mikymik Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Hehe, Afričane, tys na to kápnul, to je taška pro ty, co rádi čtou
M10 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Soudruhům tady něco vypadlo...jestlipak zjistíte, kde soudruzi z NDR Mironetu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. udělali chybu?
clockyclock Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 ha! ještě sedmnáctkrát se vyspinkám a budu sportující, zdravě se stravující abstinující nekuřák!a pak se vyspím ještě jednou a sem zpátky.
JaRooN Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 ha! ještě sedmnáctkrát se vyspinkám a budu sportující, zdravě se stravující abstinující nekuřák!a pak se vyspím ještě jednou a sem zpátky. Díky, směju se ještě teď a s kolegou v práci jsme si okamžitě tvé předsevzetí vzali za své!!!
Thomas Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 "Letošní Vánoce se o tu husu postaráš Ty..""Proč?, Je to přece Tvoje matka.."
michalval Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) I když článek sám o sobě vůbec vtipný není, podle fotky soudím, že jsem asi v přírodopisu nedával pozorhttp://brno.idnes.cz/foto.aspx?r=brno-zpravy&c=A141215_135907_brno-zpravy_daj&foto=DAJ57ed1b_hledan_2.jpg EDIT: tak nic, už to opravili, takže je to mimo mísu: u téhle fotky bylo, že René... je na snímku s divokým prasetem. Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem michalval
Trojan Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 # Žena: Dala bych si chipsy.## Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.## Žena: Jak vypadám?## Muž: No jak bys vypadala.## Žena: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.## Muž: Já že se tě ptal? Mně je to přece jedno.## Žena: Tobě je jedno jak vypadám?## Muž: Ale není mi to jedno, co furt máš?## Žena: Já nic nemám, jen že jsi říkal, ze blbě vypadám.## Muž: Cože jsem říkal?## Žena: No že blbě vypadám.## Muž: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš...## Žena: Jak moc?## Muž: Co jak moc?## Žena: Jak moc se ti líbím?## Muž: No normálně - moc.## Žena: Tak normálně nebo moc?## Muž: No moc, no.## Žena: A jak moc?## Muž: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat?## Žena: Já tě ruším? Tak já tě ruším a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím# být.## Muž: mlčí (Nemusíš)## Žena: Ty mlčíš? Takže tu nemusim být?## Muž: Cože? Ale jistě že tu musíš být.## Žena: Musím? Tak já musím? Jistěže musím! Kdo by ti pral a vařil, že?## Muž: Ale přece víš, že tě miluju.## Žena: Nevím. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?## Muž: (Montoya se tlačí na Schumachera) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš# pravdu?## Žena: Jak cože? Ty mě v?bec neposloucháš!## Muž: Počkej prosimtě chvíli. Jedou 49.kolo, ještě tři a budeme si povídat.## Žena: Musím ještě žehlit.## Muž:Tak běž žehlit.## Žena: Jistěže, já m?žu jít žehlit a ty se budeš dívat.## Muž: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlím já.## Žena: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš... To bych se dočkala. Kdy jsi# tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.## Muž: Nikdy.## Žena: No jistě, to jsi celej ty.## Muž: Dáš už pokoj, prosím tě? Za chvíli bude konec.## Žena: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet svý# mládí s někym, jako seš ty.## Muž: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosím tě chvilku mlčet?## Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně# bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chips?.## Žena: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jíst, co?..............
mikymik Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Tahle vtipodiskuze mi připomíná ještě jinou diskuzi. Otázka, kdo je muž a kdo žena.
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Skoro bych řekl, že velmi dobrá úvaha: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dieegoo Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Lámal jsem si hlavu, co koupit mamce k Vánocům. Leták ve schránce mi napověděl, ze sexy pokojský bude mít určitě radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 # Žena: Dala bych si chipsy.## Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.## Žena: Jak vypadám?## Muž: No jak bys vypadala.## Žena: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.## Muž: Já že se tě ptal? Mně je to přece jedno.## Žena: Tobě je jedno jak vypadám?## Muž: Ale není mi to jedno, co furt máš?## Žena: Já nic nemám, jen že jsi říkal, ze blbě vypadám.## Muž: Cože jsem říkal?## Žena: No že blbě vypadám.## Muž: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš...## Žena: Jak moc?## Muž: Co jak moc?## Žena: Jak moc se ti líbím?## Muž: No normálně - moc.## Žena: Tak normálně nebo moc?## Muž: No moc, no.## Žena: A jak moc?## Muž: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat?## Žena: Já tě ruším? Tak já tě ruším a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím# být.## Muž: mlčí (Nemusíš)## Žena: Ty mlčíš? Takže tu nemusim být?## Muž: Cože? Ale jistě že tu musíš být.## Žena: Musím? Tak já musím? Jistěže musím! Kdo by ti pral a vařil, že?## Muž: Ale přece víš, že tě miluju.## Žena: Nevím. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?## Muž: (Montoya se tlačí na Schumachera) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš# pravdu?## Žena: Jak cože? Ty mě v?bec neposloucháš!## Muž: Počkej prosimtě chvíli. Jedou 49.kolo, ještě tři a budeme si povídat.## Žena: Musím ještě žehlit.## Muž:Tak běž žehlit.## Žena: Jistěže, já m?žu jít žehlit a ty se budeš dívat.## Muž: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlím já.## Žena: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš... To bych se dočkala. Kdy jsi# tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.## Muž: Nikdy.## Žena: No jistě, to jsi celej ty.## Muž: Dáš už pokoj, prosím tě? Za chvíli bude konec.## Žena: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet svý# mládí s někym, jako seš ty.## Muž: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosím tě chvilku mlčet?## Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně# bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chips?.## Žena: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jíst, co?..............To mi připomnělo: Proč je rozvod tak drahý? Protože za to stojí!..
tombed Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Do kin míří nový film... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Mám zájemce ze zahraničí za xy tis..ale nechce se mi moc posílat do zahraničí, uvítal bych raději prodej zde. Miestna inzercia
sibirnaya Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 zrovna u tech hodinek bych tomu celkem veril a aji ten pristup chapal.
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 To je teda srandy kopec...k popukání....bych ti přál takovýho souseda vtipálka
martar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Nechtěl sem to tady vířit, když to je Humor, ale souhlasím s Klotzmanem. Taky mám to štěstí, z jedné strany dva teplí sběratelé psů z útulku ... mají asi pět kusů, aktuálně), z druhé strany paní s třema uňafanýma yorkšírama. Všichni přesvědčení, že se musíme přizpůsobit permanentnímu štekotu. Dlouho jsem rozvažoval, co s tím, v téhle rezidenční lokalitě, a myslím, že to mám. Vzhledem k oficialnimu statutu obce jako vesnice pořídím to, co jsem už dlouho chtěl, ale ohleduplnost mi to zatím nedovolila. Slepice a obzvlášť kokrhavého kohouta. A toho nastavím na 4:30 :-) (třeba se mi pak bude lip vyjednávat) Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem martar
Doporučené příspěvky