odjinud Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 (upraveno) V 12. 3. 2013 v 15:51, bandicoot napsal: Na iHeute spekuluji, ze je to viral. ...bez debat...sám jsem zvědavý, co se z toho ještě vyklube... edit: ...že by penzijní připojištění? no uvidíme... Upraveno 12. března 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 15:55, odjinud napsal: To jako, že když mám opla, tak jsem buk? No zatím si na to žádná nestěžovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Kdepak Honzo, ten obrázek je špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 16:03, Ondoni napsal: ...bez debat...sám jsem zvědavý, co se z toho ještě vyklube... edit: ...že by penzijní připojištění? no uvidíme...Minulý týden jsem měl zajímavou příležitost pokecat s Čeňkem z Viralbrothers, které považuji za takové matadory virálů v ČR. On říkal, že mají nabídky na product placement takové, že jim firma zaplatí celé 3 díly nějakého projektu a product placement chtějí jen v jednom z nich. Je jasný, že ta frajerka nemá takovou sledovat, atp., ale myslím, že několik dílů - než se dočkáme odhalení, bychom nemuseli přežít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RRDSj62tlvQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Pokud jsem se nesekl v těch hodinkách, tak to patří sem.Já bych teda depku určitě neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 (upraveno) V 12. 3. 2013 v 15:51, bandicoot napsal: Na iHeute spekuluji, ze je to viral.To mi nedělej. Já jak blbec googlím iHeute, abych zjistil, že je to lžiDnes Upraveno 13. března 2013 uživatelem Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor.Zas*aný baby za volantem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 V 14. 3. 2013 v 12:34, Georgeisin napsal: Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor.Zas*aný baby za volantem! výborný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Ježíš byl víc a víc rozčilený drogovou situací na Zemi. Svolal tedy nouzovou schůzku apoštolů a po několika hodinách se dohodli, že potřebují více informací. Takže apoštolové se dobrovolně rozhodli jít dolů na Zem a donést vzorky každé drogy. Po pár dnech se začali vracet: ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Pavel.",,Co jsi donesl, Pavle?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,Hašiš z Maroka." ,,Výborně, pojď dál." ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Marek." ,,Co jsi donesl, Marku?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,Marihuanu z Kolumbie." ,,Výborně, pojď dál." ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Matouš." ,,Co jsi donesl, Matouši?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,Kokain z Kolumbie." ,,Výborně, pojď dál." ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Jan." ,,Co jsi donesl, Jane?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,Extázi z Montrealu." ,,Výborně, pojď dál." ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Lukáš." ,,Co jsi donesl, Lukáši?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,Speed z Amsterdamu." ,,Výborně, pojď dál." ,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře. ,,Tady je Jidáš." ,,Co jsi donesl, Jidáši?" otvírá mu dveře Ježíš. ,,FBI Ruce nahoru a všichni ke zdi!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 (upraveno) Proč musí jet Trabant přes vesnici naplno? aby ho neroztrhali psi! Upraveno 14. března 2013 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 V 14. 3. 2013 v 16:59, Bedjasson napsal: Telegram slovenského prezidenta novozvolenému českému prezidentovi:"Vážený pán Zeman, blahoželám Vám k zvoleniu za prezidenta - hlavu štátu Českej republiky, ste ten správny chlap na správnom mieste.Všetkých Vašich 30 prípadov som sledoval s veľkým napätím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 (upraveno) prank s ctyrnasobnym vitezem NASCAR - prijde jako obycejny chlapek do bazaru a prodavac ho premluvi na test drive s 2009 Chevy Cameo... moje nejoblibenejsi fraze je 'it's got some power, so you just get a feel for it' :-) http://www.youtube.com/watch?v=Q5mHPo2yDG8&feature=player_embedded Upraveno 14. března 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Muž zavolá 158 a povídá: "Myslím, že manželka je mrtvá." Operátor se ptá:"Jak jste k tomu došel?""No sex je sice stejnej, ale žehlení se hromadí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 A ted si predstav ten sok kdyz zjistil ze celou dobu sedel v Camaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Nejsem si uplně jistý, jestli to patří sem, ale teď při projíždění fora jsem si uvědomil, o čem se mi dneska zdálo --- byl jsem se starší dcerou na nákupu a jeden z jogurtů, který jsme koupili, se jmenoval Dantechno (jahodový)...asi potřebuju dovolenou, a to nejen od fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Celá ČSSD i se Zemanem v plynojemu, a ten zas... kohoutek nejde povolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/296211-britsky-lekar-sexualne-zneuzival-a-filmoval-bondovskymi-hodinkami.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky