Návštěvník Antik-GSM Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) pitcha je krásná věc, ale nesmí to být chlap Provokuješ? Zaútoč na mě radějc přímo: Antiku jsi lichvářská špína a ne takhle oklikou přes pitchu.. Pokud chcete válčit tak budeme válčit ale některejm se to možná nebude líbit. Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu.. Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem Antik-GSM
lucid Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 ....Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu..Nechci se do sporu zapojovat, nicméně podle Tvých posledních slov soudím, že by sis měl alespoň na chvilku vzít "dovolenou" nebo zvážit návštěvu odborného lékaře.
financ Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Provokuješ? Zaútoč na mě radějc přímo: Antiku jsi lichvářská špína a ne takhle oklikou přes pitchu.. Pokud chcete válčit tak budeme válčit ale některejm se to možná nebude líbit. Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu.. Z čeho usuzuješ, že to bylo na tebe? Trefená husa vždycky zakejháJe mi úplně u pozadí čím se živíš, chováš se jako solidní vypáplo.
straspol Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Tome náš soukromej spor taky považuju za plně uzavřenej. Samopřihazování se ale netýkal. Ještě jednou Ti skutečně upřímně a bez krve gratuluju k úlovku Spartaků z Trejsova konvolutu.Děkuju. Na světě je málo věcí co člověku dělají radost, pěkný úlovek do sbírečky mezi ně ale patří.
warann Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tak se pochlubte, kdopak si udělal radost: http://aukro.cz/prim-sport-i-gen-modry-cifernik-nikdy-nenosene-i3749875887.html#tabsAnchor. Pěkné, ovšem cena taky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tak se pochlubte, kdopak si udělal radost: http://aukro.cz/prim-sport-i-gen-modry-cifernik-nikdy-nenosene-i3749875887.html#tabsAnchor. Pěkné, ovšem cena taky.Mě snad jebne, co to jsou za ceny?
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tak se pochlubte, kdopak si udělal radost: http://aukro.cz/prim-sport-i-gen-modry-cifernik-nikdy-nenosene-i3749875887.html#tabsAnchor. Pěkné, ovšem cena taky. Asi začnu prodávat.
villain83 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Pochopil jsem tech 15,nebo kolik,u Eltonu,ale toto za Igeny???
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Ono holt začíná být těžší a těžší sehnat opravdu NOS Igeny. A tyhle podle fotek byly fakt NOS. Jenže věř lidem a fotkám - tohle bych asi už chtěl pouze z ruky do ruky.
odjinud Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Kua, teď mi utekl rudý cifr na igeny...! Na druhou stranu cifr na sporty II v automatu za 3360,- mi nějak hlave nebere... Přehlížím něco?http://aukro.cz/prim-sport-automat-ciselnik-i3750132899.html
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Kua, teď mi utekl rudý cifr na igeny...! Na druhou stranu cifr na sporty II v automatu za 3360,- mi nějak hlave nebere... Přehlížím něco?http://aukro.cz/prim-sport-automat-ciselnik-i3750132899.html To bych čekal tak za celý hodinky,
bandicoot Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Sorry, zeptám se ještě k těm aukcím. Vy si vážně myslíte, že pouhé zveřejnění aukce někde na Chronomagu zvýší zájem, případně výslednou cenu?Já bych teda řekl, že šmelináři (bez negativní konotace) jsou spíš na aukru než tady, primky mají nastudovaný a Chronomag nepotřebujou.Zveřejnění aukce zde a případný komentář k výjimečnosti dražených hodinek tak maximálně nastartuje nějakýho zdejšího nováčka/hejla, kterej tam napálí nesmyslnou cenu.
koromant1 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro 0 nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má 0 nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně ))))
villain83 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro 0 nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má 0 nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně )))) Myslis si,ze by zacinajici sberatel dal tohle za cifernik:-)?
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 To Bandi:To už dneska nepoznáš, jestli je odsud nebo ne, ale je fakt viditelné, že když se tady něco aktuálního začalo kladně komentovat, tak to vždy přelezlo svoji "standardní" hodnotu a když bylo ticho, tak jí to často ani nedosáhlo. Mluvím o zajímavých kusech, ne o tuctovkách.
filo-boxer Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Provokuješ? Zaútoč na mě radějc přímo: Antiku jsi lichvářská špína a ne takhle oklikou přes pitchu.. Pokud chcete válčit tak budeme válčit ale některejm se to možná nebude líbit. Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu..Tak to by stacilo.
koromant1 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Myslis si,ze by zacinajici sberatel dal tohle za cifernik:-)?Psal jsem o modrých Igenech,ne o ciferníku
villain83 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Psal jsem o modrých Igenech,ne o ciferníkuTak to potom jo,necetl jsem pozorne.
warann Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Pochopil jsem tech 15,nebo kolik,u Eltonu,ale toto za Igeny???Souhlas, sranda je, že cca hodinu před koncem aukce byla cena 8tis a vnitřně jsem "vedl úvahy", zda do toho jít, přemýšlel, zda dát max 9 nebo 10tis., pak jsem měl nějaké jednání a úplně na to zapomněl. No, a pak jsem otevřel již skončenou aukci a musel se na svými úvahami o ceně do 10tis poněkud trpce pousmát. Ale což, třeba to byl dárek k Vánocům, třeba i pro někoho z nás .
odjinud Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tak oni většinou aukce rostou ve stavu "méně než 1 minuta".Pár lidí přihodí několik sekund před koncem, což mě celkem fascinuje... no jo, to asi nevidím ty, co to nestihli...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se