Exiztence Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal: Tak u tohohle jsem se smál hodně dlouho... A věřím, že se v tom spousta místních najde:Dokonalý
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Vyrazí si tři chlápci do bordelu a jelikož nejsou bohatí složí se na jednu kněžku lásky dohromady a vylosujou kdo půjde první.Vejde do pokoje první chlápek a ona hned mu ho začne kouřit.Vtom další dva za dveřmi slyší strašný řev, chlápek vyleze a jen si postěžuje, že ho má moc velkýho a natrhl jí pusu.Vejde druhý chlápek a za chvíli je zase slyšet strašný řev.Chlápek vyleze a povídá že ho má velkýho a natrhl jí *íču.Vejde třetí chlápek a za dveřmi je opět slyšet šílený řev. Ti dva se na sebe jen tak podívají, když vtom vyleze třetí chlápek a povídá:"Já ho mám moc malýho, tak jsem jí aspoň zlomil ruku..." Petr a Pavel kradou v obchodě ovoce, chytí je prodavač a přivede je za šéfem:"Co s nimi uděláme, šéfe?""To ovoce, které ukradli, jim natlačte do zadku!"Tlačí Pavlovi švestky do zadku a ten se začne smát."Proč se směješ?""Petr kradl melouny..." Ve vězení sedí pikař, tripař a hulič a baví se o tom, jak utečou.Pikař povídá:"Hele kluci, dáme si piko a protečeme mřížema."Tripař povídá:"Dáme si tripa a vodletíme pryč."Na to hulič:"Víte co kluci, dáme si jointa a necháme to na zejtra"
Peter78 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) twl tak tohle je trefa do cerneho hodne pobavilo, na druhou stranu si rikam, ze presne techto c.aku jsou plny firmy.. me to privadi k silenstvi V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal: Tak u tohohle jsem se smál hodně dlouho... A věřím, že se v tom spousta místních najde: Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Peter78
IzTaPa Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 KLDR poslala nad Soul dronyhttp://www.lidovky.cz/v-jizni-koreji-spadla-dve-letadelka-vyslala-je-asi-kldr-ppx-/zpravy-svet.aspx?c=A140402_181050_ln_zahranici_jzl
Filip.J Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal: Tak u tohohle jsem se smál hodně dlouho... A věřím, že se v tom spousta místních najde:Tohle není k smíchu - to je tvrdá realita.
Lu2cz Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 22:11, Kluk jako buk napsal: To je velké tajemství a mystérium ale myslím, že v naší malé rozkradené zemičce jsme prostě fakticky v p.či , a proto nám nezbývá nic jiného než
organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal: A věřím, že se v tom spousta místních najde:Podobné schůzky jsem několikrát zažil. Výborné, opravdu.
warann Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Snad to tu nebylo.Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou oslavu. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxík. Taxi přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku a já jsem vběhl do domu, abych vyhnal kočku z domu na dvůr. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem musel běžet za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celo u noc prázdný. Řekla proto taxikáři , že se hned vrátím , že jsem jen šel dát dobrou noc její mámě (mé tchýni). Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Promiňte, že mi to trvalo tak dlouho", řekl jsem když jsme se rozjížděli. Ta kurva se schovávala pod postelí. Musel jsem ji píchat do p....e věšákem, aby odtud vylezla! Snažila se mi utéct, tak jsem ji popadl pod krkem. Pak jsem ji ještě musel zabalit do deky, aby mě ta svině nepoškrabala. Ale - podařilo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvůr! Doufám, že se zase nevysere u dveří ! " To ticho v taxíku bylo okouzlující ....
Lu2cz Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Tak já přidávám klasické autentické foto z masivní kalby MatFyzáků
Ohm-Aztec Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 22:11, Kluk jako buk napsal: No a co? Tak z toho vyšel drak, no. Co je za problém?
Tomas_2002 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Ten je ještě dost v pohodě Dej si do googlu "vagina cake" a kochej se, jakej hegeš musej mít některý lidi v palicích
Ondoni Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 V 3. 4. 2014 v 11:49, Pavlucha napsal: ... nepůjdete někdo? Nemáš někde celou pozvánku?
siwi Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 V 3. 4. 2014 v 8:04, Lu2cz napsal: Tak já přidávám klasické autentické foto z masivní kalby MatFyzáků Když jsme u těch matfyzáků: Sedí zamilovaný pár, oba matfyzáci, v parku na lavičce. Chlapec se obrátí k dívce a zeptá se jí:"Myslíš na to samé, co já?"Dívka odpoví: "Ano, myslím úplně na totéž."Chlapec pokračuje: "A kolik ti to vyšlo, miláčku?"
Doporučené příspěvky