Jaem Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Svaty Voloda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Nevím, jestli už to tady bylo, ale tohle mě opravdu pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Nevím, jestli už to tady bylo, ale tohle mě opravdu pobavilo. Super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Nový ředitel nejmenovaného úřadu se po volbách seznamuje s kolektivem: Tak, ode dneška budeme pracovat podle nového plánu: Pondělí - oddych po víkendu. Úterý - příprava na pracovní den. Středa - pracovní den. Čtvrtek - oddych po pracovním dni. Pátek - příprava na víkend. Sobota a neděle - víkendové volno. Na to se jeden z úředníků ozve s roztrpčeným komentářem: A to jakože v tu středu se tady dokdy budeme jebat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 dobřepěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 dobřepěkně Toto tam bylo jako odkaz. Taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Nevím, jestli už to tady bylo, ale tohle mě opravdu pobavilo. jo, to je půvabné, mám to doma na DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Amíci u tohoto šílej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Putin řekl: Gaza nět ! A Israel si to vyložil po svém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 nemuzu si pomoc...ale proste sem brecel smichy To je masakr,já bych to nemohl dělat - zbláznil bych se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Na youtube "Lakatoš opravuje traktor!!!! Málem jsem se pochcal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Na youtube "Lakatoš opravuje traktor!!!! Málem jsem se pochcal! lakatoš neopravuje traktor! Ten traktor se jmenuje lakatoš, teda nejmenuje, je to lesní kolový traktor LKT číslo nevím kolik ale to nic nemění na tom že to je sranda. Bych rád věděl co ten montér řek pak tomu dobrákovi co si ho nahrál a dal to na net. Dokonce to někdo namontoval na video z Vesmírné odysey. Odkazů netřeba, snadno se to najde, stačí zadat Lakatoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Tady to přistání kapitánovi trošku nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 lékař: jaké je Vaše jméno? pacient: kakakakarel nonononovotný lékař:vy koktáte? pacient: ne,koktal tatínek a matrikář byl idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Jenom jeden dotaz: Není fotka té trafiky náhodou z Poruby, u zastávky Ludvíka Podéště? A jeden vtip: Letadlo se chystá ke startu. Na poslední chvíli nastoupí muž se psem a posadí se s ním na dvě volná místa vedle cestujícího u okénka, pes zaujme prostřední sedadlo. Cestující se tázavě podívá na muže se psem. Ten vysvětlí, že jsou zde služebně, zaměstnává je letecká společnost. "Rexe si nevšímejte, to je náš nejlepší čmuchací pes. Jakmile odstartujeme, uvidíte ho při práci." Letadlo se zvedne a psovod řekne cestujícímu: "Teď se dívejte. Rexi, hledej!" Pes seskočí, projde uličkou a sedne si před jednu ženu. Po několika vteřinách se vrátí a položí packu psovodovi na rameno. Ten se obrátí k sousedovi a řekne: "Má u sebe marihuanu. Poznamenám si číslo sedadla a na nejbližším letišti si pro ni přijde policie." - "Skvělá práce!" odpoví cestující. Psovod pošle psa znovu na obchůzku. Ten čenichá, posadí se u jednoho cestujícího, vratí se, a položí psovodovi na ramena obě tlapy. "Tak tenhle má kokain. Poznamenal jsem si sedadlo." "Ten pes se mi líbí!" Psovod vyšle psa do třetice. Ten prochází tam a zpátky, nakonec se u jednoho cestujícího posadí, vrátí se, vyskočí na sedadlo, roztřese se a všechno kolem podělá. "Co má tohle znamenat?!" zeptá se cestující znechuceně. Psovod zašeptá: "Našel bombu!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 3 největší noční můry českého zemědělce a důvody k přiklepnutí dotací: - Neúroda - Nadúroda - Úroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 3 největší noční můry českého zemědělce a důvody k přiklepnutí dotací: - Neúroda - Nadúroda - Úroda no to az tak vtipny neni. to je fakt. bud prsi nebo neprsi. vzdy si neco najdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 palenka v IT slangu: a.. 0,1 litra - demo b.. 0,25 litra - trial version c.. 0,5 litra - personal edition d.. 0,7 litra - professional edition e.. 1,0 liter - network edition f.. 1,75 litra - enterprise g.. 3 litre - for small business h.. 5 litrov - corporate edition i.. flaska doma vypalene - home edition j.. panak na rozlucku - Service pack k.. ranny panak - Recovery tool l.. pivo - patch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Jenom jeden dotaz: Není fotka té trafiky náhodou z Poruby, u zastávky Ludvíka Podéště? to si piš... je to tam... ale už tam nechodím Inteligence akvarijních ryb potvrzena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky