda že z vírobí je na můj vkus docela tvrdá a necitlivá. Tak jak ti to střílí? Ja dnes lýšku na 340M."

Odesláno

Hledal jsem na Loveckém foru informace o kulovnici Howa . No a jeden z diskutujících tam píše tyto perly: "Tak spoušť mám odlazenou, je teda pravda že z vírobí je na můj vkus docela tvrdá a necitlivá. Tak jak ti to střílí? Ja dnes lýšku na 340M."

Z týhle hlášky je nejvtipnější těch 340M :D Myslivci jsou obecně docela vtipní když jde o odhady vzdáleností... V průměru střílí na 25-100m, ale líčí to jako 100-400m :2guns:

Takže "Lýška na 340M" je opravdu dobrý fór :clap:

Odesláno

Pätnásťročný chlapec - Amish - a jeho otec vošli do obchodného domu. Boli ohromení takmer všetkym, čo videli, ale predovšetkým dvoma lesklými striebornými stenami, ktoré by sa pohybovali od seba a potom zase k sebe.

Chlapec sa pyta, "Čo je to otec?"

Otec (nikdy nevidel výťah) odpovedal: "Synu, nikdy som nič také nevidel v mojom živote" Neviem, čo to je."

Kým sa chlapec a jeho otec pozerali s údivom na ten zázrak, prišla stará dáma na invalidnom vozíku, podišla k stenám, stlačila tlačidlo - steny sa otvorili a ona vstúpila do malej miestnosti. Steny sa zavreli, a chlapec a jeho otec sledovali ako sa malé číslice nad lesklými stenami rozsvietili a postupne rástli.

Pokračovali v pozorovani až kým nedosiahli posledné číslo, a potom sa čísla začali zobrazovať v opačnom poradí.

Nakoniec sa strieborné steny otvorili a vystúpila nádherná mladá blondína.

Otec, nespúšťajúc oči z mladej ženy, potichu a opatrne hovorí svojmu synovi:

"Choď pre matku."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...