Hasňa Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Proto mam modrou. V Cesku se zase honily smetakem po nadvori listy v listopadu a zakopavali tanky v lednu. Kazda armada ma svoje metody, jak degradovat a celkove odstranit osobnost, ponizit, vygumovat vuli, smazat rozdily a vytvorit zelenou homogenni pastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 A tak kazda armada ma svuj styl poradoveho kroku. Nekomu se muze zdat smesne postavani v budce a jeste s divnym kulichem.... Mne se spis libi, ze to prave indie a pakistan takhle secvicili dokupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 .... Mne se spis libi, ze to prave indie a pakistan takhle secvicili dokupy. Jo, to je asi jedine pozitivum. A pokud si u toho uzili i trochu srandy, tak to splnilo ucel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 A tak kazda armada ma svuj styl poradoveho kroku. Nekomu se muze zdat smesne postavani v budce a jeste s divnym kulichem.... Mne se spis libi, ze to prave indie a pakistan takhle secvicili dokupy.http://www.youtube.com/watch?v=vqZ-mkdp1H0 hele, mně to přijde blbý všechno (hlavně ten android od 2:10)...já mám rád normální vojenský pochod jako třeba Mehter http://www.youtube.com/watch?v=SfbezT1TvNc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 hlavně ten android od 2:10Tak to je hodně přiteplený... To ti Indové a Pakistánci na hranici působili aspoň bojovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 zavírání hraničního přechodu Indie a Pákistán http://www.youtube.com/watch?v=LZ0ue-XGl9cJejich ministři obrany asi rádi Monty Pythony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Tak to je hodně přiteplený... To ti Indové a Pakistánci na hranici působili aspoň bojovně.Já myslel, že po 4:17 mu ho tam foukne, jak se tak předtím rozhlížel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Anketní otázka"Jak se díváte na lesbičky?""Většinou v HD rozlišení." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Co je to za spellcheck? Jak se to instaluje? Umí to i jiná slova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Ty voe, to je jak já...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospec Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Kúpte si banány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Ty vole ta v tý růžový košily to tam rozjíždí jak na diskotéce ty pohyby Chlápkovi někdo šlápnul do rozkroku Ale tohle jsem vydržel celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 tvl to je nářez. tohle si musim pamatovat až se na nějaký kalbě začnem přebíjet retro klipama.Holky maj taky slušnej model kalhot.... Nerozumim tomu že se to teď vrací a ty mladý to teď taky chtěj nosit. To je tak asexuální. Nejsem moc přívržencem velbloudího palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Kúpte si banány Orville Gibson se prevraci v hrobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Mě bavilo to netečné publikum. Grupa to rozjela ve velkém stylu a všichni okolo se tváří dost nasraně.Není divu, v tom songu není slovo o tom, kde si ty banány mají koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 (upraveno) Heeej, to není špatná diskoška.... tak se taky přidám s mým oblíbeným kultovním retro songem http://youtu.be/U6I6LosCSXI Upraveno 11. března 2014 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 (upraveno) .. zvoní telefon... Putin: Ano? Obama: Vlado, musíš s tím okamžitě přestat! Putin: Proč? Obama: Protože je to špatné, jak si vůbec něco takového můžeš před bohem dovolit? Putin: Ale klid, víš že každý velký státník má nějakou slabůstku... a jak si to vůbec zjistil? Obama: Jak? Sem kvůli tomu musel seděl dvě hodiny v pentagonu a poslouchat ty jejich analýzy situací a scénářů a pak se mě na to každý ptal při tiskovce. Putin: (nervózní): Ehm... o čem že to mluvíš? Obama: O té vaší bezprecedentní okupaci nezávislého státu. Putin: (s úlevou v hlase): Jo tohle.. Obama: Sem si připadal jak blbec, netušil sem kde to vlastně je... kde to vlastně je? Putin: Kde je co? Ukrajina? Obama: Ale Ukrajina vím, ta je skoro v Evropě. Ale kde je ten Krym? Putin: V Rusku! Obama: (na pozadí šustí papír) Já tady čtu, že je to autonomní součást Ukrajiny a že si tam vpadl s armádou Putin: To je jen místní domobrana, moje armáda nepřekročila hranice Sevastopolu. Obama: Jakýho poolu? Vy tam hrajete kulečník? Putin: Ne, pool, pol jako polis... prostě takové město kde máme vojáky a lodě Obama: Počkej, vy tam už máte základnu? Tak proč je obsazujete? Putin: Protože nacisté, fašisté a jiné ultrapravicové rozkladné živly v nové samozvané vládě ji chtějí zavřít. Obama: Myslíš ty mírumilovné demostranty toužící po svobodě, demokracii a lidských právech? Putin: Jo, to jsou oni. Obama: Aha... hele ale takle to nejde. V dobách SSSR jste měli alespoň dost slušnosti abyste nám o invazi dali vědět předem... a já bych si mohl připravil argumenty proč s tím nemůžeme nic dělat. Putin: Stejně s tím nemůžete nic dělat. Obama: Jak nemůžu? Tohle je jasné a pregnantní porušení veškerého mezinárodního práva! Putin: O to se nepřu, na to jste vy experti. Obama: ale fakt, Vlado... takle to prostě nemůžeš dělat. Putin: Myslíš, že sem to tam měl nejdřív vybombardovat veškerou infrastrukturu a pak jim nabídnout výhodné půjčky a nechat z nich zaplatit ruské firmy aby to opravily? Obama: To taky... ale hlavně si nám o tom měl říct včas, teď vypadáme jako blbci. A co teprve evropa. Chudák Ashtonová. Putin: To je zase kdo? ... následuje delší prodleva doprovázená šustěním papíru na obou stranách... Obama: Hele, to je prý někdo jako evropská ministryně zahaničí Putin (překvapeně): Evropa má vlastní ministerstvo zahraničí? A co je s ní? Obama: Měla nervový kolaps. Přijela chudák do toho... (šustění papíru) Kyjeva, aby se vyfotila s novou demokratickou proevropskou vládou a najednou je obklopená fantiky a každý se jí ptál jak bude evropská unie hájit územní celistvost Ukrajiny proti ruské agresi... Putin (samolibě): nijak Obama: Ale to já vím taky.... ale ona to prostě nečekala a nervově se zhoutila... jsou u ní doktoři. Prý pořád kouká na svůj mobil a každého se ptá jaké číslo má Winston Churchill. Putin: A to ti řekl její doktor? Obama: Ne, kluci od NSA. Putin: Jestli máš nějakou nahrávku tak si to pustíme v Soči na GÉ osmičce ať je tak také trošku sranda. Obama: Hele, my tam asi nepojedem Putin: Proč? Obama: Protože jsi agresor, tyran a diktátor Putin: No a co? Obama: A nic... prostě musíme nějak prostestovat, chápeš, ne? Putin: Ne. Ale když Vás to baví... Obama: Hele, a co kdybychom na Vás uvalili nějaké sankce? Putin: Hm, přijde na to jaké. Obama: Mohli bychom zrušit Vaší spolupráci s NATO. Putin: Myslíš jako že bych měl zavřít ten koridor do Afganistánu? Obama: Tak nic no... ale mohl bych... (delší šustění papíru)... mohl bych prý neschat schválit nějaký zákon a dodávat do Evropy ten nový břidlicový plyn. Putin: To by šlo... jen to prosím neschvaluj než dokončím ten plynovod do Číny. Obama: Jasné... ale také prý bych Vám také mohl zmrazit nějaké majetky co máte u nás. Putin: A já bych mohl přejít z dolarů na nějakou jinou měnu. Obama: Teď kecáš... víš jak dlouho by trvalo než bys tohle protlačil? Putin: Tři dny max... mě schválí parlament i vláda všechno. Obama: Hajzle... víš jak ti někdy závidím? Putin: Vím Obama: Hele, ale my prostě nějaké ty sankce budeme muset přijmout... já pak řeknu někomu z hospodářského ať to s váma předtím projedná. Putin: Takže jako vždy Obama: Přesně. Ale co s tím Krymem? My to prostě uznat nemůžem, to po nás nemůžeš chtít Putin: Tak nic neuznávej, my tam už jsme a nikam nejdeme. Obama: Myslíš jako v tý Gruzii? Putin: Přesně Obama: To by šlo. Ale nechceš tam předtím zfalšovat nějaké referendum jako že s tím ty lidi souhlasí? Putin: a pak byste to uznali? Obama: Jasně, že ne... ale vypadalo by to trošku líp až jim budu vysvětlovat že s garancí územní celistvosti maj prostě smůlu... víš jak je to trapný? Putin: Ne. Ale pokud ti to udělá radost tak tam nějaké referendum klidně udělám. Obama: Díky Vlado. Hele pokud s tím chceš pomoct, máme tu skvělou PR firmu co se zaměřue na politiku a ti udělají super kampaň i pro naprosto ztracené případy. Volby v ČR už skončily tak snad mají čas. Putin: Dík, ale myslím že to nebude potřeba, to projde tak jako tak. Obama: Jako že ti to hoděj sami od sebe? Jak je k tomu chceš přemluvit? Putin: Byl si někdy na Ukrajině? Obama: Hm.. pravda. Putin: A na tu GÉ osmičku fakt nepřijedeš? Obama: Hele asi ne, uvidíme se za rok až se to uklidní. Putin: Tak jestli je to všechno... Obama: Jo počkej, mám tady email od Kerryho, chce výhodně půjčit Ukraijně nějakých 11 miliard dolarů na mizerný úrok... nevadí ti to? Putin: Vůbec ne, alespoň zaplatí co mi dluží za plyn. Obama: OK, tak ahoj za rok... Upraveno 11. března 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 , Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky