Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 20. 4. 2014 v 19:11, zhrado napsal:

Ježiši Kriste.... To si robia kozy?!

Hodinky Diesel DZ 7125 jsou stylovým doplňkem a stanou se neodmyslitelnou součástí pánských šatníků.

No tak tomu ver! Nevidíš ty komenty dole :D ? Noví majitelé objevili super štýl :D . Níže jeden vybraný, snad tu pecku ustál :D . Vypadá to, že už nenapíše nic jiného :D :D ...

pepa
muž

35-54 let

9.4.2013

skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé skvělé výborné

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Tohle bych nedal ani svému nepříteli za promoci na právech v Plzni! Chudák ten syn. 5 let se někde dře a pak tahle hrůza!

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Cheché, tomu říkám pěkné oboustranné riziko... nejhorší je, že mojemu zubařovi by se to asi líbilo :)

Odesláno
  V 22. 4. 2014 v 7:18, Lu2cz napsal:

Cheché, tomu říkám pěkné oboustranné riziko... nejhorší je, že mojemu zubařovi by se to asi líbilo :)

Počkej, co by se mu líbilo? Kdyby ho chytla za koule taková hezká slečna anebo TY??? :lol2:

Odesláno

Emporo Armani, Hugo Boss, DKNY, D&G... :-) popravdě, stejní zákazníci jako pro ty Apple hodinky :-))

V 18. 4. 2014 v 10:11, Liqid napsal:

Cenovka dražšího modelu by tak měla atakovat hranici tisíce dolarů, tedy v přepočtu téměř 20 tisíc korun. 
Cenově tak bude srovnatelný s náramkovými hodinkami světoznámých luxusních značek.

Zdroj:

Odesláno (upraveno)
  V 22. 4. 2014 v 7:35, JaRooN napsal:

Počkej, co by se mu líbilo? Kdyby ho chytla za koule taková hezká slečna anebo TY??? :lol2:

No bohužel já :lol2:  Je mu pomalu k šedesátce, taky bývalý baleťák :), naprosto precizní, dostavený zub fotokompozitem nepoznáš od pravého, vrtá tak, že to nikdy nebolí - tedy s citem a pomalu, ale je podobojí, ale spíš asi gay...samozřejmě, že je ženatý atd... ale s jedním kamarádem jezdí pořád k moři a tak, a hlavně u něj dělá sestru moje kámoška...(takže máme informace z první ruky, a ta s ním tráví denně 8 hodin) je to naprosto fajn člověk a supr zubař a je s ním sranda... (záměrně jsem nepoužil slovo p.del :)

Upraveno uživatelem Lu2cz
Odesláno
  V 22. 4. 2014 v 7:44, odjinud napsal:

Emporo Armani, Hugo Boss, DKNY, D&G... :-) popravdě, stejní zákazníci jako pro ty Apple hodinky :-))

Bla, bla, bla...

Odesláno
  V 22. 4. 2014 v 7:44, odjinud napsal:

Co jsi pil, že srovnáváš apple s "módními hodinkami"??? Jiná kapitola je, že nevím o nikom, kdo by utratil za tlf na ruku 1000$.

Odesláno

Ale jo, Apple je ok, pominu-li cenu.

Jeho uživatelé, pokud nestojí fronty při zahájení prodeje nových zařízení :-), také.

Ale Apple hodinky, resp. jiné e-hodinky tohoto typu je podle mě lehká IT úchylka.

Dokonce Čínani to nechtějí fejkovat (to šlo tedy o Google/Samsung hodinky) :-) což prý signalizuje očekávaný nezájem trhu.

Odesláno
  V 20. 4. 2014 v 19:18, McStinger napsal:

Synovi k promoci ... Mňa asi budú kriesiť. Raz ich nájde v pozostalosti jeho vnuk a bude sa na ne pýtať tu na fóre. Checel by som sa dožiť.

Pro někoho po promoci bych spíš volil model Mega Chief, který otevře dveře ke všem pohovorům rovnou na manažerské posty.

K názvu Daddy se nabízejí jiné události... a to nejen Big Daddy. Pro ty, kteří začali brzo a nebyli jištěni gumovým parťákem, je tu model Baby Daddy.

Odesláno
  V 22. 4. 2014 v 11:09, odjinud napsal:

...

Ale Apple hodinky, resp. jiné e-hodinky tohoto typu je podle mě lehká IT úchylka.

...

Souhlasím, že stávající produkce "chytrých hodinek" je nesmysl.

Na druhou stranu si rád počkám, co tam Apple nacpe navíc - pokud to bude jen Twitter a SMSky za dvacku na ruce, tak ať jdou do prčic. Ani

jejich skalní fanoušci nejsou takoví debilové. 

Něco mi říká, že tam bude něco navíc, co za to stát bude. Takže se těším.

Odesláno
  V 22. 4. 2014 v 12:59, Jeremy napsal:

Souhlasím, že stávající produkce "chytrých hodinek" je nesmysl.

Na druhou stranu si rád počkám, co tam Apple nacpe navíc - pokud to bude jen Twitter a SMSky za dvacku na ruce, tak ať jdou do prčic. Ani

jejich skalní fanoušci nejsou takoví debilové. 

Něco mi říká, že tam bude něco navíc, co za to stát bude. Takže se těším.

pod to se podepíši......   :-)))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...