Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Antik-GSM
Odesláno (upraveno)

pitcha je krásná věc, ale nesmí to být chlap

Provokuješ? Zaútoč na mě radějc přímo: Antiku jsi lichvářská špína a ne takhle oklikou přes pitchu.. Pokud chcete válčit tak budeme válčit ale některejm se to možná nebude líbit. Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu..

Upraveno uživatelem Antik-GSM
Odesláno

....Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu..

Nechci se do sporu zapojovat, nicméně podle Tvých posledních slov soudím, že by sis měl alespoň na chvilku vzít "dovolenou" nebo zvážit návštěvu odborného lékaře.

Odesláno

Provokuješ? Zaútoč na mě radějc přímo: Antiku jsi lichvářská špína a ne takhle oklikou přes pitchu.. Pokud chcete válčit tak budeme válčit ale některejm se to možná nebude líbit. Byl jsem zrozen k boji a konfrontace je moje životní míza. Teď na to moc nemám čas, ale ještě se určitě ozvu..

Z čeho usuzuješ, že to bylo na tebe? Trefená husa vždycky zakejhá

Je mi úplně u pozadí čím se živíš, chováš se jako solidní vypáplo.

Odesláno

Tome náš soukromej spor taky považuju za plně uzavřenej. Samopřihazování se ale netýkal. Ještě jednou Ti skutečně upřímně a bez krve gratuluju k úlovku Spartaků z Trejsova konvolutu.

Děkuju. Na světě je málo věcí co člověku dělají radost, pěkný úlovek do sbírečky mezi ně ale patří.

Odesláno

Sorry, zeptám se ještě k těm aukcím. Vy si vážně myslíte, že pouhé zveřejnění aukce někde na Chronomagu zvýší zájem, případně výslednou cenu?

Já bych teda řekl, že šmelináři (bez negativní konotace) jsou spíš na aukru než tady, primky mají nastudovaný a Chronomag nepotřebujou.

Zveřejnění aukce zde a případný komentář k výjimečnosti dražených hodinek tak maximálně nastartuje nějakýho zdejšího nováčka/hejla, kterej tam napálí nesmyslnou cenu.

Odesláno

Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro   0    nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má   0  nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně   )))) 

Odesláno

Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro 0 nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má 0 nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně ))))

Myslis si,ze by zacinajici sberatel dal tohle za cifernik:-)?

Odesláno

To Bandi:

To už dneska nepoznáš, jestli je odsud nebo ne, ale je fakt viditelné, že když se tady něco aktuálního začalo kladně komentovat, tak to vždy přelezlo svoji "standardní" hodnotu a když bylo ticho, tak jí to často ani nedosáhlo. Mluvím o zajímavých kusech, ne o tuctovkách.

Odesláno

Tak to by stacilo.

Odesláno

Pochopil jsem tech 15,nebo kolik,u Eltonu,ale toto za Igeny???

Souhlas, sranda je, že cca hodinu před koncem aukce byla cena 8tis a vnitřně jsem "vedl úvahy", zda do toho jít, přemýšlel, zda dát max 9 nebo 10tis., pak jsem měl nějaké jednání a úplně na to zapomněl. No, a pak jsem otevřel již skončenou aukci a musel se na svými úvahami o ceně do 10tis poněkud trpce pousmát. Ale což, třeba to byl dárek k Vánocům, třeba i pro někoho z nás :goof:.

Odesláno

Tak oni většinou aukce rostou ve stavu "méně než 1 minuta".

Pár lidí přihodí několik sekund před koncem, což mě celkem fascinuje... no jo, to asi nevidím ty, co to nestihli...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...