Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 25. 6. 2013 v 15:08, shotik napsal:

Vcera pri vystupu z metra. Nastesti nas vystup mel cislo 3

attachicon.gifimage.jpg

Jsem myslel, že SMRT je jen v Singapuru (Singapore Mass Rapid Transit) a teď koukám, že je i v Soulu :) Nejlepší však jsou ty reklamy ... SMRT smooth ride nebo Dine & Shop @ SMRT

Upraveno uživatelem Milan156
Odesláno

Nechám si udělat DEBILNÍ mosaznej hranol s obdelníkovou dírou, do které zasadím trn nože, délka 19,1 šířka 7,7 hloubka je fuk, dám za to 400kč (domluvená cena 350) a když to přeměřuju zjistím, že těch 19,1 je jen na prostředku díry (dělal to frézkou) takže tam ten trn stejně nedostanu a buď budu jak kterén pilovat neprůchozí díru nebo musím šáhnout do toho nože. Týpek je z Mostu, má to skoro půl kila takže to fakt posílat nebudu.

Odesláno

Vodsud nikdo, 99% lidí má hoďky dražší jak holka v Darlingu (takže by ten deal popíral zdejší oblíbený faktor cena vs. výkon) a u správnýho chronomaniaka platí, že i Seika pětky jsou lepší jak se.x.

Odesláno

Braďák už tu byl na předchozí stránce...nicméně...četl jsem si zajímavosti na ČSFD k jeho novému spektáklu Světová válka Z a tohle mě docela pobavilo...asi má taky svůj smysl pro humor...

post-20351-0-04678600-1372256746_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 6. 2013 v 12:02, bandicoot napsal:

Vodsud nikdo, 99% lidí má hoďky dražší jak holka v Darlingu (takže by ten deal popíral zdejší oblíbený faktor cena vs. výkon) a u správnýho chronomaniaka platí, že i Seika pětky jsou lepší jak se.x.

Ale nedivil bych se, kdyby někdo odsud nabízel sex za hodinky :D 

Tady pro pobavení, krásně originální a sluníčková písnička:

http://www.youtube.com/watch?v=FsP2Y39-u_E

Odesláno
  V 26. 6. 2013 v 14:55, Trojan napsal:

Ale nedivil bych se, kdyby někdo odsud nabízel sex za hodinky :D

Tady pro pobavení, krásně originální a sluníčková písnička:

http://www.youtube.com/watch?v=FsP2Y39-u_E

Jako sorry, ale to je krásně originální letní hitovka asi tolik jako rolády na aukru za 3.000 Kč.

The Naked and Famous - Young Blood, písnička stará 3 roky. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...