Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Už mě neštvete a nekopírujte pořád ten obrázek v citacích nebo smažu i ten původní.

Jakubiskovi z těch snů o ženských už asi šíbe, že sem strčí takovej hnus. Není to ani hezký, natožpak vtipný.:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, kam jinam to dát: Dneska se mi zdálo, že jsem byl v nějaké diktátorské zemi (všude poušť a uschlé křoví) a přišel jsem tam ke vzácným hodinkám od nějakého starého partyzána - v tom snu jsem si nebyl jistý, ale myslel jsem si, že jsou to AP na kovovém tahu. Chtěl jsem ty hodinky z té země propašovat, a tak jsem je rozebral na součástky a ty součástky spolykal. Půlka toho snu byla fakt o detailech, jak jsem polykal články tahu, osičky tahu, stěžejky... a pak jsem se probudil.

worried_anim.gif

Orienty mám naštěstí pořád komplet na ruce...

whistle.gif

Odkaz ke komentáři

Snů o hodinkách jsem měl už taky dost.

Díky, už jsem si myslel, že mi šibe jako jedinému. Byl jsem na pláži nějakého exotického ostrova a místo škeblí byl písek pokrytý hodinkovými strojky. Některé dokonce šly. Nemohl jsem se toho nabažit. Probudil jsem se zrovna ve chvíli, kdy jsem si konečně jeden vybral s sebou...

Odkaz ke komentáři

Nevím, kam jinam to dát: Dneska se mi zdálo, že jsem byl v nějaké diktátorské zemi (všude poušť a uschlé křoví) a přišel jsem tam ke vzácným hodinkám od nějakého starého partyzána - v tom snu jsem si nebyl jistý, ale myslel jsem si, že jsou to AP na kovovém tahu. Chtěl jsem ty hodinky z té země propašovat, a tak jsem je rozebral na součástky a ty součástky spolykal. Půlka toho snu byla fakt o detailech, jak jsem polykal články tahu, osičky tahu, stěžejky... a pak jsem se probudil.

worried_anim.gif

Orienty mám naštěstí pořád komplet na ruce...

whistle.gif

Tak to dej příště třeba tady: http://forum.chronom...__1#entry853938

:-) Všeobecná diskuse->Snění o hodinkách

Mně se od jisté doby taky občas mihnou ve snu i hodinky:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...