Mike-72 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Srandovní galerie zákazníků K-Martu Bože a já mám mindrák, když přes zimu naberu 3 kila:-))
lub Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Srandovní galerie zákazníků K-Martu to je dobrá snůška kreatur . ..sem nevěděl, že některým ženám rostou prsa i vzadu
mikymik Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Nejen ze rostou na zadech, ale daji se i uplacat na libovolnem miste!
vanderB. Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 tady jich jsou stovky http://www.peopleofwalmart.com/?page_id=9798
African Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Kdopak si tu zase objednal nějáký hlasitý tikátka? http://www.novinky.cz/krimi/234261-tikajici-balik-vyklidil-postu-v-karlovych-varech.html
tombed Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 vyšla nová kniha Jak pochopit manželku
pete Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 vyšla nová kniha Jak pochopit manželku Spíš bych řekl, že to je jenom první díl.
mondeo2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Nee podle mě to bude jen manuál jak používat ten první díl
Horhe Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Já jsem se dneska hodně pobavil nad touhle fotkou. Že prej mi neni podobná, pche, přesně takhle většinou vypadám v sobotu kolem druhý ráno.
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Horhe, dík, tlemim se v autobuse na celý kolo. Tomu se říká momentka!
gougy Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Já jsem se dneska hodně pobavil nad touhle fotkou. Že prej mi neni podobná, pche, přesně takhle většinou vypadám v sobotu kolem druhý ráno. Tu jí později dej jako dárek k vítězství v soutěži krásy:) Bude ráda
gerhard Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Já jsem se dneska hodně pobavil nad touhle fotkou. Že prej mi neni podobná, pche, přesně takhle většinou vypadám v sobotu kolem druhý ráno. Takto pekne si sedkas na zemi a hladas hmatom hodinky ?
Horhe Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Takto pekne si sedkas na zemi a hladas hmatom hodinky ? Ne, klíče
mondeo2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Já jsem se dneska hodně pobavil nad touhle fotkou. Že prej mi neni podobná, pche, přesně takhle většinou vypadám v sobotu kolem druhý ráno. To jsou právě ty fotky co se ukazují potom na svatbách nejlépe celému příbuzenstvu ženicha a s nějakým duchaplným komentářem Nevěsta pak bude neskonale vděčná...........
Dantechno Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 (upraveno) To se takhle po dlouhé dobe potkají dva kamarádi. Ten jeden zve druhého na pivo ... "Já nemužu, me by manželka pak nepustila domu, kdybych prišel pripitý!" A ten první mu poradí: "Poslouchej, já to delám takhle. Prijdu domu ke dverím, svlíknu se donaha, zazvoním a když se otevrou dvere, hodím všechny veci dovnitr. Manželka me venku stát nahatýho nenechá!" A tak se spolu stali jak hovada. Asi za týden se zase potkají a ten, co mu radil, se ptá toho druhého: "Tak co, jdeme se zase opít?" " Po tom minulém fiasku radeji ani ne!" "Tak pockej, co se stalo?" "No, prede dvermi jsem se svlíknul do naha ... zazvoním, a když se dvere otevrely, tak jsem tam hodil hadry. Pak se zase zavrely a ozvalo se: PRÍŠTÍ STANICE KACEROV!!!..." Upraveno 27. května 2011 uživatelem Dantechno
Rudykopalsson Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 To se takhle po dlouhé dobe potkají dva kamarádi. Ten jeden zve druhého na pivo ... "Já nemužu, me by manželka pak nepustila domu, kdybych prišel pripitý!" A ten první mu poradí: "Poslouchej, já to delám takhle. Prijdu domu ke dverím, svlíknu se donaha, zazvoním a když se otevrou dvere, hodím všechny veci dovnitr. Manželka me venku stát nahatýho nenechá!" A tak se spolu stali jak hovada. Asi za týden se zase potkají a ten, co mu radil, se ptá toho druhého: "Tak co, jdeme se zase opít?" " Po tom minulém fiasku radeji ani ne!" "Tak pockej, co se stalo?" "No, prede dvermi jsem se svlíknul do naha ... zazvoním, a když se dvere otevrely, tak jsem tam hodil hadry. Pak se zase zavrely a ozvalo se: PRÍŠTÍ STANICE KACEROV!!!..." :-)
Pepe Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Manželka se rozhodne koupit manželovi netradiční dárek k narozenináma tak jde do Zverimexu, ale tam se ji všechna zvířata zdají mocdrahá.Ptá se tedy prodavače, jestli nemají něco levnějšího. "No,měli bychom tady žábu, za 500,-" - říká prodavač. "Žábu??? Co jeprosím Vás na obyčejné žábě takového,že tolik stojí??." ptá sepřekvapená žena. Prodavač vysvětluje: "No jak bych Vám to řekl, noprostě, ta žába umí úžasně orál.." Žena si to promyslí, a z vidinou,že by se zbavila jedné z "povinností", žábu nakonec koupí. Večermanželovi poblahopřeje a předá mu dárek z patřičným vysvětlením.Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet. V noci manželkuprobudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedy přikrade dokuchyně a vidí manžela a žábu jak listují v kuchařských knihách,kolem všude rozložené pánve a hrnce a pod. Nechápavě se obrátí namuže: "Co tady proboha vyvádíš,a ještě k tomu s tou žábou???""Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!!!"
pandice73 Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Manželka se rozhodne koupit manželovi netradiční dárek k narozeninám a tak jde do Zverimexu, ale tam se ji všechna zvířata zdají moc drahá.Ptá se tedy prodavače, jestli nemají něco levnějšího. "No, měli bychom tady žábu, za 500,-" - říká prodavač. "Žábu??? Co je prosím Vás na obyčejné žábě takového,že tolik stojí??." ptá se překvapená žena. Prodavač vysvětluje: "No jak bych Vám to řekl, no prostě, ta žába umí úžasně orál.." Žena si to promyslí, a z vidinou, že by se zbavila jedné z "povinností", žábu nakonec koupí. Večer manželovi poblahopřeje a předá mu dárek z patřičným vysvětlením. Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet. V noci manželku probudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedy přikrade do kuchyně a vidí manžela a žábu jak listují v kuchařských knihách, kolem všude rozložené pánve a hrnce a pod. Nechápavě se obrátí na muže: "Co tady proboha vyvádíš,a ještě k tomu s tou žábou???" "Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!!!"
Doporučené příspěvky