Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V 12. 3. 2013 v 15:51, bandicoot napsal:

Na iHeute spekuluji, ze je to viral.

...bez debat...sám jsem zvědavý, co se z toho ještě vyklube...

edit: ...že by penzijní připojištění? no uvidíme...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 3. 2013 v 16:03, Ondoni napsal:

...bez debat...sám jsem zvědavý, co se z toho ještě vyklube...

edit: ...že by penzijní připojištění? no uvidíme...

Minulý týden jsem měl zajímavou příležitost pokecat s Čeňkem z Viralbrothers, které považuji za takové matadory virálů v ČR. On říkal, že mají nabídky na product placement takové, že jim firma zaplatí celé 3 díly nějakého projektu a product placement chtějí jen v jednom z nich. Je jasný, že ta frajerka nemá takovou sledovat, atp., ale myslím, že několik dílů - než se dočkáme odhalení, bychom nemuseli přežít :D.

Odkaz ke komentáři

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!
Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor.
Zas*aný baby za volantem!

Odkaz ke komentáři

V 14. 3. 2013 v 12:34, Georgeisin napsal:

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!

Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor.

Zas*aný baby za volantem!

výborný :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Ježíš byl víc a víc rozčilený drogovou situací na Zemi. Svolal tedy nouzovou schůzku apoštolů a po několika hodinách se dohodli, že potřebují více informací. Takže apoštolové se dobrovolně rozhodli jít dolů na Zem a donést vzorky každé drogy.

Po pár dnech se začali vracet:

,,Kdo je tam?" ptá se Ježíš klepajícího na nebeské dveře.

,,Tady je Pavel."

,,Co jsi donesl, Pavle?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,Hašiš z Maroka."

,,Výborně, pojď dál."

,,Tady je Marek."

,,Co jsi donesl, Marku?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,Marihuanu z Kolumbie."

,,Výborně, pojď dál."

,,Tady je Matouš."

,,Co jsi donesl, Matouši?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,Kokain z Kolumbie."

,,Výborně, pojď dál."

,,Tady je Jan."

,,Co jsi donesl, Jane?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,Extázi z Montrealu."

,,Výborně, pojď dál."

,,Tady je Lukáš."

,,Co jsi donesl, Lukáši?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,Speed z Amsterdamu."

,,Výborně, pojď dál."

,,Tady je Jidáš."

,,Co jsi donesl, Jidáši?" otvírá mu dveře Ježíš.

,,FBI Ruce nahoru a všichni ke zdi!"

Odkaz ke komentáři

V 14. 3. 2013 v 16:59, Bedjasson napsal:

Telegram slovenského prezidenta novozvolenému českému prezidentovi:

"Vážený pán Zeman, blahoželám Vám k zvoleniu za prezidenta - hlavu štátu Českej republiky, ste ten správny chlap na správnom mieste.

Všetkých Vašich 30 prípadov som sledoval s veľkým napätím .

:gora:

Odkaz ke komentáři

prank s ctyrnasobnym vitezem NASCAR - prijde jako obycejny chlapek do bazaru a prodavac ho premluvi na test drive s 2009 Chevy Cameo... moje nejoblibenejsi fraze je 'it's got some power, so you just get a feel for it' :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Q5mHPo2yDG8&feature=player_embedded

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Nejsem si uplně jistý, jestli to patří sem, ale teď při projíždění fora jsem si uvědomil, o čem se mi dneska zdálo --- byl jsem se starší dcerou na nákupu a jeden z jogurtů, který jsme koupili, se jmenoval Dantechno (jahodový)...asi potřebuju dovolenou, a to nejen od fora :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...